Özel Aile Konak Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Aile Konak Hastanesi
Çiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1, Gölcük
e....k
Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim.Muayene bile etmeden 9 aydır bebek deneyen birini direk tüp bebeğe yönlendirebiliyor.Mart ayından beri içimde kaldı o yüzden şimdi görüşümü paylaşmak Randevu saatim gelmesine rağmen benden önce kendisini ziyarete gelen arkadaşını odaya davet etmeyi uygun buldu, benim isteğim üzerine kan tahlili verdi büyük umutla gitmiştim ama maalesef hayal kırıklığı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
h....
Sayın hocam Geçen hafta eşime Endoskopi ve kolonoskopi uygulaması yaptı. işinde gerçekten çok profesyonel. gerek hastaya yaklaşımı gerekse nokta teşhisleri ile tedavi sürecimizde en büyük desteğimiz oldu eşimin mide rahatsızlığı ve birçok Doktora gitmemize rağmen tam bir teşhis konulamaması psikolojisini çok bozmuştu Fahri hocam sayesinde hem sağlığına kavuştu hem de Aklındaki bütün soruları cevabını aldı kendisine çok teşekkür ediyoruz Şifa arayan tüm hastalara da tavsiye ediyoruz
şg...a
Plesenta previa sebebiyle riskli bı doğum nedeniyle umuttepeye yönlendirilmistim fakat ilgisizlik nedeniyle şans eseri 34. Haftada Ahmet bey ile karşılaştım ve iyi ki de karşılaşmışim. Plesenta rahme yapışma durumu vardı riskli bı doğumdu ama Ahmet bey o kadar güzel bilgi ve güven verdi ki tamam dedim. Ameliyatta da el çabukluğu ve uzmanligi ile hem beni hem bebeğimi hem de rahmi kurtardi iyi ki onunla tanışmısiz. Kesinlikle çok ilgili sorulara cevap veren her saniye telefon ile ulaşabileceğiniz mükemmel bir doktor.
a....n
Ağrılarım nedeniyle başvurdm ve safra kesesinde taş olmasından dolayı ameliyat oldm çok başarılı doktor ameliyat sonrası ağrım vs olmadı ilgilisi yönlendirmesi ve tedavi süreci çok iyiydi
e....d
Yaklaşık 4 ay önce benim varis ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Güler yüzü ve ilgisi sayesinde tüm korkularımı yendim. Ameliyatımdan çok memnunum. Böyle başarılarılı bir doktorlarımızın olması gurur verici.
b....e
Ben yaklaşık 2 ay önce hemoroid operasyonu geçirdim. Daha önce gittiğim farklı kurum ve doktorlardan görmediğim samimiyet ve tecrübeyi kesinlikle Dr Fahri Bey’de buldum. Operasyonum gayet başarılı geçti daha sonraki süreçlerde hiç bir sıkıntı yaşamadım kendisiyle karşılaştığım için çok mutluyum
ş....s
Dr Fahri beye apandektomiden ameliyat oldum, çok memnun kaldım ameliayat öncesi ve sonrası beni çok motive etti, ameliyat sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadım, taburcu olduktan sonra da yakından takip etti , ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
z....s
Dr.Fahri Bey annemin herkesin ameliyat yapmaktan çekindigi safra kesesi ameliyatini basariyla gerceklesti.Ve daha sonrasindaki süreçte de çok sıkı takipçisi oldu.ilginizden dolayi tesekkur ederim.
hh...h
Önceki doktorumuzla hamileliğimizin 40. haftasında sıkıntı yaşadığımızdan ötürü Ahmet Coşkan hocamızla gebeliğin son haftasında tanışmak nasip oldu. Keşke daha önceden tanısaymışız Ahmet hocamızı. İşinin ehli, sizi ciddi bir şekilde dinleyen ve en önemlisi size güven ve moral veren, cesaretlendiren bir hekim. Ayrıca normal doğum için hem kendisi hem de ekibi en üst seviyede motivasyonla destek oldular ve çok şükür de oldu. Doğum günü akşamı hemşireler, ebeler mesai değişimi yaptılar tereddüt ettim bir an ama yeni gelenler de çok iyi ilgili davrandılar. Çok memnun kaldım. Hastanedeki diğer işlemleri yürüten personel de çok ilgili ve saygılı. Farklı bir hastane. Başta değerli Ahmet Coşkan hocama sonra ekibine ve tüm hastane çalışanlarına çok çok teşekkür ederim. Normal doğum isteyen Ahmet Coşkan hocamdan şaşmasın...
ailem sayesinde tanistigim canim doktorum seker rahatsizligim dolayisi ile hamilelikte dahi hep yanimdaydi her gittigim doktordan sonra ona danisir fikrini alirim gorusune cok saygi duyarim rabbim ayagina tas degdirmesin bugune kadar tanidigim en babacan en saygi deger insan
Özel Aile Konak Hastanesi, Gölcük şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Aile Konak Hastanesi, Gölcük şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Pratisyen Hekim, İç Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Acil Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikolog, Androloji Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog.
Özel Aile Konak Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Aile Konak Hastanesi, toplam 198 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Endoskopi, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gaita Testi.
Özel Aile Konak Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Aile Konak Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Aile Konak Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Aile Konak Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Aile Konak Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Aile Konak Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Aile Konak Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Aile Konak Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Aile Konak Hastanesi nerede?Özel Aile Konak Hastanesi adresi Çiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1 Gölcük şeklindedir.
Gölcük bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Gölcük bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Gölcük bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Gölcük bölgesindeki Ürolog klinikleri
Gölcük bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Daha fazla (8)Kocaeli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Gebze bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri