Nörolog

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Bahçelievler Mah. Yusuf Azizoğlu Dvh, Diyarbakır Harita

Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi

• Çorum Hasanpaşa Devlet Hastanesi Semt Polikinliği

Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Aile hekimliği Daha fazla

Gülabibey Mah. Cemilbey Cad. No:81, Çorum Harita

Çorum Hasanpaşa Devlet Hastanesi Semt Polikinliği

• Rızaiye Mah. Şht. Sabri Sokak No:2 Kat:1 Polatlar İş Merkezi., Elazığ Harita

Nöromed Sağlık Merkezi

• Elazığ Askeri Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Cerrahi onkoloji Daha fazla

Harput Yolu, Elazığ Harita

Elazığ Askeri Hastanesi

• Erzurum Horasan Devlet Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

Kazım Karabekir Mah., Erzurum Harita

Erzurum Horasan Devlet Hastanesi

• Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği

Nöroloji, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazla

Kent Koop Mah., Ankara Harita

Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği

• Ankara Fiz. Ted. Eah Gazi Ftr.Kliniği Ve Semt Polikliniği

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon Daha fazla

Gazi Mah. Silahtar Cad. No:108 Ank. Fiz. Ted. Ve Reh. E. A. Hs. Ekbina, Ankara Harita

Ankara Fiz. Ted. Eah Gazi Ftr.Kliniği Ve Semt Polikliniği

• Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği

Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği Daha fazla

Kuşcağız Mahallesi Gazeller Cad. No:1, Ankara Harita

Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği

• Adana Devlet Hastanesi Yüreğir Semt Polikiniliği

Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazla

Akıncılar Mah. Kozan Yolu, Adana Harita

Adana Devlet Hastanesi Yüreğir Semt Polikiniliği

• Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi

, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazla

Kale Mah. Güneştepe, Ankara Harita

Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi

• Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diş hekimi Daha fazla

Kurtuluş Mah. Milli Egemenlik Cad., Ankara Harita

Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi

• Arnavutköy Devlet Hastanesi Ali Külünk Semt Polikliniği

Ordu Cad. Çınarcık Sokak No:58 Sarıgöl Mah, İstanbul Harita

Arnavutköy Devlet Hastanesi Ali Külünk Semt Polikliniği

• Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği

Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Diş hekimi Daha fazla

100. Yıl Çarşısı Kat:5 Ulus, Ankara Harita

Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği

• İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazla

Ferhatpaşa Mah. İstanbul Cad. İlyas Çokay Dvh, İstanbul Harita

İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi

• İstanbul Şişli Devlet Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi

, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazla

Oktay Cebeci Sok.No:25/27 Bomonti, İstanbul Harita

İstanbul Şişli Devlet Hastanesi

• İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Süleyman Taştekin Eşrefpaşa Semt Polikliniği

Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazla

Eşrefpaşa C. 286Sok. Nusrettoker İş Süleyman Taştekin Smt. N 2, İzmir Harita

• Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği

Nöroloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları Daha fazla

Irmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21, Gaziemir Harita

Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği

• Haznedar Özel Hospitalium Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazla

Haznedar Mah. Bağcılar C. E. Londra Asf. Haznedar, İstanbul Harita

Haznedar Özel Hospitalium Hastanesi

• Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazla

Levent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul Harita

Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Manisa Soma Devlet Hastanesi Ek Binası

Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Psikiyatri Daha fazla

Cuma Mah., Manisa Harita

Manisa Soma Devlet Hastanesi Ek Binası