Beykoz, Nörolog
Özel Academic Hospital
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Psikiyatri Daha fazlaAlemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş, İstanbul • Harita
Özlem Ateş Uluslararası Sağlık Hizmetleri
Nöroloji, Dermatoloji, Diyetisyen
Altunizade Mahallesi Mahir İz Caddesi No:47, Üsküdar • Harita
Özlem Ateş Uluslararası Sağlık Hizmetleri
Ornöram Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Ortopedi ve travmatoloji Daha fazlaNecip Asım Sokak No:26 Çapa, Fatih • Harita
Ornöram Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Çamlıca İş Merkezi Kurum Hekimliği
Nöroloji, İç hastalıkları
Ünalan Mah. Ayazma Cad. Çamlıca İşm. Küçük Çamlıca, İstanbul • Harita
Çamlıca İş Merkezi Kurum Hekimliği
Özel Hospitalium Çamlıca Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Dermatoloji, Kulak burun boğaz, Pratisyen Daha fazlaAlemdağ Cad.No:73 Hospitalium Çamlıca, İstanbul • Harita
Özel Hospitalium Çamlıca Hastanesi
![Static Map Image](http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?size=270x640&maptype=roadmap&style=feature:poi%7Cvisibility:off&style=feature:road%7Celement:labels.icon%7Cvisibility:off&markers=icon:http://platform.docplanner.com/img/general/icons/search-map-pin.png|41.025997,29.039299|41.021832,29.117069|41.021332,29.035294|41.021832,29.117069|41.022381,29.044401|41.0359,29.168432&key=AIzaSyAPEkgzgNuQ7h-PLlGo4YqglJ0Ht9RIiPk&language=tr)