Özel Aktif Kocaeli Hastanesi
- Groupama Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
Öncelikle başka bir doktorla gebelik sürecime devam ederken , Öner beyle detaylı ultrason sürecinde tanıştık , ilgisi alakası dikkatiyle çok memnun kaldık. Gebeliğimin 34 uncu haftasina geldiğimde kendi doktorum izne çıktığı ve dönüşündede randevu sıkıntısı yaşadığımız için sorunlu bir sürece başladım ve değiştirme kararı aldık. Öner bey bizi asla geri çevirmeyip kabul etti son ana kadar bize çok güzel yaklaşımlarda bulundu gerekli bilgileri verdi bebeğimizin kordonu bogazina dolanmisti , nitekim 37+3 plansız doğumum başladı bizimle çok güzel ilgilenerek sorunsuz bir sezeryan doğum geçirdim. Doğum sonrasindada bebeğimiz yoğun bakımda olmasina rağmen aynı şekilde ilgi alakasi ve kuvvetli iletişimi babacan tavirlariyla sayesinde sürecimi kolaylikla tamamladim şuan bir hafta oldu ve çok çabuk toparladım . Kendisine cok minnet duyduk. Böyle doktorlarin sayisi artmasi dileğiyle herkese tavsiye ederim .
Rutin kontrol ve tahlillerimi yaptırmak üzere gittim. Muayene sırasında doktorun yaklaşımından, iletişim biçiminden ve üslubundan memnun kalmadım. Sorduğum sorulara yüksek sesle ve kaba bir şekilde yanıt verildi. Bu durum hasta olarak kendimi değersiz hissetmeme neden oldu. Genel olarak ilgisiz ve iletişime kapalı bir muayene deneyimiydi. sorularıma ve şikayetlerime açık, anlaşılır cevaplar alamadım. Hastalara daha saygılı ve açıklayıcı bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum.
İkinci gebeliğimde detaylı ultrason için gitmiştim ama Öner Hoca'yı tanıyınca bir daha eski doktoruma dönemedim. Keşke çok daha öncesinde tanısaydım. Mesleki bilgi ve becerisine sonsuz güveniyorum. Çok dikkatli ve çok titiz bir doktordur. Sorularınıza mutlaka sesli olarak dönüş yapar ve çok ilgilidir.
si...r
Merhaba ameliyat olalı 1 sene oldu hiç sıkıntı yaşamadım mide bulantısı dahil pcosum vardı kilodan hamile kalamıyordum şuan çok şükür hamileyim iyiki varsınız
ba...z
özel kocaeli aktif ınternatıonal hastanesinde calısmakta.ocak 2025te takibe basladık,eylül 2025 evladımızı sağlıklı bir sekilde kucağımıza aldık. hilal hocanın bilgisine tecrübesine güvenin.
me....
Gebelik boyunca, doğum da ve doğum sonrasında çok memnun kaldım. İşini hakkıyla yapan birisi. Çevremde ki herkese tavsiye ettiğim bir doktor.
s....k
Emre hocama 19 mayıs günü ameliyat oldum 3 ay olmak üzere 100 kg ile ameliyat oldum ve şuanda 78 kg yum okadar memnunum ki çok uzun zaman olmuştu 40 42 beden giymeyeli.
Ameliyat ile ilgili hiç bir ağrım sızım herhangi kötü geçen hiç. Birşey yaşamadım Emre hocamın güler yüzü ve insanı motivesi herşeyi dindiriyor gülen yüzünüz hiç solmasın hocam başarılarınızın devamını dilerim bizlerde sayenizde artık gülüyoruz mutluyuZ
ay...k
Üç hafta önce doğum yaptım doğum esnasında söylendiği gibi doktor odada yoktu.Doğumdan sonra odaya geldi sütümün gelmediğini defalarca söylememe rağmen gelir gelir niye gelmesin diyerek geçiştirdi.Bebeğim defalarca hemşirelere söylememize rağmen 7 8 saat aç kaldı. Sütün hala gelmediğini söyledikten sonra nihayet mama verildi. Bu durumla direkt ilişkili midir bilinemez ama bebeğim enfeksiyon şüphesi ve sarılık başlangıcı ile 4 gün küvezde kaldı.
ne...
Öner hocaya detaylı ultrason için gittim.Guler yüzlü,açıklayıcı ve işinin ehli bir doktor. Her konuda bizi bilgilendirdi.İlgisi ve alakasi çok iyiydi
s....a
Öner Bey gebelik sürecimi takip eden doktorumdu. Ayrıntılı ultrason muayenesinde bebeğimin kalp damarlarının ters olduğunu gördü ve bizi çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi. Bize ne söylediyse devamında bizi takip eden doktorlarda aynısını söyledi.
Mesleki tecrübesi, bilgi aktarımı, hastasına yaklaşımı o kadar güzel ki, doktorumuza minnettarız.
Mesajlara mutlaka döner. Siz sorularınızı sormadan cevap bulursunuz zaten.
Gebelik takibim şu an başka ilde olsa bile kendisine ne zaman başvursam hala ilgilenir. Asla tereddütlerinizin olmayacağı, gebelik sürecinizi güzel geçirmenizde emeği olan, işinin ehli bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi, Başiskele şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Aktif Kocaeli Hastanesi, Başiskele şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Diş Hekimi, Periodontolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortodontist, Dermatolog, Göz Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Aktif Kocaeli Hastanesi, toplam 287 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol).
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Aktif Kocaeli Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Aktif Kocaeli Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Aktif Kocaeli Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Aktif Kocaeli Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Aktif Kocaeli Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta/danışan, Özel Aktif Kocaeli Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi nerede?Özel Aktif Kocaeli Hastanesi adresi Yeniköy Merkez Mahallesi Mine Çiçeği Sokak No:6 Başiskele şeklindedir.