Diğer kurumları göster
- Eureko Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
g....k
Vahap Hoca işinde çok iyi, gayet uzun, açıklayıcı açıklamalar yapar, insani yönü çok kuvvetli, babacan bir doktordur. Hamileliğimde Trombosit Hemoroid Şikayeti ile gittim, eli çok hafiftir, nazikçe muayene eder, sıkıntımı giderdi. Teşekkür ederim.
e....g
Yaklaşık on beş gün önce bel fıtığım vardı çok ağrı ile acil olarak Serhat beye gittim oda emar çektirdi emarda fıtığımın. Patladığını söyledi ameliyat dedi ameliyattan önce de sonrada çok güzel ilgilendi dün ameliyat oldum bugün ikinci günüm iyiki yollarımız kesişmiş bu doktor la ALLAH razı olsun ameliyatım çok başarılı geçti şuan ikinci gün olmasına rağmen iyiyim elhamdülillah beyin cerrahi sinde doktor arayanlara tavsiyemdir
ab...k
İlker beyden Allah razı olsun yıllardır çektiğim kalça ağrılarımi yaptığı başarılı kalça protezi ameliyatı ile giderdi. Tüm ağrılarım gitti normal yaşama çok kısa sürede döndüm
Hastasına yaklaşımi verdiği güven cesaret mükemmel ötesi sahada fazla övgüyü hakediyor iyi ki kendisi ile tanıştım gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz
el...n
Babamın kalbinde 5 stent bulunuyor ve en son aort kapağı değişim ameliyatı oldu ve tüm bunların teşhisi Ali Bey tarafından konuldu ve zaman kaybı yaşamadan hızlıca çözüme ulaşmamızı sağladı. Ameliyat sonrası cerrah doktorumuz ile iletişimi hiç koparmandan sıkı takip içerisinde kaldı. Açık kalp ameliyatı sonrası ciğerler de biriken su problemi içinde yine doğru teşhis ve müdahale ile sağlığımıza kavuştuk. Ali Bey'e defalarca teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...
nu...n
Pınar Hanım'a göz altı ışık dolgusu ve botoks yaptırdım. Yaptığı işlemlerden çok memnun kaldım. Ben randevuma gitmeden önce kendisi hakkında yorum bulamadığım için biraz endişeliydim. O yüzden ilk yorumu ben yapıyorum Gönül rahatlığıyla kendisine işlem yaptırabilirsiniz. Ayrıca iletişim becerileri yüksek, pozitif bir doktor.
fa...n
Randevuya sünnet için ön muayeneye gittik. Dogum lekesine odaklandı. Beng var bebegımde. "Hem beni var hem dogum lekesi" dedı. "Kesip alalım" diye yuzeysel konusdu. Tavrı hıc hoş degıldi. Bi daha gitmem.
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güngör
Merhabalar; sünnet de olsa Polk gelen tüm hastalarımın genel muayenelerini yapmaya çalışırım ve eğer bir hastalık varsa veya gelecekte olabilecek bir hastalığın haberci bir bulgusu varsa mutlaka hastayla paylaşırım ve bilgilendiririm. Hekimlik mesleğimin gereği hastamı bilgilendirmek görevimdir, bu ne zaman şikayet konusu oldu anlamış değilim . Ben hastada olan nevüs ün karekteristik özelliklerini söylemem ve bu konuda bilgilendirme yapmam hastam için mutlak olması gereken muayene dahilinde bir konudur .
m....a
Merhaba Yalova'da yazıyorum.cocugum .doğuştan sunnetliydi ama pipisinin ucu kapalıydı hipospadias Ameliyatı olması lazimdi Allah'a şükür olsun ki Ahmet beyi karşımıza.cikardi oğlum.ameliyati olali.iki.hafta oldu.su.anda.hersey.yolunda süper.gidio oglum.pipisi normale döndü ahmet.bey gerçekten insanligiyla duruşuyla çok.iyi bir doktor sempatik biri .iyki.oglumu.ona.teslim.ettim mesleğinin.hakkini.gercekten.veriyor.allah ondan.razi olsun çok.sevdik.ahmet.beyi çok.mutevazi.iyki.size geldik.ahmet bey iyki.sizi tanıdık Allah yolunuzu açık etsin
el...
Dr İlker hastaya karşı çok ilgili kendi alanında gayet tecrübeli ve başarılı bir doktor bugün bel ağrısı şikayetiyle gittim ( skolyoz hastasıyım ) röntgen filmi çekildi sonrasında detaylı bir şekilde beni bilgilendirdi çok teşekkür ederim :)
ce...y
Ali bey ile göz enfeksiyonumuz vesilesi ile tanıştık malesef uzun ve sancili bir sürec yasadik tüm ailemize yayilan bir göz virusu ile ilgili basvurduk bilgisi ilgisi ile cok iyi bir doktor 15 gun boyunca hergun durumumuzu takip etti ve ilgilendi.. her zaman durumumuzun bilgisini verdi..kendisi alaninda cok basarili bir hekim herkese tavsiye etmek istemiyorum aslında cunku zaten cok yogun bir hekim ama yinede tavsiye ederim :) burdanda tekrar tesekkurlerimizi iletmis olalim iyi ki tanıdık sevgiler...
ay....
Merhabalar, annemi İlker beye 4 gün önce kasık ağrısı şikayetiyle götürdüm. Karşılayışı,samimiyeti,Güler yüzü ve bilgilendirmesi o kadar iyiydiki. Rahat bir şekilde muayenemizi ve istediği kalça mr’ını çektirdik. Verdiği ilaçlar kullandığımız ilk gün etkisini gösterdi daha ilk günden. Buraya ne yazsam az ,ne kadar kendisine teşekkür etsem azz. Daha rahat yürüyebiliyor artık insanın neresi ağrıyorsa orası canı derler ya yürümekte ciddi sıkıntımız vardı ve artık çok şükür yok. Tekrar teşekkürler doktor bey allah sizden razı olsun
Özel Aktif Hastanesi, Çiftlikköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Aktif Hastanesi, Çiftlikköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog.
Özel Aktif Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Aktif Hastanesi, toplam 230 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Aktif Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Aktif Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Aktif Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Aktif Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Aktif Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Aktif Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Aktif Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Aktif Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Aktif Hastanesi nerede?Özel Aktif Hastanesi adresi Sahil Mahallesi İzmit Yalova Yolu No:81 Çiftlikköy şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri