Mersin Tarsus Devlet Hastanesi
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ay...n
İki dizimde güç kaybı vardı 10 yıldır kimseye güvenip ameliyat olamadım cemal köklüye gittim 3 ay önce sol dizinden 15gün sonrada sağ dizimden oldum yapay kıkırdak ve yapay protez takıldı iki dizimede şu an çok rahatım istedim gibi yürüye biliyorum Allah razı olsun
d.....
Cok naif ve mükemmel bir doktor.Onun sayesinde anal fistül hastaligimdan kurtuldum.Tavsiye uzerine gitmistim ama cok memnun kaldim.Burdan ona tekrardan teşekkürlerimi bir borc bilirim
e....a
Yıllardır yenileyen sivilcelerim için İbrahim beye muayene oldum. İbrahim bey , o kadar fazla hastaya bakmasına rağmen güler yüzle karşıladı güzelce muayene etti sorular sordu, sorularıma cevaplar verdi. Ayrıca tedavisinden de çok memnun kaldım. Tarsus için İbrahim bey büyük şans.
i̇...l
Dr.Burak Tellioğlu ismi ile hastaneye ailemi götürdüm. Aileme şeker tanısı konuldu. Kanser araştırma talebimiz oldu. Araştırılma talebimiz kabul gördü. Ancak, hastalığınız şekerle ilintili diyerek tecrübesini bizimle paylaştı ve tedaviye derhal başladık. Memnuniyetimi ifade etmek isterim. Ne beklemeliydim ?İ.D.
su...n
Çocuğumu götürdüm hastaydı çok ilgilendi bronjit başlangıcı dedi verdiği ilaçlar ve yapmam gerekenleri anlati çok şükür atlati çocuğum ilesti
as...ı
Çok ilgili, çok nazik, hasta psikolojisinden çok iyi anlayan harika bir doktor. Muayeneye makat fisürü sorunum için gittim. Bunu ikinci kez yaşadığım için aşırı kaygılıyım. Hocam beni kabızlık, beslenme gibi konularda bilgilendirerek sakinleştirdi ve şimdi iyileşiyorum. Kendisine burdan da teşekkür ederim.
ka...ı
Kaza sonucu Omuz dirsek ve Bilek kırıkların vardı kolumun kesilme durumuna gelmesine rağmen kolumu kurtardı bana umut verdi en iyi doktorlardan diyebilir Allah Razı Olsun ondan onun sayesinde şu an çok iyiyim
Her gecenin bir sabahı vardır sözüne çok inanıyorum. Dr.Timur KOÇAK ,Dr Aybike KÖSENLİ ve genel yoğun bakım tüm hemşireleri siz gerçek anlamda bizim sabahimiz oldunuz. KOAH + KAH + KY + ABY + AC Ödemi ve Metabolik Asidoz gelişen anneme acil müdahale ederek ve değerli zamanınızı ayırarak bu dönemde yasayabileceğimiz tüm komplikasyonları itinayla anlattiniz. Bilgi birikiminizle ve deneyiminizle annem Dudu BORLUOĞLU’nu içinde bulunduğu kötü durumdan kurtardiniz. Hasta psikolojisini çok iyi bildiğinizi , insana değer verdiğinizi her fırsatta gösterdiniz.Hastanemizin yoğun bakım ünitesinin temizliği, bakım hizmetleri, ekip çalışması dört dörtlük gerçekten. Ülkemizin sağlık alanında itibarını artırıyorsunuz .Başta Dr. Timur Bey olmak üzere tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yurdanur çay
ha...n
Rahatsızlığım süresince beni bilgilendirdi ve yakından ilgilendi. Canımı çok yaktı ama maalesef gerekliydi. Tedavi süresince gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şifa veren elleriniz dert görmesin. Kolaylıklar, güzellikler sizinle olsun.
ar...u
Mükemmel bir doktor bugün eşimi götürdüm.Özel hastanede gittiğimizde bu kadar ilgi görmüyoruz.Hastalarla iletişimi mükemmel bir doktor.Bugün çok şaşkınlık yaşadım ve çevremdeki herkese tavsiye ediyorum
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi, Tarsus şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mersin Tarsus Devlet Hastanesi, Tarsus şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Pratisyen Hekim, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Göğüs Cerrahı, Nörolog, Mikrobiyolog, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Mersin Tarsus Devlet Hastanesi, toplam 451 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mersin Tarsus Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mersin Tarsus Devlet Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Mersin Tarsus Devlet Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Mersin Tarsus Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi nerede?Mersin Tarsus Devlet Hastanesi adresi 82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1 Tarsus şeklindedir.
Tarsus bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Tarsus bölgesindeki Dermatolog klinikleri