Mersin Toros Devlet Hastanesi
Mersin Toros Devlet Hastanesi
Yeni Mahallesi 5314. Sokak, Akdeniz 33050Sigortalar
- SGK
ru...ş
Halil Bey muhteşem bir doktor, 3 yıl önce safra kesesi ameliyatımı yaptı durumum çok acildi ve öyle güzel ilgilendi ki hiç şüphesiz tekrar randevu aldım 2 gün önce de aksesuar meme ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Detaylı anlatımı ve ilgisiyle aklınızda hiç soru işareti bırakmıyor. Tüm ameliyat ekibi ve kendisine minnettarım
e....e
Halil Hocamıza annem safra kesesi ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi çokça araştırmalarımız sonucu çoğu kişi Halil Bey’i önerdi. Normal olarak kaygılarımız olsa da hem doktorumuzdan hem de ameliyat sürecinden çok ama çok memnun kaldık. Kendisi inanılmaz anlayışlı ve açıklayıcı bir hekim. Kolay bir operasyon olsa da sağlık en önemli şey ve dolayısıyla hekimlerimizden anlayış ve motivasyon beklediğimizi düşünüyorum. Doktorumuza sonsuz minnetle.
ah...r
29 Temmuz 2024 tarihinde Sibel Hoca ile tanıştım.Hemen tedaviye başladı.Çok fazla ağrılarım vardı.Uyguladigi tedavi ile 9 günde tekrar sağlığıma kavuştum.Hastalari ile çok ilgili aynı zamanda bilgili ,titiz bir doktor.
mo...m
Dr.Aziz'i ziyaret ettim ve kendisi taşları kırmaya karar verdi ve operasyon gerçekten başarılı oldu. Kendisi harika bir doktor ve ameliyathanede çok nazik ve insancıl bir ekibe sahip.
Hasta
Oğlumun kulak enfeksiyonu, kızımın boğaz enfeksiyonu ile bugün hastaneye gittik.
Kısaca doktor beyden bahsetmek istiyorum;
√ Ne sorarsanız sorun sakince hiç birini atlamadan cevap veren.
Hoşgörülü,anlayışlı, güler yüzlü ,ilgili bir doktor
Detaylı muayene edip teşhis koyan
Hastalık sürecini takip eden (4 hafta sonra kontrolle çağırdı) çok ilgili bir doktor biz çok memnun kaldık çocuklarımın doktoru artık Ali beydir..
f.....
2022 ağustos ayında babamın safra kesesi ameliyatını çok başarılı gerçekleştiren Halil Ülger hocam muayene ve ameliyat süreçlerinde de hep hayır duamızı aldı. Cenab-ı Allah kendisinden ebeden razı olsun hocamdan. Harika bir insan harika bir cerrah
r.....
Kızımın bebekliğinde doktorumuzu keşfetttik şimdi kızım 4 yaşında ve 2. Kızım 5 aylık oldu . O zamandan beri acil durum olmadığı sürece sürekli Ali Erkan hocamıza gidiyoruz . Her detaya bakıyor , yada siz sorduğunuz zaman bakılmasını istediğiniz zaman kötü bir yüz ifadesi bile yapmadan bakıyor , hayatımda gördüğüm en iyi sevecen doktor , iyi ki var gerçekten
zü...ı
Tatil için gittiğimiz Mersin’de kızımız Nazlıbahar el bileğini kırdı ve önce üniversite hastanesine acile gittik. Ertesi gün elde şişme ve ödem olunca İsmail Hakkı Hoca’ya geldik. Gerek mesleki uzmanlığı gerek ilgi ve alakası ile harika bir hekim. İyi ki karşımıza çıktı. Gerekli bilgilendirmeyi yaptı ve doğru teşhiste bulundu.Çok güven telkin ediyor. İçimiz çok rahatladı. Allah ondan razı olsun, böyle hekimlerin sayısı artsın inşallah
z.....
Serkan beyin tedavi sürecimde ve endoskopi uygulamasındaki sakinliği, anlayışı ve yaklaşımı gerçekten çok özenliydi. Muayene esnasında beni dikkatle dinledigini , gerekli gördüğü tüm tetkikleri yaptırdığını ve endoskopide elinin hafifliğini de eklemek isterim. Endoskopi sonrası midemde herhangi bir sorun veya boğazda bir tahriş durumu yaşamadım. Hocama tekrar teşekkür ederim.
i̇...u
Babam Ahmet Ali UYGUR un tedavisi için doktorumuzdan randevu alarak gittik. Babamın muayene ve tahlilerine yaparak tüm kontrollerini yaptıktan sonra babamın hastanede yatması gerektiğini söyledi. Babam 1 hafta hastanede kaldı. Bu süreçte babamla çok ilgilendi. Babam 1 hafta sonra daha iyi olarak hastaneden taburcu oldu. Kutlay hocama İlgisinden ve alakasından dolayı hem babam adına ve kendi adıma çok teşekkür ederiz. İyiki böyle doktorlarımız var. Sağolun varolun.
Mersin Toros Devlet Hastanesi, Akdeniz şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mersin Toros Devlet Hastanesi, Akdeniz şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Mikrobiyolog, Radyolog, Göğüs Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Nefrolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Mersin Toros Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Mersin Toros Devlet Hastanesi, toplam 377 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Transplantasyonu, Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Mersin Toros Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mersin Toros Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mersin Toros Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mersin Toros Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mersin Toros Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mersin Toros Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mersin Toros Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mersin Toros Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Toros Devlet Hastanesi nerede?Mersin Toros Devlet Hastanesi adresi Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz şeklindedir.
Akdeniz bölgesindeki Girişimsel Radyoloji Uzmanı klinikleri
Akdeniz bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri