Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi
Kültür Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:171 Divrik Apartmanı K:5 D:5, Konak 35220
se...n
Babamin 1 i aortta olmak uzere 4 damarinda taikanma vardi.ayrica koah ve prostat hastalikalri eslik ediyordu.by pas ameliyati gerekti.ozellikle ozalp beye gelmeden once tedavi gordugumuz doktorlar riskli bir ameliyat olarak gorduler.dr ozalp bey e gelene kadar acikcasi umudumuz kirikdi.Ozalp bey ilk muaynede kirilan umidimizi bize tekrar geri verdi.insancil yaklasimi hastalikla ilgili bilgilendirmesi amelieyat oncesi ve sonrasi yakin ilgisi.gercekden kendimizi olabilecek en guvenilir yerde hissettirdi.cok basarili bir ameliyat gecirdi babam.aneliyat sonrasi ilerlemis koah ina ragmen 1 gun sonra yogun bakimdan servise indirmeyi basardi.ameliyat sonrasida sabah aksam vizitlerinde surekli tedavi ve hasta kontrollerini ve hasta yakini bilgilendirmelerini yapti.
1 hafta da babami taburcu etti.her sey o kadar planli ve sistemliydiki bu profesyonelligi hic gormedim desem abartmis olmam.
Allah ozalp bey ve ekibinden razi olsun.butun samimeyitimle en icten halimle size cok tesekur ederim.
t....a
Aortanevrizması tanısıyla kendisine gittik.İlk günden itibaren kendisinden aldığımız enerji sayesinde hiç demoralize olmadık.Bize ilk dakikadan itibaren hastalığımızı unutturdu.Çok ilgili güler yüzlü mütevazi ve en önemlisi hümanist hastayı anlıyor ve herşeyi sizin anlayacağınız dilden anlatıyor.Enerjisine ise söyleyecek yok annemi önce Allah’a sonra kendisine emanet ettim.Allah’a şükür hiç yanıltmadı bizi iyiki var kesinlikle tavsiye ediyorum.Ömrü uzun olsun uzun olsun ki daha çok hastanın sağ Salim ailesine kavuşmasına vesile olsun
Ali kilic .06.09.2017 tarihinde 9 eylul hastanesinde ameliyat oldum ozalp hocanin hastasi olarak once Allah sonra ozalp hoca bana bir hayat bagisladi bu kadar buyuk ameliyata rağmen beni 6.ci gun taburcu etti sanki hıc ameliyat olmamis gibi bir yasam surduruyom hocam sayende Allah razi olsun doktor olarakta insan olarakta mukemmel otesi bir insan Tesekkurler hocam Allah uzun omurler versin sana.
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kalp Ve Damar Cerrahı.
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi, toplam 120 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi nerede?Özalp Dündar Karabay Muayenehanesi adresi Kültür Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:171 Divrik Apartmanı K:5 D:5 Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri