Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Hakkımızda
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Halkkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:23, Toroslar
em...
Anamurdan fıtık ameliyattı oldu iki aylık oğlum çok güzel ilgilendi teşekkür ederim allah ondan razı olsun ilgisi ve alakası için
a....a
muhteşem bir doktor.5 yıl aşırı bulantı ve kusma nedeniyle bebek sahibi olamadıktan sonra bu doktoru allah karşımıza çıkardı.allah razı olsun.şuan sayesinde 10 yaşında bir oğlum var
oğ....
Arman Bey'i özel bir hastanede bulunan çocuk doktorunun tavsiyesi üzere bulduk Mide çıkışındaki darlıktan dolayı ameliyat olması gerekiyor denmişti ancak kontroller ve film çekiminden sonra gerek olmadığı anlaşıldı gerçekten işini iyi yapan ilgili beyefendi birisi
uğ....
Sünnet için gittik ama maalesef normal sünnetleri alamadığını sadece sıkıntılı vakalara baktığını belirtti. Ama bu kısa muayene süresinde bize güven verip yönergeleri ile iyi olduğunu hissettirdi. Çocuk üzerine sıkıntıli bir durumda kesinlikle görüşü alınmalı
2018 şubat ayında lenfanjiom teşhisi koyulan oğlumu bir çok doktorla görüştüm ve hepsi farklı konuştu bir abimizin referesi sonucunda syn.nuri şimşek beye giderek gayet olumlu konuşma ve yaklaşımıyla 2 aylık bir tedavi ile 2018 nisan ayında tedavisi başarılı sonuca olaşmıştır.Kendisene çok teşekkür eder ve çok başarılı bir doktor olduğunu belirtmek isterim.Tereddüdde kalmadan tercih edebilirsiniz böyle başarılı ve işini layıkıyla yapan hekimlere ihtiyacımız var.
si...l
Sayın Yılmaz Arayıcı ;
Hafta sonları bile hastalarını kontrole gelen ender bir insan.. Eğer sizinle karşılaşmasaydım hala oğluma kan testi verip duruyorlardı.. Hiç kimse sizin gibi cesur bir karar vermedi. Engin bilgi ve tecrübeniz aşikar. 2 yıldır doktor doktor geziyorum hepsi kem küm derken siz hemen yapılması gereken için harekete geçtiniz ve sonuç başarılı. Eymen sizi hiç unutmayacak hocam.sizi daima minnet ile anacağız. Allah gönlünüzün muradını versin. Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın.
tu...c
aşırı kusmam vebulantilarim vardı6 dr gittim yazdıkları ilaç iyi gelmedi ama murat beyin yazdığı iyi geldi ona çok teşekkür ediyorum
ha....
Mehmet beye şiddetli kasık ve bel agrısı sikayetiyle gitmiştim. Bebegime bisey oldu diye cok korkmustm. İnsani sakinleştiren bi yaklasimi var. 3 tane serum verdi yatisimi yapti serumlar bitince agrımın gececgni syledi ve gercektende ertesigun agrım kalmadi.
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Toroslar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Toroslar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Genetik Uzmanı, Mikrobiyolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikolog, Biyokimya Uzmanı.
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, toplam 35 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi nerede?Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresi Halkkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:23 Toroslar şeklindedir.
Toroslar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Toroslar bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Toroslar bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Toroslar bölgesindeki Nörolog klinikleri
Toroslar bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Daha fazla (10)Mersin bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Yenişehir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Mezitli bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri