Nörolog Kadıköy, İstanbul
Moodist Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar • Harita
Moodist Hastanesi
Medicana Kadıköy Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaZühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy • Harita
Medicana Kadıköy Hastanesi
NB Kadıköy Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Medipoint Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMerdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy • Harita
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Özel Marmara Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:150, İstanbul • Harita
Özel Marmara Tıp Merkezi
Sante Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:57/2 Kızıltoprak, Kadıköy • Harita
Sante Tıp Merkezi
Med Amerikan Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:130, Kadıköy • Harita
Med Amerikan Tıp Merkezi
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaCafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Lifemed Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaBağdat Cad.No:191/A Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Lifemed Tıp Merkezi
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFeneryolu, Bağdat Cd. No:69, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti Daha fazlaDoktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji Daha fazlaİnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Diş hekimi Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaAcıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diş hekimi, Endodonti, Akupunktur Daha fazlaRessam Salih Ermez Cad.No:21 Merdivenköy Göztepe, Kadıköy • Harita
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniği
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Nöroloji, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Dermatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaCemil Topuzlu Caddesi No:46/1 Çiftehavuzlar, Kadıköy • Harita
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Kozyatağı Central Hospital
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Şişli bölgesinde Nörolog bulunan kurumlar