Hakkımızda
Merla Beslenme Danışmanlığı
Kızılırmak Mahallesi 1441. Caddesi No:8/3, Çankaya 06510Sigortalar
- Diğer (İade)
d.....
Sayesinde 5 kg verdim kişiye özel programları ve tarifleri ile detaylı açıklamalarıyla çok sevdiğim diyetisyenim oldu.
Merve Hanımın bilimsel ve günlük hayata uygulanabilir yaklaşımı sayesinde sürdürülebilir bir beslenme düzenine geçtim. Kilo vermenin yanında ihtiyaçlarınızı anlayıp sağlıklı bir beslenme düzeni kurmak istiyorsanız kesinlikle Merve Hanımla birlikte çalışmanızı öneririm.
i̇...ş
Kilo vermem de hiç sorun, sıkıntı yaşamadım.Anlayışı ve çok kibar bir diyetisyen.
ha...a
Kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme amacı ile Ladin Hanım referans aracılığıyla ulaştım. Kilo hedefine ulaşmamdaki süreçte Ladin Hanımın yaklaşımı çok önemliydi, kendisi anlayan dinleyen ve yol gösteren bir uzman. Kilo kontrolünün yanı sıra sağlıklı beslenmeyi da bana bir hayat tarzı haline getirdi
Başlıyalı henüz bir ay oldu daha şimdiden 4 kg verdim. Diyeti benim tercihlerime göre düzenlemesi uygulamamı kolaylaştırdı. Mesaj bir soru sorduğumda hemen dönüş aldım.
s....s
Ladin hanıma kilo vermemi de zorlaştıran insülin direnci ve haşimato tiroid hastalıklarım ile ilgili başvurdum. Kendisi hem alışkanlıklarıma hem de mevcut hastalıklarıma yönelik bana özel bir beslenme programı planladı. Daha önce de diyetisyen tecrübem olmuştu fakat kendisi ile elektriğimiz çok daha iyi tuttu. İlk haftadan memnun edici sonuçlar aldım. Güleryüzlü ve samimi tavrı beni etkiledi. Herkese tavsiye ederim.
Ladin Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile kilo vermek amacıyla gittim ve çok memnun kaldım. Kendisi özellikle hasta iletişimi konusunda çok iyi, rutininize en uygun diyeti uyguluyor. Detaylı olarak yeme alışkanlıklarımı sordu ve buna göre çok rahatlıkla yapabileceğim bir diyet uyguladı. Ayrıca kendisinden diyetteki yiyeceklere ulaşamazsam onların yerine neler tüketebileceğim konusunda da detaylı bilgi aldım. Ben çok memnum kaldım, mutlaka herkese de tavsiye ederim.
Merla Beslenme Danışmanlığı, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Merla Beslenme Danışmanlığı, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Merla Beslenme Danışmanlığı ile iletişime geçin.
Merla Beslenme Danışmanlığı hangi hizmetleri sağlıyor?Merla Beslenme Danışmanlığı, toplam 54 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Merla Beslenme Danışmanlığı adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Merla Beslenme Danışmanlığı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merla Beslenme Danışmanlığı kurumundan nasıl randevu alabilirim?Merla Beslenme Danışmanlığı bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Merla Beslenme Danışmanlığı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Merla Beslenme Danışmanlığı kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Merla Beslenme Danışmanlığı ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Merla Beslenme Danışmanlığı hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merla Beslenme Danışmanlığı nerede?Merla Beslenme Danışmanlığı adresi Kızılırmak Mahallesi 1441. Caddesi No:8/3 Çankaya şeklindedir.