ÖZEL AKTIP HASTANESİ
- Quick Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- senCard
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları göster
t....ü
Baş dönmesi şikayeti ile Serhat bey e gelmiştim. Kulak kristallerimin oynadığını söyledi ve manevralar uygulayarak tedavi etti. Tedavi olalı birkaç gün oldu çok şükür bir daha başım dönmedi. İnşallah bir daha o sıkıntıları yaşamam. İlgisinden çok memnun kaldık, Allah razı olsun.
g.....
Bülent bey hem mükemmel bir insan hem çok iyi bir doktor. Kendimi gözü kapalı emanet ederim. Infertilite sorunum vardı çok ince hassas bir şekilde ilgilendi benimle. Ankaralarda istanbullarda doktor doktor gezmiş biri olarak söylüyorum gördüm en iyi jinekolog kendisi. Her manada güvenilir. İnsanlığı da hekimligi de çok iyi.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ, Bartın şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?ÖZEL AKTIP HASTANESİ, Bartın şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Nörolog, Genel Cerrah, Pratisyen Hekim, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Akupuntur Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Dermatolog, Diş Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Mikrobiyolog.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ hangi hizmetleri sağlıyor?ÖZEL AKTIP HASTANESİ sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen ÖZEL AKTIP HASTANESİ ile iletişime geçin.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda ÖZEL AKTIP HASTANESİ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ kurumundan nasıl randevu alabilirim?ÖZEL AKTIP HASTANESİ bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan ÖZEL AKTIP HASTANESİ ile iletişime geçmenizi öneririz.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla ÖZEL AKTIP HASTANESİ ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar ÖZEL AKTIP HASTANESİ hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ hangi sigortaları kabul ediyor?ÖZEL AKTIP HASTANESİ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ nerede?ÖZEL AKTIP HASTANESİ adresi Kemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30 Bartın şeklindedir.
Bartın bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bartın bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri