Diğer kurumları göster
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Türkiye Sigorta Tüm sigortaları göster
sa...a
Erdem bey hastanede doğumdan sonra kontrol doktorumuzdu o şekilde tanıştık kendisiyle şuan oğlumuz 7 yaşında ve hala takibimizi erdem bey yapıyor.Cok net ve detaylı açıklamalarıyla ve yönlendirmesiyle uyguladığı tedavi yöntemleriyle bizim için doktordan ötesi oldu.Cok zor zamanlarimizi bile sayesinde çok iyi yönetip atlattık teşekkürlerimizi iletiyoruz ve eylülde bir de kızımız olacak ve doktorumuz yine erdem bey olacak.
Kalp yetmezliği ve bir damarı tıkalı olan 72 yaşındaki annemi götürdüğüm doktor bey verdiği tedavi ile annemi rahatlatmış,ayrıca tansiyona dair bir sorun yaşadığımızda hafta sonu bile olsa mesajımıza anında cevap vermiş,aramalarımızı cevapsız bırakmamış,gerekli ilaçları ve doz ayarlamasını telefonla bizi yönlendirerek yapmıştır.Akademik bilgisi ve destekleri için minnettarız
s....b
Utku bey ile mide botoksu operasyonu gerçekleştirdik başından sonuna keyifli ve titiz bi işlem oldu, güleryüzü ilgisi ve başarılı ekip arkadaşlarıyla güzel sonuçlar alıyorum almaya devam ediyorum :) İyi ki Utku beyi seçmişim kaliteli ve güzel sonuçlar için çok teşekkür ederim..
m....a
utku hocamızda mide botoksu işlemi yaptırdım bir ay önce. sonuçlardan çok memnunum kendisi ve ekibi çok ilgili ve süreç çok rahat bir şekilde ilerliyor. çok teşekkür ederim.
m ...m
Utku Hocama mide botoksu oldum. Gerçekten çok ilgili ekibi de çok güler yüzlü. O kadar çok soru sormama rağmen hepsine beni tatmin eden cevaplar verdi. Gerek süreç öncesi gerek süreç sonrası her şey çok iyidi. İşlem sonrası da çok konforlu geçti. Her şey için çok teşekkür ederim hocam.
c....s
Bu kadar güler yüzlü bukadar özverili çalışan bı doktor ve ekip görmedim botox oldum herşey için teşekürler...
a ...
Boğaz ağrısı ve hafif baş ağrısı hocam çok ilgi alaka gösterdi çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
Merhaba, 15 gün gittiğimiz randevum uza numaralı lens almak istedik, ilk deneme lensi olmadı, astiğmat olduğun belirterek, tekrar düzenledi bu sefer görme iyiydi, reçetemşzi istedik, optik iye gittik, astiğmat olmadığını belirtti, hastaneyi aradım tekrar gelip muayene olmamızı istedi, dikkat edilseydi bukadar zaman kaybı olmazdı,
Syg
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Op. Dr. İbrahim Tuncer
Yeteri kadar dikkat edildiğini kendi ifadenizden anlamak mümkün. 2 defa deneme yapılmışki hataya mahal olmasın diye. görmem iyi demişsiniz hemde olumsuz görüş yazmışsınız. Neden yazdığınız çok anlaşılır değil. Astigmatınız 1.00 D’yi geçmediği sürece kontakt lensinize astigmat eklenmez. Yani Gözlükte mevcut olan astigmat her zaman Lense eklenmez. Bu durum size muayenenizde açıklandığı halde gözlükçünün demesiyle kafanız karıştı sanıyorum. İşin profesyoneli olan göz hekiminizin dediğine itibar etmeniz gerekir. Reçeteye bakarak sizi muayene etmeyen birinin bu kim olursa olsun yaptığı yorumun bir değeri yoktur çünkü olayın inceliklerini bilemez.
Buna rağmen yinede bir şikayetiniz varsa tekrar muayene etmekten memnuniyet duyarım.
Özel Alfa Tıp Merkezi, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Alfa Tıp Merkezi, Bornova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Alfa Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Alfa Tıp Merkezi, toplam 46 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Nebulizatör, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Normal Randevu, Aile Hekimliği Randevusu.
Özel Alfa Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Alfa Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Alfa Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Alfa Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Alfa Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Alfa Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Alfa Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Alfa Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Alfa Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Alfa Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Alfa Tıp Merkezi nerede?Özel Alfa Tıp Merkezi adresi Kazimdirik Mahallesi 364 / 1 Sokak No : 36 Bornova şeklindedir.
Bornova bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bornova bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri