Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:48, SeyhanUzmanlar
ys...
20 lik dişim içeri gömülüydü ve çok ağrı yapıyordu doktor gitmekten çok korkuyordum eşimin ısrarı üzerine gittik operasyon çok güzel geçti korkulacak birşey yokmuş çok memnun kaldım Muzaffer bey e ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum
ön....
Eşim yirmilik dişini çektirmeye korkuyordu, üstelik 2 tane birden ve gömülü. Yaklaşık 1 aydır gece gündüz Ağrı kesicilerle ayakta duruyordu, korkudan diş çektirmiyordu. Korkusunu sizinle konuştuktan sonra yendi. Mütevaziliğinizle, özgüveninizde, hastaları sakinleştiren konuşma tarzınızla mükemmel bir kişiliksiniz.. Allah razı olsun sizden..
ru...7
İstanbul ve Adana dahil birçok ilde dişlerimi yaptırmak için diş kliniğine gittiğimde hepsi ekip işi deyip üniversite hastanelerine yönlendirmişti. Umudumu kaybetmiştim Akademi Diş Adana Muzaffer Aslan Hocam ile tanışan kadar. Ben Hocamın yanına gittiğimde bir yol var zigoma implantı dedi ve dediğini yaptı. Üç ay geçti dördüncü aydayız çok memnunum. İmplanti sırasında uzun süreli hiç dişsiz kalmadım hatta mesleğim olan Öğretmenliğimi yani dersimi bile anlattım. Allah razı olsun işini severek yapan Muzaffer Hocam ve ekibinden. Çok minnettarım. Mutluluğuma paha biçilmez. Muzaffer Hocama çok duacıyım.
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ortodontist, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 19 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Cerrahisi, Çene Implantasyonu, Kemik Grefti, İmplant, Gülüş Tasarımı, Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi.
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:48 Seyhan şeklindedir.
Seyhan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Seyhan bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Seyhan bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Seyhan bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Seyhan bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Adana bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Çukurova bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Yüreğir bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri