Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hakkımızda
Ağız ve diş sağlığı ile ilgili ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için merkezimizde amacımız; her yaştan hastaya, ihtiyaç duyduğu tedaviyi sağlamaktır.
Hekimlerimiz; genel diş hekimliği, radyoloji, restoratif diş tedavisi, endodonti (kanal tedavisi), çocuk diş hekimliği (pedodonti), ortodonti, implant, ağız ve çene cerrahisi, estetik diş hekimliği alanlarında hizmet vermektedir.
Vizyonumuz:
Etik ve küresel değerler içerisinde, ağız ve diş sağlığı alanında üst düzey tedavi sağlayarak örnek alınan, kendini sürekli yenileyen bir ağız ve diş sağlığı merkezi olarak hizmet vermektedir.
Misyonumuz:
Hasta haklarını titizlikle gözeterek, güncel ekipman ve tekniklerle tedavi hizmetleri sunmak.
Yaşadığımız toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda bir bilinç oluşturmak.
Meslektaşlarımızın haklarına saygı duyarak, etik değerler çerçevesinde sağlık hizmeti vermek.
Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak, içinde bulunduğumuz topluma değer katmak.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29, İzmit 41050Sigortalar
- Allianz Sigorta
- Mapfre Sigorta
me...n
Ben bugün yirmilik dişimi çektirdim ayrıca implant yaptırıyorum. Eli muazzam hafif ve muhteşem becerikli bir diş hekimi. Allah işini gücünü rast getirsin çok memnunum.
bü...
Diş taşı tedavisinde aşırı bulantı yaşıyordum bu hassasiyetimi belirttiğimde tuğçe hanımın çok hassas davranması üzerine ilk defa bulantı yaşamadım. Çok memnun kaldım
an...s
Oğlumun Ortodonti uzmanımızın tavsiyesi üzerine gömülü 20 lik dişin cerrahi müdale ile çekimi için gittik hocamızın dediği kadar varmış alanında uzmanlaşmış bir diş hekimi
fe...
Feyza hanim,hem zarifligiyle,hem Güleryüzluluguyle ,sakinligiyle,kisiye cok iyi gelen bir Dr.Eli masallah çok hızlı.oglumun diş telini taktı gayet pratik bir sekilde emegine sağlık.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
e....k
Yirmilik diş çekimi için gittim. Aşırı korkuyordum, iğneyi vurduğunu bile anlamadım. Sadece çekerken o kırt sesini hissediyorsunuz ama sıfır acı
ya...y
Kemal bey,4 adet implant ve 1 adet zirkonyum kaplama dişlerimi özenle ve titizlikle hazirladılar.Kesknlikle hicbir sorun yasamadan,kendi dişlerim gibi kullaniyorum.Emeğinize sağlik.
na...
8 sene önce yaptırdığım implantların kontrolü
ve diş taşı muayenesi için gittim. Muayenelerinin için her seferde Tuğçe hanıma gelirim çok titiz düzgün ve çok kaliteli bir bakım ve hizmet alırım çok memnunum başarılarının devamını dilerim.
öm...n
İlgili ve bilgili bir hekim çalışma arkadaşları ile birlikte güzel iş çıkartıyorlar ilk defa implant yaptırıyorum ne bir ağrı ne bir şişlik olmadı emeğinize sağlık
ha...t
Feyza hanımla tel tedavi sürecim devam ediyor güler yüzlü kibar aynı zaman da işinin ehli bir doktor
em...ü
Değerli doktorum alt üst çeneden iki 20’lik çekimi ve yanına bir implant işlemini çok hızlı acısız bir şekilde tamamladı. Gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz bir uzmandan daha fazlası.. Durum analizi ve tedavi süreci, işlem sonrası dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir detaylıca anlattı.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İzmit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Diş Hastalıkları Uzmanı.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 97 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Diş İmplantı, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lazerli Diş Bakımı, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29 İzmit şeklindedir.
İzmit bölgesindeki Psikolog klinikleri
İzmit bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri