Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Eski Edirne Asfaltı Caddesi No:331, Bayrampaşa 34045Uzmanlar
a....
Kızımın çürüyen dişleri sebebi ile kapısını caldigimiz Şeyda hanım kızımın ruhu duymadan oyunla ve kızıma anlatarak çok güzel bir yol izleyerek bizi şikayetlerimizden kurtarıp çıkardı o hastaneden. Sonrasında kendi diş problemlerimden bahsederken yapabileceklerini sıralayıp bana güven vermiş ağız ve çene cerrahı arkadaşı ile birlikte beni büyük bir çene ağrısı ve eskiyen metal kaplamalarimdan kurtarmış oldu. Sayesinde hem gülüşüm hemde çene sagligim kendine geldi. Ne kadar teşekkür etsem az ilgisine ve candanligina. Var olun Şeyda hanım.
ay...
Şeyda hanımın karşılaması ses tonu ikna kabiliyeti iletişimi çok kuvvetli muayene olmaya geldik ama kızımın ona. Isınması ile dolguları yaptırıp çıktık oyunla diş yapması çok başarılı
d.....
İşini iyi yapmadığını düşünüyorum, malesef birçok dişime dokundu şuanda yaptığı işleri düzelttirmeye çalışıyorum,çürük dişin üstüne dolgu yapmış, kaplama dişi düzgün yerleştirememiş diş mor duruyor. Ben zaten renkten dolayı değişmesini istemiştim ve bunu da belirtmiştim. Kesinlikle özenli olmadığını düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bayrampaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bayrampaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 6 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi.
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Ata Bayrampaşa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Eski Edirne Asfaltı Caddesi No:331 Bayrampaşa şeklindedir.
Bayrampaşa bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Bayrampaşa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri