Hoşnudiye Mahallesi Hacet Sokak No:2/8, Tepebaşı 26130

d....g

Uzm. Kl. Psk. İrem Toprak Psikoloji Randevusu

Ergenliğimde yaşadığım bazı olumsuz olaylardan dolayı 5-6 senedir ağır şekilde özgüven ve öfke kontrol bozukluğu problemleri olan biriyim. Son 2 senedir tedavi olmaya çalışıyorum fakat bir de üstüne tatsız psikolog deneyimleri eklenince yaşadığım problemler biraz daha katlandı. Ailemin zoruyla da olsa bir kez daha iyileşmek adına şansımı denemek istedim. İrem hanımın güzel enerjisi ve güler yüzünü görünce tüm ön yargılarım silindi. Seanslarımızın 3. haftasındayız. İrem hanımın uyguladığı gevşeme tekniğiyle birlikte kendimi daha iyi hissetmeye başladım, umarım daha da iyi olurum.

a....s

Uzm. Kl. Psk. İrem Toprak Diğer

Anksiyete ile ilgili şikayetlerim için İrem hanımla seanslara başladık, bu durum gündelik hayatımı fazlasıyla etkiliyordu. Her seanstan sonra verdiği telkinler ile daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Güler yüzü ve iletişimi çok iyi.

f.....

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin Diğer

Anksiyete hastası olarak başvurmuştum Hatice hanıma ve 9 yıldır kullandığım ilaçlar ve yanlış bilgilendirmeler ile döngü içerisinde devam ediyordu rahatsızlığım. Hatice hanımın bana yaklaşımı ilgisi doğru yerde ve zaman da bilgilendirmeleriyle ve bana uyguladığı egzersizlerle kendimi daha iyi hissediyorum ve eskisi kadar korku ve kaygı hissetmiyorum ve ençok sevindiğim kısım ise uzun süredir kullandığım ilaçlardan bu kadar kısa sürede vazgeçmem oldu. Hani bu vazgeçmeden de öte o ilaçlara karşı duruma getirdi resmen hissettiklerimle:) daha psikoloğumla yolum var ancak bu bende kaygı değil merak uyandırmaya başladı neler olacağı hakkında kendisiyle tanıştığım için ve beni bu derece etkilediği için gerçekten çok mutluyum :)

b....d

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin Bilişsel Davranışçı Terapi

15 yaşındaki oğlumun iletişim sıkıntısı için Hatice Hanıma başvurduk, daha ikinci seansta oğlumda farkedilir şekilde gelişim oldu.Profosyenellikten öte abla gibi yaklaşımı sayesinde aşırı güven telkin etti.Hatice ablamız iyikilerimiz arasında Eskişehir'in şansı.teşekkür ederim Hatice Çetinkaya Şahin

eb...

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin EMDR Terapi

Yillardir kaygi bozuklugu yasayan biriyim. Her atakta gunlerce uyuyamayan, uyusam da kafamdaki seslerle uyanip huzursuz olan, ve kosa kosa psikiyatriste gidip ilac yazdiran biri oldum. Cunku tum cocuklugum annemin depresyonu ve bas agrilariyla gecti. Belki de bu yuzden kendimi kosullayip, 31 yasima kadar her sonbahar veya ilkbaharda depresyona giren, eve kapanip, duygularimi yiyeceklerle bastiran biri oldum. Surekli psikoloji/ kendine yardim kitaplari okuyordum. Okudukca tum rahatsizliklar bende varmis gibi geliyordu. Farkli illerde farkli psikiyatrist/psikologlarla terapi deneyimlerim olsa da hic biri Hatice Hanimla olan terapilerim kadar surekli ve etkili olmamisti. Ilk seansim Mart 2020'de basladi ve yaklasik bir yil gorustuk. Terapi boyunca bana neyi neden yaptigimi ve ileride yapabileceklerimi kesfettirdi. Bir psikologun otesinde yillardir tanidigim bir dostumla sohbet edermisim gibi hissetirdi yorumlari. Antidepresanlari biraktim cunku ilaclar olmadan da kendimi kontrol etmeyi basarabilirim diye dusunuyorum. Basaramazsam bile korkmuyorum; biliyorum ki Hatice Hanim orada, gidip kendimi ona anlatabilirim ve o beni sakinlestirebilir. En son seansimda kendimi iyi hissettigim icin ara verebilecegimizi soylemesi kendime guvenimi saglayan en onemli seydi. Iyi ki tanidim onu, iyi ki... Kendimi iyi hissettigim her gun, guzel kalpli psikologuma en iyi dileklerimi gonderiyorum

K

k....b

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin Psikoterapi

hatice hanımla tanışmam hayatımda büyük değişikliklere sebep oldu. Sayesine tramvalarımla yüzleşerek hayata dair adımlar atabildim. Çok samimi, içten ve alanında çok başarılı. Terapiler sırasındaki iletişimi çok rahatlatıcı ve güven verici. Hatice hanımla tanışmam hayatımda bir dönüm noktası oldu. Herkese tavsiye ederim ben sayesinde çok yol aldım. Tüm çabaları için minnettarım.

a....y

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin

Hatice hanım hayatımıza girdiğinden beri kendimle olan yolculuğum değişti. Aklımda ve ruhu da farklı kapılar açıldı. Daha önce danışmanlık aldığım kişiden farklı olarak benimle arasına duvar koymadı. Ne zaman ihtiyaç duysam yanı da oldu. Her an ulaşabildim. Müsait olmasa bile mutlaka geri dönüş yaptı. Her düştüğümüzde toparlanma ırz için yol gösterdi. Oğlum ve benim hayatımızdaki yeri tartışılamaz.

K

kv...s

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin EMDR Terapi

Ben aklımdakileri bir araya toparlayamıyor, kendimi ifade edemiyor, depresyon ve panik atağı olan bir danışandım. O kadar çaresizdim ki ilaç kullanmadan tedavi olma aşamasında tanıştım kendisiyle. Doktora gitmek hep ürkütücüdür. Sen anlatırsın o dinler, ilaç yazar ve gönderir, kafamıza kazınan model budur aslında. Ama öyle olmadığını dinlemenin, sohbet etmenin, değerin ne demek olduğunu anladım. Hata bile yapmış olsanız yargılamadan, suçlamadan sevgiyle nasıl bir yol alınır göstermenin doğru adresiydi. Öğretmen gibi ödevler verir, verdiği ödevleri takip eder, tek tek kontrol ederdi. İnanılmazdı. Çok zorlu süreçlerden geçtim hala da geçiyorum. Hala geçtiğim zorlu süreçleri tedavim ve Hatice hanım sayesinde daha farkındalıklı geçiriyorum. Hala merak edip takip eder, dinler. Bütün danışanlarıyla ilgilenen, tek tek takip eden, sorumluluklarının bilincinde, hala kendisini nasıl eğitirse faydalı olacağını düşünen biriyle yollarımın kesişmesinden çok mutluyum. Teşekkür ederim.

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin Psikoterapi

2019 yılında mesai saatlerinde başlayan mesaiden sonra da saatlerce süren ağlama ve öfke krizlerimin olduğu bir dönemde tanıştık. Kafamda sadece bir anı vardı ya onu yaşatana zarar verecektim yada kendime. Ben terapiyi karşılıklı konuşma zannediyordum. Karşısına oturur oturmaz ağlamaya başladım hemen bi kulaklık verdi o travmamın üzerine bir şeyler yapmamı konuşmamı istedi. İnandırıcı gelmeyebilir ama eve gittiğimde anneannem yani o travma sahibi hakkında nötrdüm hiçbir öfke hissetmiyordum. Aylar sonra hafiflemiştim. O travmadan sonra diğerleri çorap söküğü gibi devam etti. Bir bucuk yıldır 30 yıllık geçmişimi onarmaya çalışıyor. Anlamamakta direndim, sinirlendim, tartıştım inatla sabretmem gerektiğini söyledi çünkü o kadar çok şey vardı ki geçmişte hemencecik iyileşmek istedim olmayınca öfkelendim seansı bıraktım sözde iyi olmak adına tatile gittim gezdim krizlerimle beraber. Toksik ilişkiler yaşadım zarar gördüm geri döndüğümde aynı güler yüzle karşıladı. Ve farkettim ki geçmişimi onarmaya çalıştıkça bugünüm düzeliyor. İş hayatım insan ilişkilerim düzeliyor özgüvenim yükseldi. Çok istiyorum iyileşmek ama daha çok yolum var biliyorum. Hayatımdaki herkesten daha değerli benim için. Herkesten çok seviyorum. Şefkatle yaklaşırken profesyonelliğini asla kaybetmiyor. Keşke keşke 5 6 yıl önce tanıssaydık. Geçte olsa tanıstıgım için mutluyum.

i̇....

Uzm. Kl. Psk. Hatice Çetinkaya Şahin Randevu

Hayatımda bana iyi gelen nadir insanlardan, onun sayesinde kendimi tanıdım. Bana ben olmayı öğretti. Hayatımın en zor döneminde onunla buluşmak benim için şanstı. Zihnimi berraklastirdigin için teşekkürler.