Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi
Orta Mahallesi Serik Belek Yolu No:100/1 Aspendos, Serik 07500
ca...r
Bebeğimi taşımaktan kollarımda yırtıklar ve ödem oluşmuş ve ağrılarım çok artmıştı,bu süreçte bana okadar çok yardımcı olduki,selkin hanım sanki ailenizden biriymiş gibi ilgileniyor hastalarıyla,,ekibide kendisi gibi çok ilgili,iki yıl bana çok yardım ettiler,şimdi kollarım çok iyi,şiddetle tavsiye ederim selkin hanımı
gö...i
Sevgili doktorumuz hamdi bey size ne kadar tesekkur etsek azdır premature dogan bebegimizin cektigi acılara agrilara kabizlik gaz ve makat catlagina son verdiniz ya nereye gitseniz ordayiz. Coookkkk tsk ederiz
Alanına çok hakim, çok duyarlı ve insancıl bir yaklaşıma sahip, ayrıca iletişim konusunda da harika bir doktor. Tatildeyken kızımızın ateşlenmesi üzerine kendisine gittik. Süreci günlerce titizlikle takip etti ve sabırla gerekli yönlendirmeleri yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
ar...t
Çocuğum için en iyisini araştırdım ve Allah Hadı beyi çıkardı bizce gördüğümüz en başarılı, guleryuzlu ve cocuklarla en iyi iletisim kuran doktor. Herşey için teşekkürler diyerek cikacaginiz bir doktor.kafanız da asla soru işareti bırakmıyor. Bir anne daha ne ister kesinlikle tavsiye ederim
Yalın ın annesi
öz...n
Güleryüzü samimiyeti insanlığı ve bilgisiyle 7-24 ulaşılabilecek hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile gidilebilecek bir hekim kendisi kesinlikle tavsiye ederiz.
Yenidoğan kızımızda ilk yol göstericimiz teşekkür ederiz
Ekin Özcan’ın ebeveynleri
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi, Serik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Aspendos Anadolu Hastanesi, Serik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Aspendos Anadolu Hastanesi, toplam 54 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Aspendos Anadolu Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Aspendos Anadolu Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Aspendos Anadolu Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Aspendos Anadolu Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Aspendos Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Aspendos Anadolu Hastanesi nerede?Özel Aspendos Anadolu Hastanesi adresi Orta Mahallesi Serik Belek Yolu No:100/1 Aspendos Serik şeklindedir.
Antalya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Muratpaşa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri