Nörolog
Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaBahçelievler Mah. Yusuf Azizoğlu Dvh, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi
Çorum Hasanpaşa Devlet Hastanesi Semt Polikinliği
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Aile hekimliği Daha fazlaGülabibey Mah. Cemilbey Cad. No:81, Çorum • Harita
Çorum Hasanpaşa Devlet Hastanesi Semt Polikinliği
Nöromed Sağlık Merkezi
Nöroloji
Rızaiye Mah. Şht. Sabri Sokak No:2 Kat:1 Polatlar İş Merkezi., Elazığ • Harita
Nöromed Sağlık Merkezi
Elazığ Askeri Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Cerrahi onkoloji Daha fazlaHarput Yolu, Elazığ • Harita
Elazığ Askeri Hastanesi
Erzurum Horasan Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKazım Karabekir Mah., Erzurum • Harita
Erzurum Horasan Devlet Hastanesi
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Nöroloji, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazlaKent Koop Mah., Ankara • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Ankara Fiz. Ted. Eah Gazi Ftr.Kliniği Ve Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon Daha fazlaGazi Mah. Silahtar Cad. No:108 Ank. Fiz. Ted. Ve Reh. E. A. Hs. Ekbina, Ankara • Harita
Ankara Fiz. Ted. Eah Gazi Ftr.Kliniği Ve Semt Polikliniği
Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği Daha fazlaKuşcağız Mahallesi Gazeller Cad. No:1, Ankara • Harita
Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği
Adana Devlet Hastanesi Yüreğir Semt Polikiniliği
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaAkıncılar Mah. Kozan Yolu, Adana • Harita
Adana Devlet Hastanesi Yüreğir Semt Polikiniliği
Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaKale Mah. Güneştepe, Ankara • Harita
Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi
Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diş hekimi Daha fazlaKurtuluş Mah. Milli Egemenlik Cad., Ankara • Harita
Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi
Arnavutköy Devlet Hastanesi Ali Külünk Semt Polikliniği
Ordu Cad. Çınarcık Sokak No:58 Sarıgöl Mah, İstanbul • Harita
Arnavutköy Devlet Hastanesi Ali Külünk Semt Polikliniği
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Diş hekimi Daha fazla100. Yıl Çarşısı Kat:5 Ulus, Ankara • Harita
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaFerhatpaşa Mah. İstanbul Cad. İlyas Çokay Dvh, İstanbul • Harita
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazlaOktay Cebeci Sok.No:25/27 Bomonti, İstanbul • Harita
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Süleyman Taştekin Eşrefpaşa Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaEşrefpaşa C. 286Sok. Nusrettoker İş Süleyman Taştekin Smt. N 2, İzmir • Harita
Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği
Nöroloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları Daha fazlaIrmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21, Gaziemir • Harita
Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği
Haznedar Özel Hospitalium Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaHaznedar Mah. Bağcılar C. E. Londra Asf. Haznedar, İstanbul • Harita
Haznedar Özel Hospitalium Hastanesi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Manisa Soma Devlet Hastanesi Ek Binası
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Psikiyatri Daha fazlaCuma Mah., Manisa • Harita
Manisa Soma Devlet Hastanesi Ek Binası
İstanbul bölgesindeki Nörolog klinikleri