Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi, Niğde 51240
os...r
Faruk hocam Gerçekten çok güzel bir doktor sene 2019 da beni Amaliyat Etti varis vardı bende Faruk hocamın sayesinde çok güzel bir Amaliyatla gecti gitti Allah razı olsun hocamdan herkese tavsiye ederim
şy...k
Faruk Bey, Niğde Ömer Halisdemir Araştırma Hastanesi'nde babamın bypass ameliyatını ekibi ile yapmıştır. Öncesi ve sonrası ile bütün ameliyat sürecinde gösterdikleri ilgi ve yetenekleri, sadece hasta değil hasta yakınlarına da güven ve rahatlık vermektedir. Faruk Bey ve ekibi Nigde'ye kazandırılmış güzel bir ekip. Umarız kıymetleri bilinir. Allah utandırmasın.
g....e
Ben guatır ameliyatı oldum çok zor bi ameliyatmış ama doktorumdan Allah razı olsun yaptı bi sıkıntı olmadı.İşinde çok iyi en önemlisi güler yüzlü cana yakın Allah razı olsun .
gü...
Kıl dönmesi ameliyatı oldum . Kendisi çok guleryuzlu, halden anlayan, çok iyi bı doktor. Niğde için süper bı kazanim. Allah muvaffak eylesin kendisini
i̇...n
Babamın prostat ameliyatını Ahmet Cihan bey yaptı. İlgisi alakası, hasta takibi gerçekten çok ama çok güzel. Biz çok memnun kaldık, çok teşekkür ederiz.
uğ....
Nigde için büyük kazanç. Babamın (Remzi T.) böbrek ameliyatını yaptı. Çok mütevazı, işini bilen ve çok iyi bir insan. Herkese tavsiye ederim. Babam ameliyatı olalı bir sene geçti, çok şükür iyi. Ayrıca Ağustos ayında mesaneden ve prostat dan ameliyat oldu, çok şükür iyi geçti. Ahmet beye çok teşekkür ediyorum.
ha...n
Doktorumuz Gündüz Kadir Beye babamın bel fıtığı ve bel kayması ağrısı ile geldik . İlgisi ve alakası, hastalık hakkındaki bilgileri detaylı anlattıktan sonra en kısa zamanda ameliyat günü alıp ameliyat oldu .doktor, ameliyatı kendisi özenle yaptı . herşeyi bizzat kendi ilgilendi. Ameliyat 9saat sürdü.hic bir ayrıntıyı göz ardi etmedi .ve sonra ekibi ve hemşirelerin yakın ilgisiyle çabucak iyileşmeye başladı. Çok şükür iyiye gidiyor .hafta sonu bile kontrollere gelip hastalarına bakıyor .rabbim böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin doktorunuzdan Allah razı olsun. Allah'ım hayırlı uzun ömürler versin iyiki varsınız
k.....
1 Ekim’de açık fıtık ameliyatı oldum. Ben Niğde’de böyle bir doktor olacağına inanmazdım. Son derece güler yüzlü, detaylı bilgi veren bir hekim. Böyle doktorların daha iyi yerlere gelmesini diliyorum.
bu...e
19 yaşında bir kız olarak defalarca pnömotoraks geçirmiştim ve en umutsuz olduğum anda Murat hoca'yı bulmuştum.Sayesinde iyileştiğimi hissettim.Benim için bir doktordan daha fazlası oldu.Ne zaman ne sorsam cevapladı.Pnömotoraks gibi bir belayla uğraşırken bana her zaman güven verdi ve her zaman en doğru hamleyi yaptı.Bugün beni ben yapan kişi büyük ölçüde Murat Hocadır benim için büyük bir umut kaynağı ve belki de ağabey oldu.Korkularımı yenmeme yardımcı oldu.Benimle en iyi şekilde ilgilendi.Yaptığı her şey için ona minnettarım.Bir kere yolunuz Murat hocayla kesiştiyse şanslısınız demektir.
Bel fıtığı nedeni ile Niğde Ömer Halis Demir araştırma hastanesinde muayene olduğum Gündüz Hocam 'a çok ilgisi ve bilgilendirmesi icin teşekkür ederim.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Niğde şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Niğde şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Göğüs Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Dermatolog, Aile Hekimi, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 127 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi Niğde şeklindedir.
Niğde bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Niğde bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri