Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube
Güvenenler Mahallesi 1928. Sokak No:7 Palm Ofis, Yenişehir 33140Sigortalar
- Diğer (İade)
- PTT
i̇...k
Kızımın diş teli tedavisini yapıyor. Çok memnunuz son derece sakin, açıklayıcı bir hekim. Her aşamada bilgi veriyor tedavi sürecinin ilerlemesinden çok memnunuz.
d....t
Üstteki sekiz dişime zirkonyum kaplama (IMAX Işıltısı) yaptırdım ve sonuçlardan çok memnun kaldım.Dr. Kenan’a gitmeden önce birçok doktorla görüştüm, ama en profesyonel ve gerçekçi yaklaşımı kendisi sundu. Dişlerimdeki boşluklar tamamen giderildi ve sonuçlar harika oldu. Süreç boyunca Dr. Kenan çok ilgiliydi, her adımda görüşlerimi ciddiye alıp gerekli düzeltmeleri yaptı. Dişlerim şimdi sağlam ve parlak.Son aşamada, ön dişlerimden biri diğerine göre daha uzundu.Bu sorun hızla düzeltildi, ancak parlaklıkta hafif bir kayıp oldu. Bu kaybı sadece ben fark ettim; çevremdeki kimse bunu fark etmedi. Dr. Kenan, memnuniyetim için ön iki dişi yeniden çıkartmayı önerdi.Vaktim olmadığı için şu an yaptıramadım, ama ülkeye döndüğümde bu işlemi gerçekleştireceğim.Dr. Kenan’ın hasta memnuniyetine verdiği önem beni çok etkiledi.Ayrıca, asistanı da son derece bilgili ve yardımseverdi; süreç boyunca sürekli iletişimde kaldı. Dr. Kenan ve ekibi, diş sağlığı ve estetiği konusunda güvenle tercih edilebilir!
so...
Dr.Kenan Sevi'ye all on four implant yaptırdım diş çekimi iltihaplı dişeti temizliği ve 8 adet implant 3 saatlik bir süreçte sıkıntısız yapıldı amaaa 4 ay sonraki süreç protez yapımı çok büyük hayal kırıklığı....ilkinde dişler çok küçük ve ağız içi görüntüsü çok çirkindi sonra yenisi yapıldı bu sefer bir tarafı uzun bir tarafı kısa ağızda dalgalı duruyordu 2..3 düzeltme derken 1 ayda onlar sürdü .Son hali ise yine hiçmi hiç menmun değilim gülüş estetiği diye birşey yok dişler iki tarafta farklı görünüyor . Artık git gel bunaldım ama istediğim sonuçu alamamanın hayal kırıklığını yaşıyorum ...sonuçta bu bir sefer yapılıyor !
la...
Dr. Kenan en iyi diş hekimlerinden biri, kendisiyle ameliyat oldum ve çocuklarıma diş teli takti . 2018den bu yana doktorumuzdur.
Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube, Yenişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube ile iletişime geçin.
Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube nerede?Özel Akdeniz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Forum Şube adresi Güvenenler Mahallesi 1928. Sokak No:7 Palm Ofis Yenişehir şeklindedir.