Hakkımızda

Metropol Alsancak Kardiyoloji Tıp Merkezi , Metropol Sağlık Grubunun 7 sağlık kuruluşundan biri olarak İzmir Alsancak semtinde kardiyoloji branşında iki uzman kadrosuyla hizmet vermektedir..

Metropol Kardiyoloji Tıp merkezi sadece kardiyoloji branşında hizmet vermektedir.

Dr. Mustafa Bey Cad. No:37/1-1/A Mimar Sinan Mah. Alsancak, İzmir 35220
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Ş
    Uzm. Dr. Uğur Hepçivici

Annemin kalbinde pili var. Farklı bir doktorda ameliyat oldu. Kontrol amaçlı kendisine gidiyoruz. Annem şu an çok iyi. Memnunuz, herhangi bir sıkıntımız yok. Muayeneye gitmesek bile bize destek oluyor. Özverili, sakin bir doktor. Hastasını başında atmıyor.

U
    Uzm. Dr. Müjgan Feray Koca

Genel kontrol amaçlı başvurdum. Muayene etti ve testler yapıldı. Hiçbir sorun çıkmadı. Çok iyi ve ilgili bir doktor. Kendisinden memnunum.

Uzm. Dr. Uğur Hepçivici

Tansiyonum yükseldiği için başvurdum. Doktor tansiyon ilacı verdi ve kullanmaya başladım. Şu an iyiyim, tansiyonum dengede. Uğur Bey ilgili bir doktor, memnunum kendisinden. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor ve hastasını bilgilendiriyor.

Uzm. Dr. Uğur Hepçivici

Kontrol amaçlı başvurdum kendisine. Her şey temiz çıktı. Uğur Bey ilgili bir doktor. Her şeyi teker teker anlattı. Hiçbir sorun olmadığını söyledi. Memnun kaldım kendisinden.

K
    Uzm. Dr. Uğur Hepçivici

Genel kontrol amaçlı kendisine başvurdum. Muayene sonrasında hiçbir rahatsızlığım çıkmadı. Memnun kaldım kendisinden. Detaylı her şeyi anlatıyor. Hiçbir sorun yaşamadım.

Uzm. Dr. Uğur Hepçivici

Yedi yıldır Uğur hocamın hastasıyım. Göğüs ağrılarım nedeniyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisiyle tanışmıştım. Anjiyo sonrası, yılda en az iki kez sayın hocama kontrole giderim. Muayene esnasında çok titiz ve dikkatlidir. Hastasının bütün sorunlarına çözüm odaklı yaklaşır, samimi ve pozitif enerjiye sahip bir insandır. Uğur hocamın tavsiye ve yönlendirmesiyle; sorunsuz olarak ve sağlıkla yaşantıma devam ediyorum.

T
    Uzm. Dr. Uğur Hepçivici Kardiyoloji Randevusu

Uğur Hocayla önceki hastanesinden beri tanışırız. Hem hekimlik hem de kişilik olarak çok ama çok iyi hocadır. Annemin hem anjiyosu hem de sonrasındaki kontrollerinde birlikteliğimiz devam etmektedir. Yeni yerinde de aynı başarı ve özveri ile devam edeceğinden eminim.

Uzm. Dr. Uğur Hepçivici Kardiyoloji Randevusu

By-Ps ameliyatındaki risklerden dolayı ameliyata girememiş biri olarak Uğur bey sayesinde sağlığıma kavuştum merdiven dahi çıkamaz olmuşken nokta atışları üçlü bir stend operasyonu ile şu an uzun mesafe tempolu yürüyorum yorulmadan Bizim hayatımıza ve kalbimize dokunduğunuz için mutluyuz

Uzm. Dr. Uğur Hepçivici Diğer

BİR SÜREDİR YÜRÜRKEN KISA MESAFE YÜRÜMEYE BAŞLADIĞIMI FARK ETTİM. 500 M YÜRÜYÜP, 2 DK DİNLENMEM GEREKİYORDU. SON DÖNEMLERDE DAHA DA ARTMIŞTI AĞRIM YÜRÜMELERDE. ÖZELLİKLE HAFİF RAMPA ÇIKARKEN.
    DOĞRU TEŞHİSİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIM DR UĞUR BEY SAYESİNDE. RUTİN KONTROL ESNASINDA ORTOPEDİ İŞİDİR DİYE ÇOK DİLE GETİRMEDİĞİM SOL AYAK AĞRIMI DİKKATE ALIP YAPTIĞI MUAYENEDE SEBEBİN DAMAR TIKANIKLIĞI OLDUĞUNU ANLAMASI VE KISA ZAMAN İÇİNDE ANJİYOYU GERÇEKLEŞTİRMESİ, SADECE ÖNCESİNDE DEĞİL SONRASINDA DA İLGİSİNİN DEVAMLILIĞI İŞİNİ İYİ YAPTIĞININ DA GÖSTERGESİ.

Uzm. Dr. Uğur Hepçivici Kardiyoloji Randevusu

Hem dönemsel kontrol, hem tansiyon şikayetim için gittim. Sonuna kadar detaycı ve şüpheci bir gözle incelemelerini yapan, nazik, samimi ve tavsiye edebileceğim bir doktor. Kendisini tanımaktan çok memnun oldum.