Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Hakkımızda
Aklını ve yüreğinin sesini birlikte dinleyen,
Her insanın biricik ve tek olduğuna inanan,
Ekip halinde çalışmanın ve gelişimine önemine inanan
Eleştirmeyen, yargılamayan, insana insan olduğu için değer veren,
mesleğine saygılı kişiler ile yoluna devam etmektedir.
Siz de, giderek kalabalıklaşan şehrin zorlu koşuşturması içinde, kendinizi ve çevrenizi daha iyi tanımak, içsel kaynaklarınızı keşfetmek, yalnızlık hissettiğinizde ve sürdürdüğünüz rolün ağırlığı altında çoğu zaman çaresiz kaldığınızda sorunlarınızla baş edebilmek istiyorsanız,
Tüm bu ihtiyaçlarınızı gidermede ve kendinizi geliştirip güçlendirmede yanınızda olmaya hazırız.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Pancarlı Mahallesi Necmi Bayram Caddesi No: 47, Şehitkamil 27060Sigortalar
- Diğer (İade)
z....
Tugba hanimdan bir yildir aktif olarak danışmanlık alıyorum. Sürecin başlangıcından bugune baktığımda farkediyorum ki Tuğba hanimla beraber kendimle tanisma fırsatı buldum. Yalnız sınırlarım degil, sınırlarımın itesinde elimde olaninda kiymetli oldugunu kesfettigim cok keyifli bir süreç gecirdim. Üstelik butun bu süreçler yalniz ekollere dayali degil, insan olmanin verdigi eksikle fazlayla benim diyebilmenin de bizim icin oldugunu deneyimleten bir surec oldu. Eğer kendi ruhunuza kendiniz ayna tutmak kendinizle merhabalasmak isterseniz kesinlikle Tuğba hanimla bir kere hasbihal etmelisiniz. Profesyonel bir bakis açısıyla yol katetmek icin gerçekten mükemmel bir başlangıç noktasi.
s....a
Kızımın deprem korkusu ile olan sorununu sevde hanımın oyun terapisiyle olumlu sonuca ulaştıkİlgisi alakası herşeyi çok iyiydi.
Olumlu sonuçlar ile sorunumuzu hallettik.
Emekleri için teşekkür ederim
Esma Hanım la yollarımız 3 ay önce kesişti 6 yaşındaki oğlumun yeme probleminde dolayı kendisine başvurdum gerçekten mükemmel birisi Allah kendisinden razı olsun biz sorunumuzun çoğunu çözdük seanslarımıza devam edıyoruz iyi ki onu tanımışız
Hasta
7 yaşında ki kızımın akran zorbalığına maruz kalıp zaten naif olan kişiliğinden dolayı içe kapanmasıyla başladı sürecimiz Esma Hanım'la tanıştık ve kızımla iletişimi inanılmaz ilk randevuyla son randevu arasında ki en önemli gelişme kızım artık kendisini savunup koruyabiliyor istemediği takdirde bunu ifade edebiliyor kendisine çok fazla müteşekkiriz hayatımıza dokunduğu için.
ya...r
7 yaşındaki oğlum bizimle inanılmaz inatlaşıyordu. Sinir ve öfke problemi vardı. Sorumluluk almak istemiyor, hırçın davranıyodu.
Arkadaşlarıyla iyi anlaşamıyor, sürekli oyuncaklarını kırıyordu.
Okuldaki hocamız Esma Hanıma yönlendirdi. Gözlemlerimize göre süreç verimli geçiyor, Esma Hanımın çocuklara yaklaşımı çok iyi
al...i
Aldatıldığımı öğrendiğim bir olay sonucu yardım almaya karar verdim. Daha öncede böyle bir şey yaşamıştım. Neden hep ben diye düşünerek kendimi perişan etmiştim. Seçimlerimden kaynaklı yanlışlarım varmış meğerse..
Seanslar benim için başlarda karmaşık ve yorucu gidiyordu ama yanlışlarımla yüzleşmek tabi ki çok fayda sağlamaya başladı. Şimdi kendiyle daha barışık daha sağlam duran bir ben var. Yardım almanızı tavsiye ediyorum.
Esma hocamla 4 ay önce tanıştık. Evden çıkmıyor kimseyle de görüşmek istemiyordum. İştahımda ciddi azalma olmuştu hiç bir şey yemek istemiyordum. En son annemin ve en yakın arkadaşımın ısrarıyla Esma hocayla iletişime geçtik ve 4 aydır birlikteyiz. Kimseyle paylaşmadığım problemlerim vardı aslında güvenilir birine ihtiyacım varmış. Anlatmak başlarda zor olsada şimdi keyifli bile :) Sürecimizin iyi gittiğini düşünüyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim.
öz...ç
Esma Hanıma sınav stresimden dolayı kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum, ilaç kullanmak istemediğim için terapinin daha verimli olacağımı düşündüm. Sınavlara girmeden önce inanılmaz kalbim atıyordu kıpkırmızı oluyodum. Bu sene mezun senem şuan biraz daha iyiyim. Sürecimiz devam ediyor 11 seans oldu umarım daha iyiye gider her şey.
Hasta
Esma hocamla tanışalı 1 ay oldu , insan içine çıkamıyordum. Öz güvenle ilgili sorunlarım vardı. Çevremde arkadaşım diyecegim, konuşabileceğim insan sayısı çok azalmıştı. Sayesinde simdiden hayatımda çok şey değişti, kendime güvenim yavaş yavaş gelmeye başladı. her şey için teşekkür ederim hocamm
Açıkcası birine bir şey anlatmakta çok zorlanan biriyim. Psikolog arayışındayken anlatacaklarımın gizli kalıp kalmaması konusunda endişeliydim. Hayatımda bir çok problem var ve artık üstesinden gelmekte zorlanıyorum. Esma Hanıma tavsiye üzerine gittim. İşinde ki duruşu, tavrı çok güven verici ve rahatlatıcı. Esma Hanıma ilgi ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim. Seanslar şuan gayet iyi gidiyor.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, toplam 94 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi nerede?Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adresi Pancarlı Mahallesi Necmi Bayram Caddesi No: 47 Şehitkamil şeklindedir.
Şehitkamil bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Şehitkamil Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Şehitkamil Aile İçi İletişim Sorunları
Şehitkamil Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Şehitkamil Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Şehitkamil Davranış Bozuklukları