Hakkımızda
Kliniklerimizde ağız ve diş sağlığı alanındaki tüm branşlarda her türlü hizmeti sunmaktayız. Bireylerin ağız ve diş sağlığını korumayı, tedavi etmeyi ve ağız ve diş sağlığı bilinci oluşturmayı temel misyon olarak gören Miva Dental ailesi; hizmet anlayışı ile etik değerlere bağlı bir kurum olmuştur.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği
Alsancak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:192/2, Konak 35220
i̇...
İmplant için buraya geldim çok iyi ilgilendiler yardımcı oldular implantlar çok kısa sürede halloldu ellerine emeklerine sağlık çok teşekkür ediyorum
i̇...n
Diş kırılması icin gittiğim doktorum çok iyi anlattı durumu ve müdahelesi çok iyiydi ve saati saatine muayene oldum teşekkür ederim
Kanal yaptırdım ağrım çoktu nihayet rahatladım kendisine teşekkür ederim.basarilarinin devamını dilerim
y....c
Dis temizligi ve beyazlatmasi icin gittim. Cok memnun kaldim. Cok ince ince dis temizligi yapip beyazlatma konusunda da bekledigimden daha iyi bir sonucla karsilastim
fi...z
Alperen bey apse yapmış kanal tedavili dişime post uygulaması sonrası zirkonyum kaplama yaptı. Tedavi sürecindeki yaklaşımlarından ötürü Ona ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
k.....
Kanal tedevisi uygulayıp neredeyse kaybetmekte oldugum dişime post yaptı. Bu derece iyi doktorlarla çalıştıgınız için teşekkürler fidental.
fb...
Dt. Murat bey gerçekten çok ilgili, tedavinin her aşamasında ayrıntılı bilgi veren tüm seçenekleri size sunarak tedavinize Yön vermenize yardımcı olan çok iyi bir hekim. Endodonti alanında aldığı eğitimler sayesinde apseli dişim için şiddetli ağrıyla bu siteden tüm endodontistleri aramam neticesinde beni hemen muayeneye kabul eden tek doktordu. İlk müdahaleyi hemen yapıp beni o dayanılmaz ağrıdan kurtardı apseyi boşalttı. Şimdi tedaviye devam ediyoruz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
d.....
Çürüklerim ve genel muayene için gittim her şey çok güzeldi çok ilgiliydiler. Muayene çok sterildi. Her şey çok güzeldi.
Kanal tedavisi sonuçlandirildi. Dolgu ile tamamlandı. Daha sonra yapılacak dolgular ve implantlar ile ilgili planlama yapıldı.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Miva Dental Alsancak Diş Kliniği, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu, Periodontolog, Endodontist, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Miva Dental Alsancak Diş Kliniği, toplam 91 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Miva Dental Alsancak Diş Kliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Miva Dental Alsancak Diş Kliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Miva Dental Alsancak Diş Kliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Miva Dental Alsancak Diş Kliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Miva Dental Alsancak Diş Kliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği nerede?Miva Dental Alsancak Diş Kliniği adresi Alsancak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:192/2 Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri