Metropol Aliağa Tıp Merkezi
Nörolog , Mikrobiyolog , Biyokimya uzmanı , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Acil tıp doktoru , Ürolog , Fizik tedavi uzmanı , Pratisyen hekim , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Radyolog , İç hastalıkları uzmanı , Genel cerrah , Kardiyolog , Kulak burun boğaz doktoru daha fazla
Aliağa 1 adres
Hakkımızda
Ayrıca, ilçede kurulan ilk ve tek cerrahi tıp merkezi olma özelliğine sahip olan Metropol Aliağa, hastalara konforlu ve kapsamlı sağlık hizmetleri sunmaktadır.
Hakkımızda
- Zurich Sigorta
- Şeker Sigorta
i.....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Telefon numarası doğrulandı
Telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Randevu doğrulandı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Eşimin göğüs ve sırt ağrısı sebebiyle bir çok alanda birçok doktora gittik röntgen ve mr çekilmesine rağmen kimse birşey bulamadi. Ayşenur hanım tıp merkezi gibi büyük hastanelere nazaran daha kısıtlı imkanları olmasina rağmen çektiği mr lari defalarca tekrarlayıp net görüntü alıncaya kadar uğraştı ve omurilikte kitle olduğunu farketti. İyi ki gittik, tanıdık Dr hanımı. O olmasa belki daha aylarca senelerce kimse farketmeyecekti. İyi ki varsınız Aliağa i in büyük sanssiniz.
me...k
DR.Suna Hanım işinin ehli bir Doktor, smir testi için kendine başvurdum muayenede kitle olduğunu tesbit etti. smir testi temiz geldi ama SUNA hanım biyopsi yapmak istedi ve sonuçu 5 gün sonra öğrendik. İyi değil di jinekolok onkolojiye yönlendirdi. Jine onkoloji, patoloji prof dr görüşü istedi tekrar Ege üniversitesin de parcalar incelendi Rahim Ağzı kanseri teşhis kondu... Ameliyat oldum Sonuç temiz geldi erken evrede yakalandı. SUNA YURTSEVEN Smir temiz diye ilaç verip yollasaydı bugün ilerlemiş olacaktı. Ben biliyorum DR SUNA ilk muayene aslında teşhisi koymuştu..!!! Ben kendisine bir hayat borçluyum çok yakınlarını Rahim ağzı kanserinden ameliyat kaybeden biri olarak 10numara yıldız bir Hekim...
Ayrıca yanındaki sekreter hanimda çok ilgili alakalı güler yüzlü ben çok menun kaldım.. ALLAH İLMİNİ ARTIRSIN, VAR OLSUN SAĞOLSUN..... ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
em....
İlk muayene gittiğimde beni zorla ikna edip vajinal muayene etti. Smear testim sorunlu çıktı ve gereken yerlere beni refere etti. Çok şükür kanser olmaktan kurtuldum.
Suna hanım çok profesyonel. Eğitimini Almanya’da ve Amerika’da aldığı belli.
Doktor hanımı Sada hastanesinden tanıyorum. İyiki Aliağa geldi. Başka bir yere gitmeye gerek yok. Çok iyi bir doktor.
tc....
Uzun zamandır sırt ağrılarım vardı.yolumuz Ayşenur hanımla kesişti. Öyle detaylı bir muayene yaptı ki...diğer araştırmalardan sonra teşhisi koydu. İnsani yöndende çok naif çok tatlı güler yüzlü bir doktor. Çok güzel dinliyor.ben ona çok teşekkür ediyorum.
Yıllardır çektiğim bel fıtığı rahatsızlığı için gittiğim Baran Bey önemli tavsiye ve yönlendirmelerde bulundu.Branşına vakıf mükemmel bir doktor.Çok teşekkür ederim.
ha...n
Saygıdeğer ,idealist,kendisini sürekli geliştiren ve yenileyen ender doktorlardan biri..
Annemin topuk dikeni rahatsızlığı nedeniyle birçok hastaneye gittik ve farklı doktorlardan görüşler aldık . Sürecimizin hiç biri olumlu geçmedi. Bunun yanında psikolojik çöküşte yaşadık .
Biz Baran Bey'i , teyzemiz Fulya Özçoban'ın tavsiyesi doğrultusunda tanıdık ,randevu aldık..
Randevu görüşünden sonra emar , röntgen ve diğer işlemler gerçekleştirildi Sonuçlar doğrultusunda kök hücre tedavısı olacağı belirlendi ... süreçte geçen adımlar pürüzsüz şekilde ilerledi
En önemlisi de psikolojik açıdan çok büyük destek gördük
Tedavimiz biteli 5 ay oldu ve annem eskisinden çok çok daha iyi oldu .. tedavi olumlu şekilde tamamlandı ..evin içerisinde bile yürüyemeyen annem şuan tüm gereksinimlerini karşılıyor .
emekleriniz ilginiz için size çok teşekkür ederiz Baran Bey..
er...u
Kolik agrisi ile gittim kendisine. Çok ilgili. Açıklayıcı güler yüzlü bir doktordu. Tedavi sonrasında kontrollerde de aynı hassasiyeti gördüm kendisinde.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi, Aliağa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Metropol Aliağa Tıp Merkezi, Aliağa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Nörolog, Mikrobiyolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Metropol Aliağa Tıp Merkezi, toplam 227 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Nazal Valv Cerrahisi, Rinoplasti, Sinüs Cerrahisi, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Burun Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Metropol Aliağa Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Metropol Aliağa Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Metropol Aliağa Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Metropol Aliağa Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Metropol Aliağa Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Metropol Aliağa Tıp Merkezi nerede?Metropol Aliağa Tıp Merkezi adresi Kültür Mahallesi 252 Sokak No: 6 Aliağa şeklindedir.
Aliağa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Aliağa bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri