Diğer kurumları göster
- HDI Sigorta
- Halk Sigorta
- Mapfre Sigorta Tüm sigortaları göster
ab...d
L5 s1 patlamış fıtığım vardı diğer birçok kliniklerde ameliyat denilmişti , bi arkadaşımın önerisi üzerine Ahmet hocamıza muayene oldum ilk gün tedavime başladı, şuan 45 gün oldu %80 iyileştim , ağrılardan eser kalmadı , inşAllah birdaha bel fıtığı sorunu yaşamam , bu hastalık dan müzdarip olanlar kesinlikle ilk gideceği doktor Ahmet hoca olsun, yoksa diğer hastanelerde ; ‘’ balon gibi fıtığın var heran felç olabilirsin acil ameliyat gibi sözlere hazır olsunlar, benim bu sözleri duymaktan psikolojim bozulmuştu geceleri uyuyamıyor dum keşke en başta Ahmet hocamıza gelseydim hastasına gayet pozitif yaklaşan çok başarılı ve tecrübeli bir doktor
t....b
Nihan Hanım'ın gebelik sürecim boyunca gösterdiği ilgi ve alaka takdire şayandır. Özellikle doğum sırasında gece yarısı beni yalnız bırakmayarak sunduğu destek, profesyonel yaklaşımının bir göstergesidir. Kendisinin açıklayıcı ve anlaşılır anlatımı sayesinde tüm süreç boyunca bilgi sahibi olmam ve herhangi bir endişe duymamam sağlanmıştır. Nihan Hanım'ı tanımak benim için büyük bir şans olmuştur.
ü....s
Dr. Hüsnü Beyi yıllardan beridir tanıyorum ve kedisine son derece güveniyorum daha öncesinden annemi ameliyat etmişti ve tedavi konusunda gayet başarılı ve güven veren bir insan kendisine ne kadar takdir etsem azdır.yine geçen hafta babam ağaçtan düştüğü için omurgasında kırık oldu ve terkardan Dr. Hüsnü Bey'e geldik ve yine sorunsuz olarak bizlere her konuda yardımcı oldu ve ameliyat da gayet başarılı geçti .kendisine MİNNETTARIZ
er...u
Geçirdiğim trafik kazasında en büyük destekçim oldu. Sadece sağlığım ile ilgili değil moral ve motivasyonum konusunda da çok yardımcı oldu. Kendisinin göstermiş olduğu tedaviden ve ilgiden çok memnunum.
m....s
Annemi bel fıtığından ameliyat etti. Ağrıları geçmedi. Hocaya sorunca benlik sorun yok ameliyat iyi geçti dedi. Böylece hasta ile iletişimi kesti. Bu yüzden başka hastanede 21 gündür yatıyoruz. Ameliyat öncesi kadar sonrası da önemli bizi pişman etti.
pr...k
Diz ağrısı hastalığım ile tedavi ve yönlendirmesinde çok memnun kaldım, konusunda başarılı bir uzman doktor olduğunu düşünüyorum..
h ...ö
Abdurrahman Hocam'a boyun ağrısı için başvurdum,çok fazla ağrım vardı, fıtık olduğunu söyledi ilaç ve egzersiz tedavisiyle çok şükür iyileştim. Sonra ayak parmağımda şiddetli bir ağrı için gittim, kireçleme olduğunu söyledi iğne yaptı şimdi çok iyiyim, doktorumdan Allah razı olsun çok ilgili tedavi sürecinde ne zaman arasam sorunlarıma çare oluyor, herkese gönülden tavsiye ederim ben çok güveniyorum kendisine
ah...z
Ayak parmaklarimda kirecleme ve bas parmaklarimda ice donne vardi dr abdurrahman beyi tavsiye ettiler abdurrahman bey parmagimin ice donuklugunu duzeltti ve kreclenmeden dolayi agrilarimi ameliyatla iyilestirdi kendisinden allah razi olsun simdi dizimde kemik deformasyonu ve kreclenmeden dolayi cok agri cekiyorum en kisa zamanda abdurrahman bey ameliyat edecek kendilerinden cok memnunum ve herkezede tavsiye ediyorum kendilerini
Menisküs yırtığım vardı bazen çok ağrım oluyordu Muayene oldum. Tevsiyeleri ve tedavisi sayesinde şimdi daha iyiyim Çok güven duydum Allah razı olsun
şe...
Annemin dinmeyen ağrıları hareket kısıtlılığı hocam sayesinde son buldu ilgi alakası samimeti için kendisine çok duacıyız. Bir çok yakınıma da tavsiye ediyorum.
Özel Akademi Meram Hastanesi, Meram şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Akademi Meram Hastanesi, Meram şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Geriatri Uzmanı, Dermatolog, Nörolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Fizik Tedavi Uzmanı.
Özel Akademi Meram Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Akademi Meram Hastanesi, toplam 332 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Artritte Steroid Tedavisi, Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens)), Fizik Tedavi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Manipülasyon, MRI, Nöralterapi, Şiroterapi(Sinir Dondurma).
Özel Akademi Meram Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Akademi Meram Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Akademi Meram Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Akademi Meram Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Akademi Meram Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Akademi Meram Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Akademi Meram Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Akademi Meram Hastanesi nerede?Özel Akademi Meram Hastanesi adresi Alavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181 Meram şeklindedir.
Meram bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Meram bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri