Hakkımızda

2020 yılında Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kapılarını sizlere açtık.

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için merkezimizde amacımız; her yaştan hastaya, ihtiyaç duyduğu tedaviyi sağlamaktır.

Hekimlerimiz; genel diş hekimliği, radyoloji, restoratif diş tedavisi, endodonti (kanal tedavisi), çocuk diş hekimliği (pedodonti), ortodonti, implant, ağız ve çene cerrahisi, estetik diş hekimliği alanlarında hizmet vermektedir.

Vizyonumuz:

Etik ve küresel değerler içerisinde, ağız ve diş sağlığı alanında üst düzey tedavi sağlayarak örnek alınan, kendini sürekli yenileyen bir ağız ve diş sağlığı merkezi olarak hizmet vermektedir.

Misyonumuz:

Hasta haklarını titizlikle gözeterek, güncel ekipman ve tekniklerle tedavi hizmetleri sunmak.
Yaşadığımız toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda bir bilinç oluşturmak.
Meslektaşlarımızın haklarına saygı duyarak, etik değerler çerçevesinde sağlık hizmeti vermek.
Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak, içinde bulunduğumuz topluma değer katmak.

Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29, İzmit 41050
  • Allianz Sigorta
  • Mapfre Sigorta

Uzm. Dr. Tuğçe Duygu Korucuoğlu Cerrahi İmplant

Ben bugün yirmilik dişimi çektirdim ayrıca implant yaptırıyorum. Eli muazzam hafif ve muhteşem becerikli bir diş hekimi. Allah işini gücünü rast getirsin çok memnunum.

Uzm. Dr. Kemal Korucuoğlu Randevu

Diş taşı tedavisinde aşırı bulantı yaşıyordum bu hassasiyetimi belirttiğimde tuğçe hanımın çok hassas davranması üzerine ilk defa bulantı yaşamadım. Çok memnun kaldım

Uzm. Dt. Ahmet Kıvrak Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi

Oğlumun Ortodonti uzmanımızın tavsiyesi üzerine gömülü 20 lik dişin cerrahi müdale ile çekimi için gittik hocamızın dediği kadar varmış alanında uzmanlaşmış bir diş hekimi

Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar Ortodonti Randevusu

Feyza hanim,hem zarifligiyle,hem Güleryüzluluguyle ,sakinligiyle,kisiye cok iyi gelen bir Dr.Eli masallah çok hızlı.oglumun diş telini taktı gayet pratik bir sekilde emegine sağlık.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

Uzm. Dt. Ahmet Kıvrak Diğer

Yirmilik diş çekimi için gittim. Aşırı korkuyordum, iğneyi vurduğunu bile anlamadım. Sadece çekerken o kırt sesini hissediyorsunuz ama sıfır acı

Y
    Uzm. Dr. Kemal Korucuoğlu implant protez

Kemal bey,4 adet implant ve 1 adet zirkonyum kaplama dişlerimi özenle ve titizlikle hazirladılar.Kesknlikle hicbir sorun yasamadan,kendi dişlerim gibi kullaniyorum.Emeğinize sağlik.

Uzm. Dr. Tuğçe Duygu Korucuoğlu Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

8 sene önce yaptırdığım implantların kontrolü
    ve diş taşı muayenesi için gittim. Muayenelerinin için her seferde Tuğçe hanıma gelirim çok titiz düzgün ve çok kaliteli bir bakım ve hizmet alırım çok memnunum başarılarının devamını dilerim.

Ö
    Uzm. Dr. Tuğçe Duygu Korucuoğlu Cerrahi İmplant

İlgili ve bilgili bir hekim çalışma arkadaşları ile birlikte güzel iş çıkartıyorlar ilk defa implant yaptırıyorum ne bir ağrı ne bir şişlik olmadı emeğinize sağlık

Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar Ortodonti Randevusu

Feyza hanımla tel tedavi sürecim devam ediyor güler yüzlü kibar aynı zaman da işinin ehli bir doktor

Uzm. Dr. Tuğçe Duygu Korucuoğlu Cerrahi İmplant

Değerli doktorum alt üst çeneden iki 20’lik çekimi ve yanına bir implant işlemini çok hızlı acısız bir şekilde tamamladı. Gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz bir uzmandan daha fazlası.. Durum analizi ve tedavi süreci, işlem sonrası dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir detaylıca anlattı.