Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Kent Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 6 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 4 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 9 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 3 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Kent Hastanesi İzmir ilinde 8229/1 sokakno:56 Çiğli adresinde bulunmaktadır.

Özel Acıbadem Kent Hastanesi
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • SGK
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

C
    Doç. Dr. Cüneyt Narin Diğer

Babamın by pass ameliyatı olacağını öğrendiğimizde çok tedirgin olduk ve arayışa başladık . Uzun arayışlar sonrası İnternet üzerinden cüneyt beyi bulduk. Cüneyt bey ile ilk görüşmede bize yaptığı bilgilendirmeler ve işinde disiplinli oluşu bize güven verdi. Gerçekten alanında uzman bir doktor. Herşey problemsiz bir şekilde ilerledi. Vermiş olduğu destekten ve samimi davranışlarından dolayı Cüneyt bey ve ekibine çok minnettarız.
    Ceyhan Hemen

Op. Dr. Cezmi Karaca Diğer

Cezmi Hoca, eşimin safra kesesi ameliyatını yaptı. Ilk ameliyatı ve kısıtlı zamanımız olduğu için önce endişelerimiz vardı, Cezmi hoca tüm sorularımız ve endişelerimiz ile yakından ilgilendi, bizi detaylı bilgilendirdi, ameliyat öncesi ve sonrası hep iletişimdeydik, eşim çok başarılı bir ameliyat ve hızlı bir iyileşme süreci geçirdi. Safradaki taş büyük olduğu için parçalanarak çıkarıldı, uyanması dahil toplam ameliyat 1.5 saat sürdü ve Cezmi Hoca’nın eşimin iyi olduğuna emin olana kadar bizimle iletişimde kalması gerçekten paha biçilemezdi. Ameliyat üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti, hersey yolunda, eşim İtalyan, kendi ülkesi yerine bizim ülkemizde içinin rahat etmesini sağlayan doktorlarımız olduğu için çok şanslıyız.

Uzm. Dr. Afat Gafarova/Garayeva Diğer

Afat hanım ile ilk kez 2019 yılında kalp krizi ile tanıştım.Bir damarımda tıkanma görerek stent takmıştı.O zaman da hastasına karşı ilgisi yüksek bir hekimdi.Nisan 2024 yılında kalp sıkıntısı ile tekrar aradık.Kontrol sırasında tetkikler sonucu anjiyoya aldı.Aort damarının %90 tıkalı ve ayrıca iki damarın daha %80 tıkalı olduğunu tespit etti.Aort damarı ile oldukça uğraşarak açıp stent taktı ve bu sayede beni açık kalp ameliyatından kurtardı sonrasında diğer iki damara da anjio ile stent taktı.Afat hanım kartvizinde cep telefonu yazacak kadar hasta odaklı oluşu hastasına karşı son derece ilgili ve duyarlı davranması hastalık ve yapılacak olan müdahale hakkında detaylı bilgi vermesi, hastasını rahatlatması, sonrasında reçete ettiği ilaçlar ve olası yan etkileri için bilgilendirmesi ile benim gözümde ayrı bir yere sahip oldu.Afat hanım iyi ki varsınız.

Op. Dr. Cezmi Karaca Diğer

Ufak bir apne operasyonu için öneri üzerine ACIBADEM Çiğli Hastanesi’ne gittim.

Tesadüfen Cezmi Hoca’ya atandı randevum.

Aktardığım tüm bilgileri sabırla ve özenle sisteme girmesi, onu ilk gördüğümde bile beni şaşırttı.

Ardından operasyon esnasında ne yapacağını söylemesi, sakinliği ve elinin hassasiyeti, direkt olarak kafamda “Tamamdır, emin ellerdeyim. Gelecekte de Allah göstermesin, bir şey olursa yine kendisinin rızasıyla Cezmi Hoca’ma giderim.” düşüncelerini yaktı.

Duruşu, sakinliği ve yaklaşımından profesyonellik akıyor. Allah nazarlardan saklasın.

Uzm. Dr. Gamze Avcı Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Gamze hanımla yollarımız tatil dönüşü bursaya giderken oğlumun ishal kusma ve ateşi olması sonucu hızlıca izmir de bir hastaneye götürme kararı olmamız sonucu kesişti. Çok ılımlı, çocuklara yaklaşımı çok iyi bir doktor. Uygulamış olduğu tedavi sonucunda daha rahat yolumuza devam edebildik. Daha iyi olduğundan emin olmadan da gamze hanım göndermedi. Gün içerisinde 3 kez görüştük. İlgisi, alakası çok iyiydi. İyiki gamze hanıma denk gelmişiz. Bursada olsa düzenli kontrol için tercih edeceğimiz bir doktor olurdu.

Z
    Uzm. Dr. Mustafa Murat Tümüklü Diğer

Murat hocam. Kalp için kontrole gittim ve tiroid hastalığımın teşhisi koydu. Tam zamanında olmuş. Kurtuldum

Z
    Doç. Dr. Mir Ali Purbager Diğer

Alanında tanıdığım en iyi doktor hem oğlumun hem benim tiroid biyopsimizi gerçekleştirdi ve son derece ilgili açıklayıcıydı.

Uzm. Dr. Hacer Köksal Diğer

Doktor hanımla ilk kez muayene oldum.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Dermatoloji ve güzellik konularında daima yenilikleri takip ederim. Dermokozmetik olarak tedavi istedim.cok kibar naif bir doktor. kendi uzmanlık bilgilerinin üstüne hastasının isteklerini de değerlendirmesi beni çok memnun etti. Cildimle ilgili başka ihtiyaçlar hakkında da bilgilendirme aldım. Bundan sonra dermatoloji ile ilgili her ihtiyacında Hacer hanıma muayene olacağım. Herkese tavsiye ederim.

Doç. Dr. Cüneyt Narin Diğer

2 ay önce küçük kesi ile kalp deliği kapatma ameliyatı oldum.Ameliyatımın küçük kesi ile yapılmasını istiyordum bu konu hakkında araştırmalarım sonucunda Cüneyt Hocamla tanıştım.Şu an sağlığıma kavuştum,gayet iyiyim.Alanında uzman olması ayrıca hastaya ilgisi ve merhameti sebebiyle hem hastası hem de bir hekim olarak hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Doç. Dr. Cüneyt Narin

Sağlığınızın iyi olmasına ve hastanemizden aldığınız hizmetten dolayı memnuniyetinize çok sevindim. Tüm yaşamınız boyunca sağlık günler geçirmeniz dileklerimle.

CN

Uzm. Dr. Gamze Avcı Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Gamze Hanım ile kızımın yüksek enfeksiyon geçirip hastaneye yatışı ile yollarımız kesişti. Kendisinin profesyonel ve pozitif yaklaşımı hem beni hem kızımı rahatlattı. Gereksiz testler ile ne kızımı ne de bizi yordu. Özellikle kızımın doktor fobisi olmasına rağmen kendisinin samimi yaklaşımı sayesinde kızım kendisini çok sevdi ve rahatça muayene ettirdi. Çok ilgili ve çocuklara karşı harika yaklaşımı ile daimi doktorumuz olarak kendisine gitmeye devam ediyoruz. Çocuk doktoru arayışınız var ise hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim.