Onep Özel Tıp Merkezi
Hakkımızda
Onep Estetik Plastik Cerrahi Kliniği kadrosunda 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 8 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, bulunmaktadır. Onep Estetik Plastik Cerrahi Kliniği İstanbul ilinde Manolyalı sokakno:15 adresinde bulunmaktadır.
Onep Özel Tıp Merkezi
Levent Mahallesi Manolyalı Sokak No: 15, İstanbul 34330Sıkça Sorulan Sorular
Onep Özel Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Onep Özel Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Onep Özel Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Onep Özel Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Onep Özel Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Onep Özel Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Onep Özel Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onep Özel Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Onep Özel Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Onep Özel Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Onep Özel Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Onep Özel Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Onep Özel Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Onep Özel Tıp Merkezi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Onep Özel Tıp Merkezi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Onep Özel Tıp Merkezi nerede?Onep Özel Tıp Merkezi adresi Levent Mahallesi Manolyalı Sokak No: 15 İstanbul şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Yakınlardaki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Beşiktaş bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Üsküdar bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Küçükçekmece bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri