Hakkımızda
Özel Altunizade Polikliniği
Mahir İz Cad. No:30/1 Altunizade, İstanbul 34662Sigortalar
- Allianz Sigorta
Dişimde ağrı ile gittiğim ertesi gün Antalyaya döneceğim için kimsenin ellemek istemediği dişi hemen kanal tedavisi yaparak beni rahatlatıp Antalyaya gönderen harika doktorum çok teşekkür ederim hiç tereddüt etmeden ellerine bırakın kendinizi işinin her zaman arkasındadır
i....y
6 yaşında kızım için ilk 3 yıldır doktor doktor gezdim.Geçmeyen öksürüğü vardı ve çözüm bulamadım.Sürekli hastalanıyordu.Ta ki Nezihe Hanım ile tanışana kadar.İyi ki arkadaşım tavsiye etmiş.Nezihe Hanım’ın ilk randevusundan sonra yönlendirmesi ve takibi ile kısa sürede öksürüğü geçti ve kızım 3 yıldır antibiyotik kullanabilecek kadar hastalanmadı.
Telefondan her zaman cevap verir.Her zaman yanınızda hissedersiniz.
be...a
Sevinç hanım ince 20 lik dişlerimi çekti dolgu tedavisi ve son olarak da beyazlatma işlemine başladık. İşini titizlikle yapan çok iyi bir hekim. Ara ara ayna da dişlerime bakıyorum doktor hanımın eseri. Kendisi dis sağlığı konusunda da çok fazla bilgi verdi daha bilinçli biri olarak dislerime daha iyi bakmami sağladı. Hekimliğinin yanin da iletişimi de çok çok iyi kendisi sadece doktorum degil ara ara ziyaretine gitmek isteyeceğiniz çok hoş bir insan . Kendisine cok teşekkür ediyorum sevinç hanım iyi ki sizin gibi hekimlerimiz var .
Dt. Sevinç Karahanoğlu
kıymetli hastam daha öncede yorumunuzu okurken çok mutlu olmuştum şimdi ancak cevap yazabiliyorum.Hekimlik sanatımız ve sizlerle kurduğumuz ömür boyu kopmayacak bağlar sayesinde hayat çok daha güzel.Taktir görmek çok keyifli sağ olun var olun.Sağlıkla uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle kalpten sevgilerimi yolluyorum.İyi ki sizi ve güzel ailenizi tanıdım.
to...u
Dr. Sevinç hoca alanında bir numara. diş tellerim çıktıktan sonra kendisine diş dolgusu ve kanal tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım.
n....t
Feriha hanım 3 çocuğumunda doktorudur mükemmel bir hekim , her sorununuzu sabırla dinleyip sizi her konuda aydınlatır . Benim ilk oğlumu normal doğum 2. Bebeğimi mecburi sezeryn ve 3 . Bebeğimi normal doğum yaptırdı bana ve ben sezeyan sonrası normal doğum dan korksamda çok güzel motive etti . Hastalarını ailesi gibi görüp elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışır.
g.....
Kendisi inanılmaz ilgili, harika bir Hekim. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz.
Eşimin doğum sürecinde çok yardımcı oldu.
nu...e
Biz Doktor Sevinç hanima tesadüfen gittik iyikide gitmisiz.Avusturyadan Türkiyeye benim göz rahatsizligim için gelmistik o arada eşimin şiddetli diş agrisi oldu ve göz hastanesini yaninda olan poliklinige girdik orda eşimin dişine doktor hanim müdahele etti okadar ilgili ve candanki. Biz kendinden çok memnun kaldik tekrar çok tesekkür ediyoruz.Sevgiler ve Selamlar
se...k
Sevinç Hanım küçük oğlum için çok büyük katkıda bulundu. Doğuştan gelen parmak emme alışkanlığından ağız ve diş yapısı tamamen bozulmuştu. Anne-baba olarak bizim konuşmamız hiç fayda etmezken Sevinç hanımın etkileyici konuşması en büyük problemimizi ortadan kaldırdı. Bundan sonraki tedavi sürecinde böyle bir doktorun yanımızda olacak olması çok mutluluk verici.
şe...k
Sevinç hanım, iş yerime yakın olması ve hakkındaki yorumların olumlu olması sebebi ile kendisine muayeneye gittim, çok fazla çürümüş bir dişim vardı. Kanal tedavi ile kurtarmaya çalışacaktı sevinç hn. fakat dişin yapısı kanal tedaviye uygun değildi.Üç köklü olmasından dolayı çekimi zor bir dişti, ama sevinç hanım hiç hissettirmeden denecek şekilde işlemi tamamladı, sevinç hanım hastasına pozitif enerji veriyor, rahatlatıyor. Aynı günde birde yirmilik dişimi çekerek işlemi tamamladık, bir diş hekimine ihtiyacınız olursa Sevinç hanımı bulup gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz
Özel Altunizade Polikliniği, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Altunizade Polikliniği, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Özel Altunizade Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Altunizade Polikliniği, toplam 6 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ooferektomi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Özel Altunizade Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Altunizade Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Altunizade Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Altunizade Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Altunizade Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Altunizade Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Altunizade Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Altunizade Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Altunizade Polikliniği nerede?Özel Altunizade Polikliniği adresi Mahir İz Cad. No:30/1 Altunizade İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri