Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi
İstasyon Cad., Niğde 51000
i̇...l
Sayın Metin Sarıkaya Hocam dan Allah razı olsun ben 3 katlı binanın çatısından Arabanın üzerine düştüm sağ diz kapağımda ağrıdan duramıyordum 4 ay böyle sürdü son olarak Metin hocama gittim baktı senin diz kapağın mahvolmuş dedi ve tedavi etti Allah razı olsun kıymetli bilinmeli saygı değer hocamdan Allah razı olsun.
le...a
Hamileliğim boyunca kendisine gittim ve doğumunu da bizzat kendisi yaptı ilgi ve alakası dan çok memnun kaldım sezeryan doğum yapalı 2 sene olmasına rağmen ssvd ye çok olumlu bakan bir doktor çok çabaladık sezeryan olması için ama sırf suyum tamamen bittiği için 3 günlük çaba sonrasında sezeryan oldum o başka kesinlikle herkese tavsiye ederim Rabbim kendisinden razı olsun başarılar diliyorum
le...a
Bu hastanede hiç doğum yapmadım fakat şuanda hülya hanıma görünüyorum ve gayet memnunum her sorumu çok güzel bir şekilde yanıtlıyor ilkte çekinmiş olsamda gün geçtikçe ilgili bir hekim olduğunu görüyorum umarım doğumunda da böylesine hastaneden memnun kalırım
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi, Niğde şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi, Niğde şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Pratisyen Hekim, Göz Doktoru, Ürolog, Biyokimya Uzmanı.
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi, toplam 35 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi nerede?Niğde Dr. Doğan Baran Bor Devlet Hastanesi adresi İstasyon Cad. Niğde şeklindedir.
Niğde bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Niğde bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri