Hakkımızda
Olgumed Estetik Ve Güz.merkezi kadrosunda 1 adet dermatoloji uzmanı, bulunmaktadır. Olgumed Estetik Ve Güz.merkezi İstanbul ilinde 23 Nisan Cad. Dere sokak No.21 Pendik adresinde bulunmaktadır.
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi
23 Nisan Cad. Dere Sok. No. 21, İstanbul 34000Sıkça Sorulan Sorular
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi ile iletişime geçin.
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi ile iletişime geçin.
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi hakkında ne düşünüyor?Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi nerede?Olgumed Estetik Ve Güz.Merkezi adresi 23 Nisan Cad. Dere Sok. No. 21 İstanbul şeklindedir.