Muğla Marmaris Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi
Çamdibi Mahallesi 320. Sokak, Marmaris 48700
Sayin hocama babami goturdum.Burun ve kulak bolgesindeki kanserlesmis dokuyu guzelce temizledi ve hastasiyla cok yakindan ilgilendi.Kendisine hersey icin cok tesekkur ediyorum.Ayrica oksurugu vardi, alerji imiş.Onu da tedavi etti kendisi.Allah razi olsun hocamdan.
y....e
40 yıldır bana ızdırap çektiren ve birçok ilaç, yöntem denediğim ağız içi aft problemimi daha önce hiç bir doktorun vermediği bir ilaç ile çözdü.. artık aft problemim en fazla 2 gün sürüyor ilaç sayesinde. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
di....
Tatilimi gecirdigim Datça'dan sabah 5 de beni acilen Marmaris'e aldirtan Dr Bayram Oğhan , ambulans hastaneye gittiginde orada bekliyordu. Hizla verdigi kararla uyguladigi tedaviyle aritm sorunumu sorunsuzca cozdu. Hastanede oldugum surece ilgisini hic eksik etmedi. Kendisine sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum. Iyi ki varsiniz. Marmaris sizin degerinizi bilmeli.
b....a
Eşim bir ay önce doğum yaptı hem miyom hemde plasenta previa riski vardı çok dikkatli bir şekilde kontrolünü yaptı pandemi döneminde olmamıza rağmen çok rahat ve korkusuz bir şekilde bebeğimizin dünyaya gelmesini sağladı gerçekten işini çok iyi yapan bir Doktor kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır (ayrıca ablamızın marmariste ve muğlada moğul gebelik) geçirdiğini bilen tek kişi herkeze tavsiye ederiz saygılar Akın beye
il...4
23.08.2019 t.de göbek fıtığı ve mide üstü yırtığı ameliyatımı başarıyla yapan genel cerrahi uzmanı op.dr hüseyin selim mavili hoca ma ve guler yüzlü marmaris devlet hastanesi personeline tşk ederim iyiki varsınız gülen yüzünüz hiç solmasın mutlulugunuz daim olsun
r.....
Daha önce gittiğim başka bir doktor muaynesinde rahim ağzında erozyon olduğu gerekçesiyle özel hastaneye yönlendirilmiştim bu bana inandırıcı gelmemişti ama yine de bir anlık çöküntü yaşamama sebep olmuştu ve ablamın tavsiyesi ile Akın beye gitmiştim. Aynı muayne ve smear testini yaptılar gerçekten de oldukça sağlıklıydım. Akın beyin dürüstlüğü, samimiyeti bana güven verdi. O günden beri randevü aldığım tek kadın doğum uzmanıdır. Bir gün anne olursam çocuğumun ismini Akın koyacağım benim için o denli mübarek bir hekimdir. Başarılarının devamını diler ve ne olursa olsun Akın beye de muayne olmadan son kararı vermeyin derim. Saygılar...
ha....
Başka bir hastanede muayene esnasında 5,5cm kistimin olduğu söylenmişti ve acilen hemen yatış olup ameliyat yapacaklardı. Arkadaşım vasıtasıyla Ogün içinde akın beye muayene ye gittim. Ve öğrendimki kistim sadece 2 cm boylarında imiş ameliyatlık bir durumun olmadığını söyledi. Düzenli olarak kendisine kontrole gittim kist probleminden kurtuldum. 3 senedir gittiğim ve güven duyduğum tek doktordur. Bende kardeşime vesile oldum. Allah her hastaya böyle bir doktor nasip etsin. İyiki varsınız Akın bey. Başarılarınızın devamını diliyorum.
tc...e
Göz doktorum kardiyolojiye yonlendirdi bende sayin hocama gittim ufak bi tetkit ten sonra acil anju olmam gerektiğini bildirdi Allah razi olsun onun sayesinde kurtuldum anju olmaya gittigim hastanede baypas olup sağlığıma kavustum tekrar tekrar tesekkur ederim onun sayesinde yasiyom
y.....
Eşim çok ağrılı fıtık rahatsızlığı ile gitti çok yardımcı oldu süper ameliyat gerçekleşti Allah kendisinden çok razı olsun süper bir cerrah kendisi kendisine çok çok teşekkür ederim
bk...t
Yıllardır Marmaris devlet hastanesinin değişmeyen doktoru.Ne yazık ki çok fazla alternatif imiz yok.Hastayla iletişimi olmayan,hastayı dinlemeyen ve "hadi git artık ,öteki gelsin ,bugün bitsin" tarzında aceleci tavırları ile dikkatimi çeken bir doktor.Yaklaşık 1.5 dakikada ,hastanın geçmiş tedavi sürecine vakıf olmadan ,cildi yakından bile incelemeden o hastaya konulan tanı ne kadar doğru olur gerçekten tartışılır?Tabiki devlet hastanelerindeki yoğunluk fazla ama ne olursa olsun karşımızdaki bir doktor ve öncelikli amacı gün içinde çok hastaya bakmak değil ,baktığı hastalarda güzel sonuç etmek olmalı .1 doktor yetmiyorsa eğer sayısı arttırılmalı.Reyhan hanim Yıllar önce kistik sivilce problemimdede sonuç alamadığım bir doktordu .Yüzeysel akne kremleriyle yapılan ve aylarca süren tedavi sonucu iyileşemeyince başka bir dermatoloji uzmanına gitmek durumunda kalmıştım .Aradan yıllar geçmesine rağmen tekrar denemek istedim Reyhan hanımı ama malesefki değişen bişey olmamış.Sonuç olarak hastaya yeteri kadar zaman ayırıp işini kaliteli yapan doktorlar istiyoruz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi, Marmaris şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi, Marmaris şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi, toplam 98 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Muğla Marmaris Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Muğla Marmaris Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Muğla Marmaris Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Muğla Marmaris Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi nerede?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi adresi Çamdibi Mahallesi 320. Sokak Marmaris şeklindedir.