Hakkımızda

Kurumumuz mevcut bölümleri, uzman kadro ve ameliyathanesi ile halkımıza güvenli, kaliteli, çağdaş, ve ekonomik tedavi sunmakta ve bu konuda her gün daha iyi olmak için kendisi ile yarışmaktadır. Sağlık da toplum sağlıklı bireylerden oluştuğunu ilke edinen merkezimiz, böyle bir toplum oluşması için sağlıkla beraber, sosyal ve kültürel alanlarda tüm varlığını seferber ederek siz halkımızın yanındadır.

Özel Adamedica Tıp Merkezi
Yenidoğan Mahallesi Fabrika Caddesi No:36/1, Adapazarı
  • Diğer (İade)

Op. Dr. Akın Kaya Tiroidektomi

Akın beyle tiroit hastalığım sebebiyle tanıştık.Kendisi işinde ve alanında gayet başarılı bir doktordur.Geçirdiğim operasyon öncesinde bile bana moral ve destek sağlayan bir doktor. Ameliyatım başarılı bir şekilde geçti ve kendisine çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık

Op. Dr. Akın Kaya Lazerle Hemoroid Ameliyatı

Akın hocama çok yakın zamanda hemoroid sıkıntısı ile başvurdum, kendisi muayene sürecinden itibaren çok ilgiliydi, ameliyat süreci ve iyileşene kadar da sürekli iletişim halindeydik, kafanıza takılan her şeyi sorabileceğiniz, hasta psikolojisine önem veren, çok profesyonel bir hekimdir. Eğer kendinizi işin ehli bir doktora bırakmak istiyorsanız kesinlikle Akın hocadır tavsiyem. Kendisine beni bu dertten kurtardığı için çok teşekkür ediyorum.

Op. Dr. Akın Kaya Genel Cerrahi Randevusu

Akin hocayla mememdeki kitle ilgi görüşlerini almak için başvurdum ve iyikide onunla başlamıştım okadar iyi ilgili ayrıntısını kadar ilgilendiki bu hastalığını kötü olduğunu bile onun bana aydınlatıcı tecrübesine daha hafif karsiladim ve ameliyatada negatif koltuk altı frozen biyopsisi ile onkoplastik koruyucu meme ameliyatimi büyük bir basariyla kendisi ve ekibi yaptı herşey yolunda geçti eline emeğine sağlık hocam iyiki sizin gibi tecrübeli doktorla tanışmışim ....

U
    Op. Dr. Akın Kaya Sünnet

iki oglumun gectigimiz hafta sunnetini gerceklestirdi. cok kibar bir beyefendi Akin Bey. sagolsun operasyon basinda ve sonunda tum bilgileri verdi. ogullarim cabucak sagliklarina kabustular. kendisine ve hastanesine cok tesekkur ediyoruz. iyi ki varsiniz Akin Bey

Op. Dr. Akın Kaya Genel Cerrahi Randevusu

Akın Bey'e benimi aldırmak için gittim ve gerek iletişimi gerekse iş profesyonelliği olsun çok memnun kaldığım bir tedavi oldu. Çok ilgili bir cerrah bir cerrah. Hasta ile iletişimi çok iyi olduğundan kafamızdaki tüm soruları aydınlattı ve yardımcı oldu. Yıllardır her problemimizde ilk onun kapısını çalarız ve ona güveniriz. Her şey için teşekkürler.

T
    Op. Dr. Akın Kaya Genel Cerrahi Randevusu

İki oğlumun da sünnetini Akın bey gerçekleştirdi. İyileşme sürecini bize detaylı bir şekilde anlattığı için bu süreci çok konforlu geçirdik. Akın hocam ve Adamedica ekibine ilgilerinden dolayı çok çok teşekkür ederiz.

Op. Dr. Akın Kaya Genel Cerrahi Randevusu

Kendisine tesadüf eseri adamedica tıp merkezinde rastladım.Hemoroid sıkıntım vardı artık oturmakta kalkmakta zorlanıyor ve fazlasıyla acı duyuyordum.Kendisinin muayenesinden memnun kaldığım kadarıyla tedavi sürecini de çok iyi yöneten bir doktor.Tedavi sürecimden sonra da ameliyatımı başarı bir şekilde gerçekleştirdi.Akın Bey gibi genel cerrahlarımız iyi ki varlar ve kendisinin emeğine ve ilgisine teşekkür ediyorum

Op. Dr. Akın Kaya Diğer

Doktor Akın Kaya’yı araştırmalarım sonucunda buldum ve iyiki de bulmuşum. Mesleki yeterliliğinin tartışılmaz olmasının yanında rahatlatıcı tavırları ve de ilgisi, alakası, samimiyeti üst düzeydi. Herhangi bir şekilde tereddüte düşmeden Akın Kaya’ya danışabilirsiniz. Geçirmiş olduğum kıl dönmesi ameliyatı öncesi,esnası ve sonrasında sorunsuz bir şekilde işlemlerim ve tedavilerim tamamlandı. Akın Kaya’ya ve ekibine çok teşekkür ederim.

Op. Dr. Akın Kaya Diğer

Adamedica hastanesinde kıl dönmesi ameliyatı oldum çok memnun kaldım Operatör Doktor Akın Kaya ‘ya ilgisinden samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim . Tavsiye ederim :)

Op. Dr. Akın Kaya Diğer

8 yaşındaki kızımı mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti ile götürdüğümüz hastanede Akın hocaya denk gelmek belkide en büyük şansımızdı. Başarılı geçen apendist ameliyatı ve sonraki süreçte yakın ilgisi ve motivasyonu sayesinde psikolojik olarakta desteğini esirgemeyen müthiş bir hekim.