Özel Alanya Anadolu Hastanesi
Özel Alanya Anadolu Hastanesi
Kadıpaşa Mah. Stad Cad.No:28/A, Alanya/Antalya, Antalya 07400Sigortalar
- Diğer (İade)
f....v
Ben Alanyada tatildeyken tanıştım kendisiyle. Kovid konusunda da aşırı korkum vardı. Beni rahatlattı ve benimle empati kurarak beni sakinleştirdi. Sonrasında tedavi etti ve uyguladığı tedaviler işe yaramıştı. Alanında ilgili ve bilgili bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim.
öb...b
82 yaşında babannem dizinden ameliyat oldu. Özcan hocadan çok memnun kaldık. Çok iyi bir doktor kendisi. Ameliyattan sonra kontrollere devam edildi ve bu süreçte çok ilgiliydi. Dizindeki problem için film çekildi. Ameliyat olduktan sonraki 3. Gün yürümeye başladı ve 4. Gün taburcu oldu. Ameliyat sonrası yatışta da taburcu olduktan sonra da herhangi bir problem yaşamadı çok rahat ve ağrısız bir operasyon geçirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
v.....
Als ehemalige Kunstturnerin war ich froh, nachdem ich aus Deutschland in die Türkei ausgewandert bin einen so guten Orthopaeden gefunden zu haben. Meine Kniee und Schultern sind vorbelastet und mussten erneut operiert werden. Knie Meniskus OP: der Doktor hat wirklich sehr gute Arbeit geleistet und war stets bemüht die beste Behandlung durchzuführen und nicht direk einfach opieriert.
Zudem hat er meine Schulter fixiert die jahrelang nach einem Autounfall immer wieder ausgekugelt war. Seit seiner OP habe ich keinerlei Probleme mehr.
Fachlich und menschlisch einer der besten Doktoren.
e....t
Geçirdiğim bisiklet kazası sonrasında kendisi ile tanışma fırsatımız oldu. Kolumda Çatlak ve ezilmeler sonucunda kendisinin tedavi sürecinde ilgi alakası tüm korkularımı açıklamaları ile desteğini hep üzerimde hissederek büyük güvenle şifaya kavuştum.Herkese güvenle tavsiye ederim. Özcan Hocam çok kıymetlidir bizim ailemiz için
g....ö
Gerçekten alanının uzmani bir doktor. Aklima takilan her şeyi sordum ve hepsini tek tek cevapladı. Kendisine kontrol için gittim ve benimle çok iyi ilgilendi.
s....z
Eşimin çocukluğundan bu yana oluşan üveit rahatsızlığı vardı. Tam teşhisi tanrıyı cinsini koyamıyorlar ve tedavi edemiyorlardı.hem tanı koyma hem de bu hastalık üzerine tam bilgisi olan bir başka doktora yönlendirdi. Maalesef hastalığımız geçici değil ama Serap hocanın sayesinde direk gitmemiz gereken yere gidip müdahale ettirebiliyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.
me...̇
taylan hocam benımmıcın sayılı kardolojı doktorudur mutevazı işini ıyı bılen allahım boyle doktorları basımızdan eksık etmesın ınsallah benı anjıo yapan dokturumdan allah razı olsun
oğlumun iki ayak başparmak,tırnak batması problemi için gittik,daha önce problemi nasıl çözeceğimizi epey araştırmıştım.ki özcan bey de yapılması gerekeni fazlasıyla yaptı.aynı şekilde asistanı da işini erinmeden,layıkıyla yapan güleryüzlü,sıcak.burası işin tıbbi kısmı.benim için bir o kadar önemli olan diğer kısmı ise.sanki tanıdığınız bir insan gibi. Kendini beğenmiş, yüzü sirke satan birisi değil. işini bilen,güleryüzlü,içten kendisinden ve pansumanı yapan ekibinden ALLAH razı olsun.. Çok çok teşekkür ler.. Başarılarının devamını dilerim. Allah yollarını açık etsin...
Özel Alanya Anadolu Hastanesi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Alanya Anadolu Hastanesi, Antalya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Nörolog, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Pratisyen Hekim, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Özel Alanya Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Alanya Anadolu Hastanesi, toplam 96 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Özel Alanya Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Alanya Anadolu Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Alanya Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Alanya Anadolu Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Alanya Anadolu Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Alanya Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Alanya Anadolu Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Alanya Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Alanya Anadolu Hastanesi nerede?Özel Alanya Anadolu Hastanesi adresi Kadıpaşa Mah. Stad Cad.No:28/A, Alanya/Antalya Antalya şeklindedir.
Antalya bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Antalya bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri