Diğer kurumları göster

Başka bir uzmanlık arayın

Mersin Şehir Hastanesi
Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar 33240

Op. Dr. Yusuf Emre Üçgül Diğer

Babamın prostatı vardı. Yusuf hocam babamı ameliyat etti ve sağlığına kavuştu şükür. İlgili, güler yüzlü, hastayı ve yakınlarını çok rahatlatan mükemmel bir hekim.

Op. Dr. İbrahim Savaş Zorlutuna Diğer

Savaş doktorum tecrübeli ellere sahip hastasına güven veren donanımlı bir insan.savas doktorumu görene kadar ameliyat olmaktan korkuyordum ama onu görünce korkularım gitmişti görür görmez bir güven aldım güler yüzü ve hastasına ilgisi çok güzel .ameliyata girerken doktorumun yüzüne bakınca tüm korkularım kaybolup gitmişti insana gerçekten bilgisi ve tecrübesiyle muazzam bir güven veren bir doktor .Allah razı olsun savaş doktorumdan.açık akciğer ameliyatımı gerçekleştirdinde uyandığımda bebekler gibi ağrısız uyandım .ameliyat sonrasında hiçbir sorun yaşamadım . çok seviyorum doktorumu Allah ona sağlık uzun ömürler versin .analar neler doğurur derlerya savaş doktorum muazzam bir cerrah ne yazsam az kalıyor .rabbim korusun doktorlarimizi herdaim.gülen yüz doktorum benim

Op. Dr. Yusuf Emre Üçgül Diğer

Yan ağrı şikayetiyle gittiğim tüm doktorlar bol su iç tavsiyesinin dışına çıkmadı. sadece kendisi elle muayene yapıp epidimim teshisi koydu. Umarım tedavi olumlu sonuçlanır.

K
    Op. Dr. Fethi Ölgün Diğer

Çok iyi bir doktor , doktorluktan ziyade gerçekten hastaya insan gibi davranıyor . Ayağım kırıldı ve birçok doktor yürüyemeyeceksin derken beni ayağa kaldıran doktor Fethi Ölgün beydir . Diz altı tbia kemiğine platin takıldı bundan 2 sene önce ve şimdide o platinimi çıkartmak istedim kendi isteğimle ve iki ameliyatımda çok güzel geçti . Allah razı olsun . Öneririm ve bütün doktorların örnek alması gereken insandır .

P
    Op. Dr. Mete Vezir Diğer

Annem trafik kazası geçirdi omuriliği kırıldı felç kalma ihtimali çok yüksek bir ameliyat oldu sırtına 8 platin takıldı ve Mete bey sayesinde şuan yürüyebiliyor her işini kendisi yapabiliyor Allah ondan razı olsun annemizi kurtardı

L
    Op. Dr. Sinan Aslan Genel Cerrahi Randevusu

Kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum. Hastaya yaklaşımıyla, kibarlığıyla, insanlığıyla süper bir doktor. Alanında çok iyi olduğunu söylüyorlardı gerçekten öyleymiş. Ellerin dert görmesin hocam iyi ki varsın..

R
    Uzm. Dr. İsmail Uçar Diğer

Uzun yıllardır ankilozan spondilit hastasıyım. Ağrılarım için ilaçlar fayda etmez olunca kendisine başvurdum. Başladığı tedavi sonrası rahatladım ve normal hayatıma döndüm
    . Hastalarla iletişimi de her zaman cok yerinde.

Ü
    Op. Dr. Özgür Bayrı Diğer

Özgür hocam çok değerli güler yüzlü hasta ve yakınlarıyla güler yüzle ilgilenen bir hoca Allah kendisinden razı olsun eşimi şubat ayında açık bypast ameliyatı yaptı çok şükür önce Rabbimin sonra özgür hocamın sayesinde iyileşti iyiki karşımıza özgür hocayı çıkardı ilgisi alakası çokk mükemmel kendisi çok değerli bir insan kesinlikle tavsiye ederim hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Uzm. Dr. Emel Sezer Yaman Pet/Bt Tarama

Annem göğüs kanseri senelik kontrole götürdüm
    Medikal Park hastanesinde kendisi kesinlikle tavsiye etmiyorum biz hiç memnun kalmadık davranışı hiç hoş değildi

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Prof. Dr. Mehmet Ballı Diğer

Ablasyon için gitmiştim. Operasyondan 3 ay önce gittiğimde kullandığın ilacı bir hafta önceden bırakıcaksın öyle operasyon yapıcağım dedi. Operasyon için gittiğimde doktor beye ilacımı içmediğimi söyleyince sinirlenerek bana ilacını içeceksin dedi. Operasyonda bir şey yapılmadı sende hiçbir şey yok ,ilacını kullanmaya devam et dedi. Doktordan hiç memnun kalmadık

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• Mersin Şehir Hastanesi, Toroslar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Mersin Şehir Hastanesi, Toroslar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Radyasyon Onkoloğu, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Psikiyatrist, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Nefrolog, Pratisyen Hekim, Biyokimya Uzmanı, Onkolog, Patolog, Romatolog, Halk Sağlığı Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Psikolog, Hematolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Spor Hekimi, Çocuk Psikiyatristi, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Mersin Şehir Hastanesi, toplam 300 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
  • Hayır, şu anda Mersin Şehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Mersin Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mersin Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
  • Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mersin Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Mersin Şehir Hastanesi adresi Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar şeklindedir.