Nörolog Kumlu, Hatay
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaFerhatpaşa Mah. İstanbul Cad. İlyas Çokay Dvh, İstanbul • Harita
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazlaOktay Cebeci Sok.No:25/27 Bomonti, İstanbul • Harita
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Arnavutköy Devlet Hastanesi Ali Külünk Semt Polikliniği
Ordu Cad. Çınarcık Sokak No:58 Sarıgöl Mah, İstanbul • Harita
Arnavutköy Devlet Hastanesi Ali Külünk Semt Polikliniği
Adnan Menderes Üniversitesi Mediko Sosyal Ünitesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk endokrinolojisi Daha fazlaMeşrutiyet Mah. Dicle Cad.No:14, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi Mediko Sosyal Ünitesi
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Nöroloji, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazlaKent Koop Mah., Ankara • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği Daha fazlaKuşcağız Mahallesi Gazeller Cad. No:1, Ankara • Harita
Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği
Ankara Fiz. Ted. Eah Gazi Ftr.Kliniği Ve Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon Daha fazlaGazi Mah. Silahtar Cad. No:108 Ank. Fiz. Ted. Ve Reh. E. A. Hs. Ekbina, Ankara • Harita
Ankara Fiz. Ted. Eah Gazi Ftr.Kliniği Ve Semt Polikliniği
Nevşehir Dr. İbrahim Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Ek Binası
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaAfetevleri Bayır Sok. Dr.İ.Şevki Atasagun B Blok, Nevşehir • Harita
Nevşehir Dr. İbrahim Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Ek Binası
Ankara Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gazi Ek Binası
Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
Gazi Mah. Silahtar Cad. No:108, Ankara • Harita
Kahramanmaraş Afşin Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaBeyceğiz Mahallesi Yeşilyurt Mah., Kahramanmaraş • Harita
Kahramanmaraş Afşin Devlet Hastanesi
Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya Daha fazlaCengiztopel Mah., Manisa • Harita
Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi
Manisa Salihli Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaSağlık Mahallesi Sadık Dinçer Cad. No:5, Manisa • Harita
Manisa Salihli Devlet Hastanesi
Manisa Turgutlu Devlet Hastanesi B Blok
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaCumhuriyet Mah. No:74 Akçakmakyolu, Manisa • Harita
Manisa Turgutlu Devlet Hastanesi B Blok
Muş Özel Şifa Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaKültür Mah. İstasyon Cad. 6. Sokak No:2, Muş • Harita
Muş Özel Şifa Hastanesi
Manisa Kula Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazla4 Eylül Mahallesi Taptuk Emre Cad., Manisa • Harita
Manisa Kula Devlet Hastanesi
Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi Daha fazlaIlıca Mahallesi Sarısu Caddesi No:9, Alaşehir • Harita
Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Süleyman Taştekin Eşrefpaşa Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaEşrefpaşa C. 286Sok. Nusrettoker İş Süleyman Taştekin Smt. N 2, İzmir • Harita
Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği
Nöroloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları Daha fazlaIrmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21, Gaziemir • Harita
Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Diş hekimi Daha fazla100. Yıl Çarşısı Kat:5 Ulus, Ankara • Harita
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği