Diğer kurumları göster

• Aviva Sigorta
  • Avivasa Emeklilik Ve Hayat
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Prof. Dr. Ersan Özbudak Varis Ameliyatları

Varislerim hayat kalitemi inanılmaz düşürmüştü. Birçok tedavi şeklini denedim fakat verim alamadım. Uzun araştırma sonucunda Ersan hocamın methini duydum ve geldim. Mayıs 2024 de sağ bacağımın şimdi ise sol bacak tedavisini yapti. Çok iyi bir doktor
    Süreç çok başarılı ve kolay gecti. Iyiki gelmişim.

Ö
    Prof. Dr. Ersan Özbudak Kalp Bypass Ameliyatı

Prof.Dr.Ersan ÖZBUDAK.
    Gerçek anlamda kalplere dokunan mesleğini hakkı ile yapan mükemmel bir doktor olduğunu herkese bu süreçte kanıtlamıştır. Hem Babanem Hemde babamda sağlamış olduğu başarılarla Ailemize Huzur getirmiştir.
    Yaşanacakları önceden anlaşılır bir dille hastaya ve hasta yakınlarına anlatan samimi bir hekim kendisi. Babamın üzerinde yapmış olduğu en son teknoloji MİNİMAL İNVAZİ kalp ameliyatını başarıyla tamamlamıştır. Son derece konforlu bir teknikle yaptığı ameliyat %100 başarıyla tamamlanmıştır. Aynı zamanda başarısını ülke genelinde göstermiş başarılı,mütevazi bir cerrah kendisi.
    Hastaya sergilediği özgüven; babamı ve beni çok rahatlattı diyebilirim. Babamın kalbine dokunan hocamıza meslek hayatında uzun ve bol başarılı ömürler diliyorum.Elinize emeğinize sağlık Prof.Dr.Ersan ÖZBUDAK.

Prof. Dr. Ersan Özbudak Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Göğüs ağrısı şikayeti ile yaptırılan efor testi sonucunda babamın anjiyo yaptırmasının uygun olacağı bize iletildi. Anjiyo yapıldı ve ana damarların birinde %70 tıkanıklık tepsi edildi. Anjiyo sonucunu inceleyen Prof. Dr. Ersan Özbudak Hocamız ameliyatın gerekliliği ve ne tür ameliyat yapılabileceği ile ilgili tarafımıza bilgi verdi. İlk defa tanışmış olmamıza rağmen gösterdiği yakın ilgi, çevremizden ve kendi hastaları tarafından gelen olumlu referansların da etkisiyle by-pass ameliyatının hocamızın görev yaptığı hastanede kendisi tarafından yapılmasının uygun olacağını düşündük. 6 Eylül’de ameliyata giren babamın ameliyatı başarılı geçti ve 3 damarı by pass oldu. Ersan Hoca işini titizlikle yapan ve süreç içerisinde de hastalarını yalnız bırakmayarak her şekilde destek veren değerli bir hocamız. Kendisine ve ekibine mesleki hayatlarında başarılar dileriz.

Prof. Dr. Ersan Özbudak Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

74 yaşındaki babamın kalpteki 4 damarının tıkalı olması nedeniyle riski bir ameliyatı olacağı için 15 gün boyunca Paypas ameliyatı için doktor araştırdık araştırmamızda profesör dr Ersan Özbudak Hocamız'a ulaştık. Risk oranı yüksek bir ameliyat olacağını biliyorduk. Kendisine danışmamız sonrasında bilgi ve özgüveni ile karar vermemizi kolaylaştırdı. Çok başarılı bir operasyon geçirdik. yoğun bakım ve sonrasındaki süreçte hep yakın takip edip bizleri sürekli bilgilendiren babamın sağlığına kavuşmasında büyük emeği olan sayın profesör dr Ersan Özbudak hocamıza asistanlarına ve diğer tüm ekip arkadaşlarına Allah hepinizden razı olsun inşallah

Prof. Dr. Ersan Özbudak Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Annemin kalbinde tümör olduğunu öğrendik ve acilen ameliyat olması gerekiyordu.Gittiğimiz diğer hastanelerdeki yaklaşımlardan hiç memnun kalmadık bize yeterli açıklamaları yapmadılar.daha sonra tavsiye üzerine dr .Ersan bey ile görüşmeye gittik bize herseyi çok detaylı bir şekilde anlattı çok güzel ilgilendi konuşması ,yaklaşımı,deneyimi ve bilgisi ile bize gereken güveni verdi .Annemi tümör ameliyatı öncesi anjioya aldı ve üç damarının tıkalı olduğunu öğrendik .hem tümör hem bypass ameliyatını gerçekleştirdi .çok riskli bir ameliyattı ve çok güzel geçti .Annem şuan da çok güzel toparlardı sağlığına kavuştu.Ersan bey ve ekibi işlerinde inanılmaz iyiler .ne zaman istersek ulaşabiliyoruz konuşabiliyoruz saat farketmeksizin.Hem çok iyi bir doktor hem de çok iyi bir insan .Annemin en büyük şansı Ersan bey.gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Prof. Dr. Ersan Özbudak Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Kırklarelinden tavsiye üzerine geldik babamın bypass ameliyatı için. Tüm süreci defalarca sabırla bize açıklayarak ve hep güleryüzle davranarak biz hasta yakınlarını çok rahatlattılar. Babamın sağlığı ise beklediğimizden çok daha hızlı toparlıyor. Ersan hocam gerçekten işinde çok çok başarılı.

T
    Prof. Dr. Ersan Özbudak Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

31 Ocak 2023 Tarihinde Ersan hoca ,Babam’a 4 damar BayPass ameliyatı yaptı. Kocaeli’de hiç bir doktor cesaret edemedi. Şeker hastası olduğu için damarları incelmişti ve ameliyat riskliydi. Korkamadı kendine güvendi ameliyat kararı aldı .Çok şükür ameliyat başarılı geçti . Hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrasında , babamla ve bizimle sürekli ilgilendi. Aile’den biri gibi yanımızda durdu sakinleştirdi. Ameliyat bittikten sonra saatlerce uyumadı , telefonum açık istediğiniz zaman arayın diye bize ekstra güven verdi . Çok kibar , beyfendi güler yüzlü çok çok iyi bir cerrah , hakkı para ile ödenmez . Allah razı olsun mükemmel bir karakter mükemmel bir doktor. Ersan Hoca ve ekibi iyi ki var

Prof. Dr. Ersan Özbudak Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Bir yıl önce annem Kocaeli'de bana ziyarete gelmişti ve soğuk terler döküyordu.Sehir Hastanesi'nde takibe alındı ve anjiyo sonrası annemin 4 damarinin tıkalı olduğu bypass olması gerektiği söylendi fakat kurban bayramı oncesinde operasyon ertelendi ve annemin masada kalabilme ihtimali olduğu belirtildi.Bizde annemiz için doktor arayışına başladık ve Prof.Dr.Ersan Özbudak hocamızı bu şekilde bulduk.Annemi ambulansla hemen aldırdı ve tedavisi için gerekli her koşul sağlandı.Ameliyat başarılı geçti.Her kontrole gidişimizde kendi annesine ilgilenir gibi annemle ilgilendi ve ne zaman arasak gece gündüz tatil demeden bize dönüş sağladi.Kontroller sirasinda şah damarıninda tıkalı olduğunu öğrendik ve %90 kapalı olan damarı başarılı bir operasyonla açıldı.Annem iki zorlu ameliyati atlatti ve sağlığına kavuştu.Doktorumuzun İlgisi ve engin bilgisi ile her zaman yanımızda olduğunu hissettik.Daha nice hastalara şifa olması dileğiyle.
    Saygı ve sevgilerimizle
    Zekiye Balcılar ve Ailesi

Y
    Prof. Dr. Ersan Özbudak Kalp Bypass Ameliyatı

Babam Kırıkkale'den Sakarya'ya ziyaretime gelmişti. Kalp krizi geçirdi. Sakarya Eğt.Arş.Hst.den Kocaeli Akademi Hastanesine sevk edildi. Kalp Damar Cerrahisi Prof.Dr.Ersan ÖZBUDAK ve ekibi Bypass kararı aldı. Ameliyata alındığında tüm olumsuz komplikasyonların hepsiyle karşılaşılmasına rağmen Babam "Endoskopik Safen Eşliğinde 3 Damar Koroner Bypass" ameliyatını başarıyla oldu.
    Hastalık;
    Sabır ve tahammül gerektirir.
    Sevdiğini sınar yaradan.
    Ümitsizlik lerden sonra nice ümitler,
    Karanlıklardan sonra nice güneşler vardır.
    Ersan hoca ve ekibi;
    Bu süreçte:
    Hüzün ve üzüntümüzü unutturdu.
    Feri sönen gözlerimizin güneşi oldu.
    Umudun en sevdiği gün güzel yarınlar için,
    Hayatın yaşamaya değer olduğunu hissettirdi.
    Güzel yarınlarımız dünde kalmadı.
    Babam dimdik ayakta ve hayatta.
    Kıymetli Hocam;
    Yüce Rabbim size ve tüm ekibimize güç kuvvet versin.
    Sayenizde zor kısmı atlattık.
    Yüce Mevlam Sizleri daim etsin.
    Ameliyat ve tedavi sürecinde emeği geçen Ersan hoca ve tüm ekibine duacıyız.

Prof. Dr. Ersan Özbudak Koroner By-Pass Ameliyatı

Eğer şuan bu sayfadaysanız emin olunki aradığınız hekimi bulmuşsunuz demektir.​ Mesleğini büyük bir aşkla yapan insani değerleri herşeyden üstün tutan saygı değer Prof. Ersan Özbudak doktorumuzdan hastalığımızın teşhisi, tanısı ve tedavisi sonrasında göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun kaldık.Babamın (Hayati D.) kalp ameliyatını 8 Mayısta başarıyla gerçekleştirdi ve babam eski sağlığına kavuştu.Elleriniz babamızı iyileştirdi, sözleriniz karamsarlığa düştüğümüzde içimizi rahatlattı varlığınız ise babamın sağlıklığına kavuşmasına vesile oldu. Ayrıca ameliyat öncesinde personel Cengiz Bey'inde babama moral verip motive etmeside bu süreci en iyi şekilde geçirmemizi sağladı. Başta Prof. Ersan Özbudak olmak üzere emeği geçen tüm ekip çalışanlarınada bundan sonraki süreçte başarılarılarının devamını diliyorum.İyiki tanıdık sizi Prof. Ersan Özbudak kan bağı şart değil ailemizden birisiniz artık eşiniz ve çocuklarınızla güzel günler geçirmeniz dileğiyle..

• Özel Akademi Hastanesi, Başiskele şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Akademi Hastanesi, Başiskele şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Dermatolog, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Genel Cerrah, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenterolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
  • Özel Akademi Hastanesi, toplam 276 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Arteriografi, Balon Valvüloplasti, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg.
  • Hayır, şu anda Özel Akademi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Akademi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Akademi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Akademi Hastanesi adresi Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele şeklindedir.