Özel Antalya Yaşam Hastanesi
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
r.....
Gökhan Hoca, babamın açık kalp ameliyatını gerçekleştirdi. (4 damarını değiştirdi) İşini çok iyi bildiğini gördük. Ayrıca çok gerçekçi, dobra ve içten. Sakin ve pozitif tavrıyla da hepimize güven verdi.
Rutin kontrollerde kendisine gidiyorum. Verdigi guzel enerji, guler yuzu, ilgisi ve guven duygusuyla dogumumda da yine kendisini tercih ettim. Bilgisi ve tecrubesine guvendigim Tulay Hocama bizi yaniltmadi. Yine dogum yapsam suphesiz yine kendisini secerim.
to...n
28.12.2023 tarihinde planlı olarak anneme antalya yaşam hastanesinde başarılı bir şekilde anjiyo yapıldı.Anjiyo sırasında Uzm.Dr. Kenan MİNARECİ'nin yaklaşımı,insanı değeri ve işindeki profesyonelliği annemi rahat ve acısız bir operasyon geçirmesini sağlamış.Bizde hasta yakını olarak da kendisinin gerçekten sürec ve sonrası hakkında aydınlatması bizleri telkin edip rahatlaması yaklaşımları gerçekten takdire değer ve işinde başarılı bir hocamız olduğunu gösteriyor.Kendisine ve ekibine buradan şükranlarımızı sunuyoruz ve biz gibi görüşleri okuyan insanlarada buradan memnuniyetimizi bildiriyoruz.
fa...e
Korhan Hoca hekimliğinin yanında muhteşem bir insandır. Sene 2000'de Ankara Numune Hastanesi'nde 4 cm. parçalı kırık olan bacağıma leğen kemiğinden parça alıp ekledi ve aksarken düz yürümemi sağladı. Alanında çok başarılı bir hekim onu tanımak büyük bir şanstır.
Annem apandis ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra bilgi vermeye gelmedi. Annemin aşırı şekilde ağlamasından korktuğumuz için bütün ısrarlarımızla telefonla iletişime geçebildik onda da yüzümüze telefonu kapattı. Hala ağrıları devam ediyor bir sorun var mı öğrenemediğimiz için maalesef başka bir doktordan randevu alacağız
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...a
Uzun süredir sürekli uyuyordum ve uykumu alamıyordum. Hayatımı kötü etkiliyordu bu durum. Sağolsun Hafize hanım ilgilendi. Durumumu çözdü. Ayrıca; güleryüzlü bir insan teşekkür ediyorum kendisine.
Hasta
Duygu Hocama bugün ilk kez gittim güleryüzlü çok sıcakkanlı bir doktor.Normalde çok utangacım ve bu yüzden gitmem gerektiğini bilmeme rağmen kadın doğum doktoruna gidemiyordum ama kendimi çok rahat hissetiren bir enerjisi vardı.Rahat şekilde muayenemi oldum.Kendisine buradan teşekkür etmek istedim .
re....
Burnumda kemik eğriliği vardı. Koku ve nefes almakta oldukça zorluk çekiyordum. Günlük hayatımı olumsuz etkilemişti bu durum. Sayın Övgü hocama gittim. Oldukça güzel bir şekilde muayene etti ve burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Bilgilendirmeleri, yönlendirmeleri ile profesyonelliği belli oluyor zaten. Burun konusunda kesinlikle Sayın Övgü hocamı tavsiye ediyorum.
Hasta
Babamı bypass kalp ameliyatı için götürürdüm ve o an teşhisini koyup o anki heyecanımızla bizi aydınlatıp sakinleştiren ve bu işin duayeni diyebileceğim Doç.Dr Gökhan Özerdem ve ekibine teşekkürler…yardımsever ve ilgili insanlar iyiki sizler varsınız…teşekkürler…
es...b
Şamil hoca çok iyi bir insan çok iyi bir doktor...yaklaşık 2 ayı aşan bir süre rahatsızlığım devam etti ve kendisi hayata yeniden tutunmamı sağlayan teşhis ve tedavisiyle yoğun bakımdan çıkıp yaşama dönmemi sağladı...sonrasında akciğer ameliyatımı yaptı...super bir gögüs cerrahı hastasına değer veren süper bir doktor...kendisine sonsuz teşekkurler...E.Selçuk BAYKAL
Özel Antalya Yaşam Hastanesi, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Antalya Yaşam Hastanesi, Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Ürolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Romatolog, Gastroenterolog, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Özel Antalya Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Antalya Yaşam Hastanesi, toplam 54 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
Özel Antalya Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Antalya Yaşam Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Antalya Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Antalya Yaşam Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Antalya Yaşam Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Antalya Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Antalya Yaşam Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Antalya Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Antalya Yaşam Hastanesi nerede?Özel Antalya Yaşam Hastanesi adresi Şirinyalı Mah. 1487.Sok.No:4 Lara Muratpaşa şeklindedir.
Muratpaşa bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Muratpaşa bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri