Diğer kurumları göster
Mustafa Ünal Kliniği
Merkez Mahallesi Abide-İ Hürriyet Cad. No:103, İstanbul 34381Sigortalar
- Diğer (İade)
es...a
Mustafa hoca mükemmel bir doktor kendisinde burun estetiği oldun son derece saygılı sabırlı sakin kişiliği aynı zamanda dürüst oluşu bende hayranlık bıraktı.kendisi mükemmel bir doktor alanında başarılı çok teşekkür ederim hayallerime kavuşturduğu için minnettarım:)
s....ç
Uzun bir araştırmadan sonra kendisini buldum görür görmez de kanım ısındı niye bilmiyorum sonrasında başka doktora gitme gereği duymadım muayene süreci ameliyat sürecim herşey çok iyi ilerledi ben göğüs dikleştirme ve protez ameliyatı oldum ve çok korkuyordum ama her sorumu çok iyi cevaplayıp beni rahatlattı şu an kontrollere gidip geliyorum herşey yolunda anında iletişim de sağlıyorum bu çok önemli..
Mustafa Ünal Kliniği, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mustafa Ünal Kliniği, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Mustafa Ünal Kliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Mustafa Ünal Kliniği, toplam 176 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
Mustafa Ünal Kliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ünal Kliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ünal Kliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ünal Kliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mustafa Ünal Kliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mustafa Ünal Kliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mustafa Ünal Kliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ünal Kliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Ünal Kliniği nerede?Mustafa Ünal Kliniği adresi Merkez Mahallesi Abide-İ Hürriyet Cad. No:103 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri