Natal Klinik
Natal Klinik
Odunluk Mahallesi Lefkoşe Caddesi No:25/7 Zeno Center B Blok, Nilüfer 16110
2021 yılında doğum yaptım Faruk bey ile. Hem muayene hem doğum sırasındaki rahatlığı, aşırı panik olan bana karşı o kadar iyi geldi ki. Bilgisi ve deneyimine çok güvendiğim bir doktor, çok memnun kaldık ki şimdi ikinci hamileliğim için yine kendisine gidiyoruz asla başka doktor düşünmedik bile. Böyle hekimlerin ülkemizde artması dileğiyle, kendisine çok teşekkür ediyorum ve gözüm kapalı öneririm herkese
Ben 21 yaşında anne oldum be en zor hamileliklerden birini yaşadım düşük tehlikem vardı artı kusarak tam 8 buçuk ay geçirdim o kadar kötü bir psikolojideydim ki anlatamam ama her ağlayarak gittiğimde o kadar güzel moral verdi ki hiç bir şey yiyemedim resmen serumlarla vitaminlerle beslendi bebeğim ama yine de Faruk beyle daha kolaydı .. doğumhane de bile ameliyat sırasında kustum çıktım ameliyattan yine kustum şakalarıyla beni kendime getirdi sezaryen doğum olmasına rağmen ilk gün yürüdüm ertesi günden itibaren herşeyimi tek başıma yaptım ayaktaydım ağrım bile yoktu 10 çocuğum olsun yine Faruk beye giderim iyi ki böyle doktorlar var ..
a....y
Faruk beye çok teşekkür ederim. 2 doğumumu da kendisiyle başardık. normal doğumdan çok korkuyordum. Sezeryanı kendi isteğimle oldum. Hamileliğim başladığında kadın doğumcumu seçmek için bir kaç doktorla görüştüm. kendim pimpirik değildim ama heyecanlıydım. Faruk beyin gayet rahatlatan bir mizacı var. Ben zaten heyecanlıyım bir de seçeceğim doktorun heyecanlandırmasını istemedim. Kendisiyle 2 doğum ve kontrollerimi çok rahat geçirdim. aklımda hiç şüphe bırakmadı. kendisine çok teşekkür ederim.
mi...k
Ahmet Bey 'e ilk gittiğimde doktor ihmalinden kaynaklı düşükler yaşamış,pıhtılaşma bozukluğuna sahiptim hamileliğimi yeni öğrenmiş tedirgindim.Kendisi ilk muayeneden itibaren tüm tedirginligimizi aldı,bizi rahatlattı. Sakin,sorunsuz bir gebelik süreci ve çok guzel bir doğum geçirip ikizlerimizi kucağımiza almamıza vesile oldu.Kibarligi,sakinligi,aciklayici bilgilendirici tavriyla benim için Bursa da gidilebilecek en iyi kadın doğum doktoru kendisidir.
me...e
Kendisi zarif, kibar, duyarli, pozitif, kalbinin guzelligi yuzune de yansimis, sabirli, hamile psikolojisinden anlayan, tum sorulara sabirla tane tane cevap veren, bebeğin sirf yuzunu goremeyip uzulunce bile sabirla ugrasan, hastasinin yuzunu gulduren bir doktor. Beni onunla karsilastirdigi icin once Allah'a sukrediyorum ,sonra hamilelik surecimi birlikte sayesinde rahat gecirmeme sebep oldugu icin kendisine tesekkur ediyorum. Meslek hayatinda ve özel hayatinda saglik, mutluluk ve basarilar diliyorum. Iyi ki Ahmet Hoca'mizi tanidik.
se....
İki doğumumu da onda yaptım on numara beş yıldız doktor pozitifliği yeterli normal doğum istememe rağmen beni 41-42 haftaya kadar bekletti sezeryan oldum sonunda ancak hiçbir tereddütüm yok tşkler Faruk bey
ba...n
Volkan beyi tanidihim icin kendimi cok sansli hissediyorum kizimda dikkat dahinikligi ve odaklanama vardi suan yavas yavas herseyi daha iyi anliyor ben kendinisine cok minettarim medikal parkla basladik simdi natalla devam ediyoruz kizim cok seviyor volkan beyi gorunce cok mutlu oluyor arti pozitif bi enerji aliyor kendisinden iyi tanimisim sizi hersey icin cok tesekkurler
Natal Klinik, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Natal Klinik, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Natal Klinik hangi hizmetleri sağlıyor?Natal Klinik sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Natal Klinik ile iletişime geçin.
Natal Klinik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Natal Klinik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Natal Klinik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Natal Klinik bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Natal Klinik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Natal Klinik kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Natal Klinik ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Natal Klinik hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Natal Klinik nerede?Natal Klinik adresi Odunluk Mahallesi Lefkoşe Caddesi No:25/7 Zeno Center B Blok Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri