- Ana Sayfa
- Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
- Seyhan
- Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Kardiyolog , İç hastalıkları uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Radyolog , Nörolog , Gastroenterolog , Dermatolog , Fizik tedavi uzmanı , Ürolog , Pratisyen hekim , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Genel cerrah , Biyokimya uzmanı , Kalp ve damar cerrahı , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Psikiyatrist , Patolog , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Göğüs hastalıkları doktoru , Onkolog , Acil tıp doktoru , Çocuk cerrahı , Çocuk kardiyoloğu , Çocuk nöroloji uzmanı , Çocuk psikiyatristi , Girişimsel radyoloji uzmanı , Göğüs cerrahı , Göz doktoru , Hematolog , Kulak burun boğaz doktoru , Onkoloji cerrahı , Çocuk kalp ve damar cerrahı , Psikolog daha fazla
Seyhan 1 adres
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
s....y
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İki gözümde katarakt vardı artık hayatımı olumsuz etkiliyordu Dr.Muttalip Taşkın hocama muayene oldum her iki gözümden de ameliyat oldum şuan çok iyi görüyorum hocamın ilgi alakası samimiyeti tecrübesinden çok memnun kaldım minnettarım
3 yıllık prostat hastasıyım tedavim iyi gidiyor Cem bey Alanında çok iyi
k.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ben doktor beyin hastasıyım Prostat kanseri ile tedavi alıyorum verdiği ilaç tedavisi ile sorunlarım ortadan kalktı tedavi iyi gidiyor
ka...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babam prostat kanseri kendisi Cem bey den tedavi görüyor tedavisi de iyi ilerliyor
h....b
Merhaba
Babam prostat kanseri ve uzun zamandır tedavisini Dr. Cem Mirili yapmaktadır. Doktorumuz prostat kanserinin tedavi sürecinde bizi her konuda bilgilendiriyor. Tedavi süreci olumlu gitmekte ve hastalık kontrol altında. Babamın tüm sorularını cevaplıyor ve aklına takılan her şeyi detaylıca anlatıyor. Konuşması ve yaklaşımı insana güven veriyor. Sayesinde başarılı giden bir tedavimiz var.
ba...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Prostat kanseri tedavisi oldum. Daha önce de kolon kanseri tedavisi oldum. Her iki tedaviyi de Cem bey ile birlikte yürütmekteyiz. İlaç tedavim ve kontrollerim devam ediyor. Radyoterapinin ardından ilaç tedavisine başladık. Cem bey sayesinde genetik yatkınlık olduğunu ve diğer organlara da sıçramadan(Tiroid) erken teşhis ve tedavi ile çok yol kat ettik. Kendisi ile tanıştığım ve doktorum olduğu için çok şanslıyım. Belki de şuan hayatta olmamı kendisine borçluyum. Başarılarının devamını dilerim.
g....u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uzak ve yakını gözlüksüz göremiyorum kalın camlı gözlüklerim vardı değerli hocam Op. Dr. Muttalip Taşkın beyin detaylı muayenesi sonucunda her iki gözüme akıllı mercek uygulayarak yeniden doğmuş kadar oldum çok memnun şuan hem katarakt lardan gözlüklerimden kurtuldum uzak orta yakın mesafe çok rahat görebiliyorum iyiki varsınız doktorum...
gi...ı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendisine tavsiye üzerine gittim. Ancak beni çok yanılttı kendisi..
Sol göğüs bölgemde inanılmaz ağriyla gittim sonrasında safran kustuğumu ve midemin inanılmaz yandığını söyledim kendisi bana antidepresan yazıp gönderdi. Bana karşı üslûbu çok sertti. Üzgünüm ama kesinlikle tavsiye etmiyorum..
b....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Daha önce gözlüksuz goremiyordum 2 derece miyop ve astigmatim vardi Dr.Muttalip Taşkin Bey detaylı muayene yaparak ve daha sonra da lazer ameliyatımi gerçekleştirdi şimdi çok mutluyum net görüyorum hayat kalitem artı hayata geri döndüm sabah uyandığımda elim hemen gözlüğüme gidiyordu şuan çok mutluyum şimdi de 1 yaşidan ki oğlumu Dr.Muttalip Taşkın hocama muayeneye getirdim bilgi ve tecrübesinden çok memnunum kendisindrn çok memnun kaldik
n....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorum Muttalip Taşkın hocamdan çok memnunum annemi 10 yıl önce katarakt ameliyatı yspmıştı çok memnun kaldık net görüyor şimdi ise gözlerinde kirpik dönmesi batması oluşmuştu ameliyatını gerçekleşti şuan annemin şikayetleri bitti sayın hocamdan çok memnunuz
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Nörolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Pratisyen Hekim, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Biyokimya Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Patolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Onkolog, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Göz Doktoru, Hematolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Onkoloji Cerrahı, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikolog.
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, toplam 476 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Adana Ortadoğu Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Adana Ortadoğu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi nerede?Özel Adana Ortadoğu Hastanesi adresi Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan şeklindedir.
Seyhan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Seyhan bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri