Özel Anadolu Side Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Anadolu Side Hastanesi
Yalı Mah. Side Bulvarı No:55 Side, Antalya 7330
1 hafta önce tiroid ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası çok hızlı toparladım. Tavsiye üzerine Mehmet hocada ameliyat oldum ve hoca alanında hakikaten çok çok iyi. Genel cerrahilik bir durumunuz varsa bölgenin en iyisi
ha...y
Ahmet hoca ile ile ilk karşılaşmam oğluma 5 haftalık hamileyken gerçekleşti, kendisinden önce gitmiş olduğum iki doktorun aksine ihtiyacim olan tüm bilgileri verdi ve zihnimdeki gereksiz karmaşayı yoketti. Oğlumu sağlıkla kucağıma aldim veikinci bebegimde de hiç tereddütsüz kendisiyle ilerledim ve ona da saglikla kavuştum. Şimdi kim gebelik düşünse, konuyu danışsa sadece Ahmet hocayi öneririm. Harika bir doktor kesinlikle
öz...m
Korkarak gitmiştim çünkü başka bir doktor benim kolonoskopi olmam gerektiğini söylemişti.Mehmet hocam basit bir muayeneyle kesinlikle kolonoskopiye gerek olmadığını ve bir antibiyotikle herşeyin çözüleceğini söyledi.Ayrıca insanın moralini yerine getiren motive eden konuşması için doktoruma çok teşekkür ederim.İyiki varsınız Hocam
m....k
Ben gebelik öncesi muayene olmak için gittim ve Ahmet Beyden eşimde bende çok memnun kaldık. Her şeyi detaylı bir şekilde göstererek anlattı. Sorularımızı dinledi açıklamaları gayet yeterliydi ve bu kadar ilgili ve bilgili olması bizim bir doktorda en çok istediğimiz şeydi. Bunuda Ahmet Bey fazlasıyla karşıladı. Bundan sonrada uzun süre birlikte yol alacağımızdan eminim. Anadolu Hastanesi böyle bir doktorla çalıştığı için çok şanslı. Tekrar her şey için teşekkürler..
gü...k
Hem gebelik öncesi takibimizi hem gebelik sürecimizi büyük bir ilgi ve alakayla takip etti kendileri. Hastasına güven veren yaklaşımıyla, asla strese sokmayıp, acaba mi dedirtmedi. O kadar güzel bi hamilelik süreci geçirdim ki çok şükür, 40.haftanın sonunda prensesimize kavuşturdu ahmet hocam bizi . Çok teşekkür ederiz.
28.04.2020 tarihinde sirtimin sag alt tarafinda olusan yag bezesi apse yapmis yani iltahap oldugu icin gittim. Mukemmel bir doktor espirili isinde cok deneyimli ilgili keske her doktor boyle olsa cok memnun kaldik. Mehmet ÇAL Hocama cok tesekkurler.
de...z
9 aylik hamilelik surecimi Ahmet Bey ile tamamladim ve normal doğum yaptim. Kendisine süreç boyunca çok güvendim. Kizimi sağlıkla dünyaya getirdim.Hekimliği oldukça profesyonel. Sizi üzmez, yormaz, strese sokmaz. Sorularınızı sormaktan cekinmeyin, sakin bir yapısı olmasına karşın donanımlı bir doktor. Kendisine tesekkurlerimi sunuyorum. Dilerim uzun yıllar aynı hastanede devam eder.
z.....
Eşim 14.11.2018 günü saat 10:00 da ameliyata girdi. Safra kesesi ameliyatı oldu. Şu an saat 09:15 Eşim maşallah iyi ve eve gidebilir durumda. Teşekkür ederiz. Zeliha Cili ve Ahmet CILI
Özel Anadolu Side Hastanesi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Anadolu Side Hastanesi, Antalya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Beyin Ve Sinir Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Özel Anadolu Side Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Anadolu Side Hastanesi, toplam 223 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Özel Anadolu Side Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Anadolu Side Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Anadolu Side Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Anadolu Side Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Anadolu Side Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Anadolu Side Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Anadolu Side Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Anadolu Side Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Anadolu Side Hastanesi nerede?Özel Anadolu Side Hastanesi adresi Yalı Mah. Side Bulvarı No:55 Side Antalya şeklindedir.
Antalya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Antalya bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri