Oğuzhan Şahin Muayenehanesi
Cumhuriyet Mahallesi Bahçivan Sokak No:7/3 Binnur İş Merkezi, Adapazarı 54100
f.....
Diş hekimliği okumadığımız için sıkıntının ne olduğunu anlamak için aldığımız randevuda 3 çürük olduğu söylendi bunun için anestezi, radyasyon (film için) alarak tedavi yapıldı.tedavi sonunda birine müdahale edildiğini birden fazla demedigimiz ve suremizin bu kadar olduğu söylendi. Biz zaten kaç çürük olduğunu bilseydik bu bilgiyi saklamazdik diye düşünüyorum. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum, tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ş.....
Diş dolgusu için gittim.Dolgu aşamasında ilgi alaka yoktu Dişim hiç istediğim gibi olmadı.Sorduğum sorulara da cevap alamadım.Tekrardan başka bir doktora gideceğim.Koskocaman bir hayal kırıklığı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a....d
Oğuzhan Bey ön iki dişime dolgu ve bir ön dişime vidalı kaplama yaptı. Görseli de kullanımı da oldukça rahat. Güler yüzlü ve özenli çalışması için teşekkür ederim. Tereddütsüz tercih edilebilir başarılı bir doktor.
Elinin hafifliği, işlemdeki hızı ve özenli hareket edişi muazzam. 20'lik dişlerimle ilgili sorunum bulunmaktaydı. Gereken tedaviyi uyguladı ve ardından diş bakımı(temizliği)yaptı kendisi.
Söz konusu diş sağlığı tüm bedeni etkiliyor. Demek oluyor ki alanında hünerli Dt. Oğuzhan Şahin'in yeteneğine kendimizi teslim edeceğiz.
Oğuzhan Şahin Muayenehanesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Oğuzhan Şahin Muayenehanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Oğuzhan Şahin Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Oğuzhan Şahin Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Oğuzhan Şahin Muayenehanesi, toplam 9 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, X-Ray, 20'lik Diş Çekimi, Randevu, Normal Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Oğuzhan Şahin Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Şahin Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuzhan Şahin Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Şahin Muayenehanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Oğuzhan Şahin Muayenehanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Oğuzhan Şahin Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Oğuzhan Şahin Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Şahin Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuzhan Şahin Muayenehanesi nerede?Oğuzhan Şahin Muayenehanesi adresi Cumhuriyet Mahallesi Bahçivan Sokak No:7/3 Binnur İş Merkezi Adapazarı şeklindedir.