Net Göz Tıp Merkezi İzmir
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
me...l
Hocamız işini iyi yapan hastasına son derece saygılı. ÜSLUBU son derece doğru. Yaptığı lazer işlemi sonrası 5.25 olan miyop gözlerimle harika görüyorum .ameliyat sırasında yaklaşımı çok sakinleştirici babacandı. İşini böyle güzel yapan bir doktora tamamen tesadüfen denk gediğim için çok mutluyum . Meslek hayatında başarılar diliyorum hocama ve yanındaki hemşiresini de tebrik ediyorum çok güler yüzlü ilgili birisiydi.
um...u
6.25 miyop olarak yaklaşık 25 yıldır gözlük kullanıyordum. Tavsiye üzerine Behram Bey'e gittim. İyi ki gitmişim. Detaylı açıklamaları ile beni rahatlattı. Gözüm lazer tiplerinin tamamına uygun çıktı. Kendisinin tavsiyesi ile femtolasik oldum. Ameliyat esnasında her islemini yaparken anlatarak yaptı. Gözlüklerden kurtuldum.
c.....
Hipermetrop/Miyop/Astigmat rahatsızlığım var.Hepsini tek gözlük camında birleşik kullanıyorum yaklaşık 15 Yıldır. Ama bundan önceki göz muayenemi yapan hekimler ne yazık ki doğru numaralar vermedikleri için her gözlük yaptırdığımda sorun yaşıyor başka hekime gitmek zorunda kalıyordum ve sonuçta hiç memnun olmadan gözlüklerimi kullanıyordum çoğu zaman gözlerimi kısarak görüyordum. Ama Behram bey o kadar dikkatle ve sabırla muayene mi yaptı ki camlarımı ilk kez hiç sorun çıkmadan yaptırıp sıkıntısız kullanıyorum.Bundan sonra doktorum belli.Doktorumdan çok memnunum. Tavsiye ederim .İnanın gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. İlk kez bir hekim için yorum yapmak istedim. İyi ki gitmişim dedim. Şunu da söylemek isterim ki doktorun doğru ve hassas muayenesi, doğru numaraları vermesi kadar ,camları doğru işleyen,siz rahat edinceye kadar camınızı düzeltmeye garanti veren optikçi de çok önemli tabii.herkese sağlık diliyorum.
Teşekkürler Behram bey.
f....i
Babamın gözündeki batma nedeniyle iltihap oluşmuştu bir kaç doktora gittik ancak maalesef çözüm bulamadık. Op. Dr. Mehmet Mercan bey 10 dakikada sorunumuzu çözdü.Çok teşekkür ederiz 6 aylık sorunumuzu çözdü
i....g
Göz kapağımdaki ani şişme nedeniyle gittim. Acil olması nedeniyle randevu konusunda yardımcı olmaları çok hoşuma gitti. Muayeneden memnun oldum.
ka...l
Gözü bozuk olan herkes bilir sol 5 numara sag 6 numara astigmat sol 1.75 miyop sag 1.50 kısacası önünüzdeki arabanın plakasını okuyamayacak kadar gözleri bozuk olan biriydim tavsiye üzerine izmirde 2 doktoru araştırmaya başladım 2 doktorlada görüştüm Behram beyin olabilecekleri olamayacakları söylemesi hoşuma gitti kartal gibi olucaksın sözleriyle Beni tadmin etmeye çalışmadı 09.03.2022 çizdirmek için randevumu aldım aşırı sakin bir insan olmama rağmen sonuçta göz azda olsa içimde garip bir hisle tek başıma gözlerimi çizdirmeye gittim inanın her şeyi canlı canlı yaşarken geçirebileceğiniz en acısız operasyonlardan birisi işlem sırasında yaptıgı her şeyi tane tane anlatan muhabbet tadında bir operasyon her şey bittikten sonra rahatlığından dolayı kalkmak istemediğim bir ameliyat yatağı garip bir his hastane önemlimi bilmem ama doktor kesinlikle çok önemli aldığım duyumlarla yaşadığım tecrübe birbiriyle örtüşmüyo bunu önce rabbime sonrada Behram beye borçluyum gerçekten. Ertesi gün kontrole arabamla gittim okumayı yeni ögrenmiş çocuklar gibi her şeyi okumaya çalışmak komik gelebilir ama okuyabilmek çok mutlu edici 1 aya kadar uzağın daha iyi olacağını söyledi şimdi her şeyi zamana bıraktım ne söylediyse harfiyen uyguluyorum inşallah daha iyi olucak Op. Dr. Behram Yıldırım şimşek beye ve ekibine sonsuz teşekkürler.
yi...z
18 yaşındayım harp okulları sınavına girebilmek için lazer olmaya karar verdim Uşaktan doktorumun tavsiyesi ile Behram hocamın ismini söylediler, araştırmaya başladım ve hakkında bir sürü olumlu yorumu okumuş olup ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat öncesi ilgisi ve açıklayıcı bilgileriyle ameliyata girmeden önce korkularımı bir kaç cümleyle silmeye başardı.
Ameliyat tercihim femtolasik ameliyatı oldu ve gayet başarılı ve acısız bir şekilde doktorum ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası da aklımda ki şüpheleri de cevaplamayı esirgemeyip tüm sorularımı cevapladı. Lazer ameliyatı olmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla Behram Hocamı tavsiye ederim.
Her şey için teşekkürler hocam.
ub....
15.12.2021 tarihinde lazer operasyonla göz numaramı sıfırlandı. Baştan sonuna kadar her konuda çok iyiydi. Bir arkadaşımla birlikte yaptırdık ikimizin de ağrı veya acı olmadan geçti operasyonu. 2 gün sonra işime döndüm. Ameliyat sırasında sözleriyle çok rahatlatıyor. Konuştuğum herkese tavsiye ediyorum. Femtolasik yöntemini tercih ettim. Göz kuruluğu arada oluyor fakat oda sık değil. Gözyaşı damlasını damlattıktan sonra rahatlıyorsunuz. Operasyon sırasında en ufak acı hissetmiyorsunuz kesinlikle.
c.....
10.12.2021 tarihinde Op.Dr.Behram Yıldırımşimşek beyden lazer ameliyatı oldum bugün ameliyatımın ikinci günü çok menmunum ve çok mutluyum.. sağ gözüm 7.50 miyop 1 astigmat sol gözüm 7 miyop 1 astigmat idi şu an iki gözümde sıfırlandı. Operasyon çok kısa sürdü (15 dakika) ve çok basitti. 20 yıldır kullandığım gözlükten Behram hocam sayesinde kurtuldum. Behram hocaya çok teşekkür ediyorum.
g....ü
Gözlüklerimden kurtulmak amacıyla ,internette ki araştırmalarım sonucu Behram hocama muayene olmaya karar verdim. İlgili ve alakalı olmasının yanında güler yüzlü ve titiz bir doktor aynı zamanda. Muayene ve tetkiklerden sonra gözümün hangi operasyonlara uygun olduğunu; operasyonların işlemleriyle beraber avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı. Hatta uygun olmayan operasyonların neden uygun olmadığını çok net bir şekilde izah etti. Aklımda ki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı ve sorduğum her soruyu açıkladı. Bende smile relex olmaya karar verdim. Muayeneden 2 gün sonra, 2 eylül akşam saatlerinde Behram hocam 10-15 dakikalık bir ameliyat ile gözlüklerimden kurtardı beni. Ayrıca ameliyat,operasyon korkusu olanlar için söyleyeyim, çok kolay ve ağrısız geçen bir operasyon, hissetmiyorsunuz bile gözünüze yapılan işlemleri. Tek yaşadığım ameliyat sonrasında anestezinin etkisi geçtikten sonra 3-4 saat kadar boyunca çok fazla sulanma ve biraz yanma gerçekleşti ama abartılacak,dayanılmayacak derecelerde değildi. operasyon sonrasında bugün kontrole gittim, her iki gözümde 5 küsür miyoptu ve aynı zamanda her iki gözümde 2 derece astigmat bulunurken, şuanda sol gözüm 0, sağ gözüm ise kuruluktan, göz yaşımın azlığına bağlı olarak 0,25 gibi bir rakam çıktı. Ameliyatın üstünden tam 24 saat geçmemesine rağmen gözlükle gördüğümden çok daha iyi görüyorum. Behram hocam görüşün şuan için %80 ama damlalarla bir kaç haftaya daha da netleşecek dedi üstelik. Buradan Behram hocama tekrardan teşekkür ederim, aklınızda şüpheniz ve ya çekinceniz varsa ya da benim gibi yeter artık bu hayatı 240p izlediğim yok mu bunun 1080p'si diyorsanız tereddüt etmeden Behram hoca'ya muayene olabilirsiniz.
Ekleme; Ameliyatımın üstünden yaklaşık 3 ay geçmiş bulunmakta ve iyi ki olmuşum diyorum. Ameliyat sonrası kullanılması gereken göz yaşı damlasını aramıyorum artık, kuruluk hissi tamamen geçmiş bulunmakta ve muayene sonucu her iki gözümün numarası da 0 çıkmış bulunmakta. Buradan tekrar Behram hocama teşekkür ederim.
Net Göz Tıp Merkezi İzmir, Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Net Göz Tıp Merkezi İzmir, Karşıyaka şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru.
Net Göz Tıp Merkezi İzmir hangi hizmetleri sağlıyor?Net Göz Tıp Merkezi İzmir, toplam 55 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Görme Alanı Testi, Göz Kapağı Germe, Intraoküler Basınç Ölçümü, Lasik, Lazer Termal Keratoplasti (Ltk), Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Göz Kapağı Estetiği.
Net Göz Tıp Merkezi İzmir adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Net Göz Tıp Merkezi İzmir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Net Göz Tıp Merkezi İzmir kurumundan nasıl randevu alabilirim?Net Göz Tıp Merkezi İzmir tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Net Göz Tıp Merkezi İzmir kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Net Göz Tıp Merkezi İzmir aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Net Göz Tıp Merkezi İzmir hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Net Göz Tıp Merkezi İzmir nerede?Net Göz Tıp Merkezi İzmir adresi Yalı Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı No:67 Karşıyaka şeklindedir.
Karşıyaka bölgesindeki Psikolog klinikleri
Karşıyaka bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri