Hakkımızda
Onkolojik uygulamalarda; ulusal, uluslararası kalite standartlarında, yurt içi ve yurt dışında birçok merkezde hizmet veren referans bir kurum olma vizyonu ile çıktığımız yolda 2011 yılında ISO 9001-2008, 2013 yılında ise JCI akreditasyon sertifikalarını alarak sunduğumuz sağlık hizmetinde kalitemiz tescillenmiştir. Merkezimiz 2016 yılında yapılan JCI denetimi ile yeniden akredite edilmiştir.
Merkezimiz onkolojik tedavi hizmetlerindeki başarısı ile dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen hastalara da her türlü tanı ve tedavi hizmeti sunmaktadır. Uluslararası Hasta Hizmetleri bölümümüz farklı ülkelerden gelen hastaların konaklama, tercüme, transfer gibi ihtiyaçları için 7/24 hizmet sunmaktadır. Ekimiz, hasta ile ülkesindeki ilk iletişimden, İstanbul Neolife’a gelişi, tanı ve tedavi hizmetlerini alması ve ardından ülkesine dönme sürecine kadar her noktada profesyonel şekilde, titizlikle ilgilenmektedir.
İstanbul Neolife modelinin Türkiye’de ulaşmış olduğu başarılı profil ile 2013 yılı sonunda Romanya Bükreş’te ikinci Neolife Tıp Merkezi açılmış, 2016 yılında ise Romanya Yaş'ta Neolife Vital adını verdiğimiz yeni merkezimiz hizmete girmiştir. Attığımız bu adımlar ile uluslararası platformda belirlenen hedeflere bir adım daha yaklaşılmıştır. Hedefimiz; ulaşılmış olan başarının, hizmet kalitesinin ve elde edilen hasta-hekim memnuniyetinin artırılarak sürdürülebilirliğini sağlamaktır.
Komşu coğrafyada açtığımız irtibat ofisleriyle hedeflenen bilinirliğe ulaşma çalışmaları devam etmektedir.
Neolife Tıp Merkezi
- Güneş Sigorta
- Mapfre Sigorta
- SGK Tüm sigortaları göster
Hasta
Kanser nedeniyle tek göğsümün alınmasını takiben kemoterapi aşamasında Dr. Okan Bey ile yolumuz kesişti. Kendisi kafamdaki soruları aydınlatmada bana çok yardımcı oldu. Yapıcı ve cesaret verici yaklaşımı sayesinde tedavi sürecimi çok rahat bir şekilde tamamladım. Kendisi çok iyi bir hekim ve aynı zamanda çok iyi bir insan. Çok teşekkür ediyorum.
se...
Ben 2013 senesi nezofransk ca kanserine yakalanmıştım.Bu süreç diliminde redroyoteripi almam gerekiyordu kendisi benim o kadar ilgiliydi ki kendi evladı gibi bana ışın tedavisi sürecimde bana hep eşlik etmiştir. Dış sorunlarım olduğunda ne zaman arasam o telefonuma illa bir şekilde cevap vermiştir yazarak olsun, sesli mesaj olsun kendisine sonsuz güvenebilirsiniz ben genç bir hastasıydım.
y.....
Kordoma ameliyatı sonrası çok riskli denilen beyin bölgemde ışın tedavisi olmam söylendi metin hocama tavsiye üzerine gittim hocam ço sağolun tüm
kaygılarımı giderdi ve çok başarılı bir tedavi uyguladı Allah ondan ve ekibinden razı olsun
Neolife Tıp Merkezi, Beşiktaş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Neolife Tıp Merkezi, Beşiktaş şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyasyon Onkoloğu, Radyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Onkolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Onkoloji Cerrahı.
Neolife Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Neolife Tıp Merkezi, toplam 43 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gardasil Hpv Aşısı, Hpv Testi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi), Jinekolojik Onkoloji, Jinekolojik Kanser Cerrahisi, Genel Jinekolojik Operasyonlar, Servikal Hastalıkların Tedavisi, Randevu, Eksternal Radyoterapi.
Neolife Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Neolife Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neolife Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Neolife Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Neolife Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Neolife Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Neolife Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Neolife Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neolife Tıp Merkezi nerede?Neolife Tıp Merkezi adresi Nisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent Beşiktaş şeklindedir.
Beşiktaş bölgesindeki Psikolog klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Diş Hekimi klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ürolog klinikleri