Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
- Ankara Sigorta
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Axa Sigorta
- Care & Create
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Vakıfbank Mensupları
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
Esra hanıma oğlumu 3.5 yaşından beri götürüyorum. Çocuğunuzun takibi için kesinlikle en iyi doktor. Muayenesini en kapsamlı şekilde yapar, aklınıza takılan en basit soruları dahi önem vererek yanıtlar. Sadece anlık düşünmez, her yaşa uygun kontrolleri düzenli bir şekilde gerçekleştirir, önerileri bizim için her zaman rehber oluyor. Kendisinden çok şey öğrendik, teşekkürler.
c.....
İletişimi kuvvetli bir doktor ancak ne yazık ki yanlış varsayımıyla bizim tedavi sürecimizi çok geciktirmiş oldu. 3 yaşındaki oğlumda göz kayması şikayetiyle gittik, muayene esnasında kaymadığı için gözünün kaymadığını söyledi ancak elimizdeki videolara bakmadı.. Aradan tam 1 ay geçti ve oğlumun gözü sabit bi şekilde kalıcı olarak kaydı ve 3 doktora daha gittik, hepsi de en başından gözlük verilseymiş böyle olmazmış dedi. Bu kadar yüksek dereceli hipermetrop gözün kayması çok normalmiş ama ne yazık ki Burcu hoca bunu atlamış oldu
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
f.....
Doktordan önce insan. Hem ben hem tavsiyem üzerine giden herkes çok memnun kaldı. Olmayacak şeye olmaz dediği için çok güveniyorum. Estetik operasyonumdan başka botoksları mı da Haluk Duman’a yaptırırım. Harika botoks yapar. Hem güzelleşirsiniz hemde kimse anlamaz :)
fu...n
Rukiye hanıma 3 hafta önce somon DNA enjeksiyonu ve bioexpander içeren biolift uygulaması yaptırdım. 3 hafta sonunda yüz ovalimde sıkılaşma ve cildimde doğal makyajsız bir parlaklık olduğunu gözlemledim. Gözeneklerim sıkılaştı, eski sivilce izlerim azaldı, sonuçtan çok memnunum. Kendisi her cildin ihtiyacını en doğru şekilde belirliyor, en sevdiğim yanı da gereksiz işlem önermiyor. Son derece güvenilir bir hekimdir.
se....
Uygulama sonucu çok başarılı ve doğal. Doktor hanım çok etik çalışıyor. Gereksiz işlemden kaçınıyor. Dolgu ve botoks konusunda güvenilir ve deneyimli bir uzman. Kendisi son derece güleryüzlü ve candan bir insan, güvenilir bir hekim. Kafanızda ki bütün sorulara cevap bulabilirsiniz. Sevgili doktorum Rukiye hanımı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
gi...s
Birçok doktora gittim ama akne tedavim olumlu sonuç vermedi.Dahiliye doktorumun önermesiyle Rukiye hanıma gittim güleryüzü pozitif enerjisi bana umut verdi. Bir türlü geçmeyen aknelerimin çaresini buldu.
İlgisi ve dikkati sayesinde başka hastaliklarimi da kendisi sayesinde öğrendiimm.İyi kı diyorum,iyiki Rukiye hanımı bulmuşum kendisine çok çok teşekkür ediyorum..
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göz Doktoru, Radyolog, Psikolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Aile Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Geriatri Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Cerrahı.
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi, toplam 309 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Hemodiyaliz.
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi nerede?Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi adresi Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28 Ataşehir şeklindedir.
Ataşehir bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Nörolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri