Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
75 yataklı, 15 yetişkin yoğun bakım yatağı bulunan, üç ameliyathane barındıran aynı zamanda yeni doğan bakım ünitesinin de yer aldığı hastanemizde İzmir genelinden bizi tercih eden hastalarımıza hizmet sunmaktayız.
Tıp bilimi sürekli evrilir, gelişir ve yenilenir; teşhis yöntemleri de tedavi şekilleri de değişir. Bu değişimi yakalamak sağlık hizmeti veren her kurumun asi görevidir. Özel Ata Sağlık Hastanesi olarak tüm çalışanlarımızla bu bilinç doğrultusunda hareket ederek ismimizin güvenilirlikle özdeşleşmesi için çalışıyoruz.
Özel Ata Sağlık Hastanesi
- Inter Partner Assistance
- Mapfre Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
t.....
Hayatımı etkileyecek olan sınav maratonumda Beyza hocam ile tanıştım. Bu süreçte benimle kaygılarım korkularım üzüntülerim gibi kafamdaki her konuyu çok rahatlıkla konuşup beni çok güzel bir şekilde bu sürece hazırladığı için kendilerine sonsuz iyi dileklerimi iletiyorum, çünkü onun sayesinde bu zorlu yolu çok güzel bir şekilde tamamladım. Anlayışlı ve kendinden emin duruşu ile bu süreç benim için çok olumlu geçti.. iyi ki bu yolda onunla birlikte seanslarımızda buluştuk :)
g....
Beyza hocamla arkadaşımın tavsiyesiyle yollarımız kesişti. İyi ki kendisiyle tanışma fırsatını yakaladım..Yaşamımda bir süredir devam eden korku ve kaygılarıma Beyza Hanımla birlikte seanslarım da çalışarak dengeli bir yaşama merhaba dedim ve kendime çevreye olan bakış açım değişti..Artık kaygılarımla daha sağlıklı bir ilişki kuruyorum..Onun sakin ve anlayışlı tavrı empatik yaklaşımı,yaşamımı her seansda hatırlaması bana çok iyi geldi..Bu konuda çalışmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim..
üm...l
Hamileliğimden önce ve hamileliğim boyunca her anlamda profesyonel yetkin bir doktor olarak güven veren ve en olumsuz şartlarda bile iyi hissettiren, ikinci çocugumu kucağıma almaya hazırlandığım biricik doktorumuz iyi ki tanımışız
du...u
Tam da su an hastaneden bıldırıyorum Doktorumuz gercekten ıyı yorumlara bakıp geldım bazen hasta doktor ılıskısı de beklentıye gore farklılık gosterebılıyor benım cocuklugumdan berı gecmeyen oksurugum var gereklı tahlıllerı ıstedı gırer gırmez randevudan tek tek gecmısıjme baktı neden olabılecegını uzun uzun anlattı amelıyat ıstıyorum artık a getırmeme ragmen su an oyle bır durumda degılsın deyıp yapmam gerekenlerı uzunca anlattı con memnun kaldım umarım tedavım yanıt verır ve su oksurukten kurtulueum
hü...u
4 yaşındaki oğlumu orta kulak iltihabı sebebiyle muayene için götürdüm. Muayene 3 dk sürdü. Çok fazla geniz akıntısı oldugu için kulak iltihabı olduğunu belirtti. Kulak haricinde sinüslerinin çok dolu oldugunu bunlar için de 7 tane iğneyi sabah akşam yapılmasını istedi. Son derece hızlı konuşarak 3 dakika içinde muayene bitti. Sonuç, sabah akşam vurulan iğneler oğlumun canını yakmaktan başka bir işe yaramadı. Asla asla tavsiye etmiyorum
Hamilelik öncesi 2-3 kere gittiğim sorularıma tam yanıt alamadığım, sürekli geçiştirildiğim 3 muayene sonrası yazıyorum bunları. Kendim hamile olduğumu öğrenip gittim kan testimi verdim hamilelik görünüyor dedi. İlk trimester döneminde ne yapacağım hakkında dahi bir bilgi alamadım. Günde belki 40 kere yeni hamile birisini görebilir ama benim ilk hamileliğim. Kese çok küçük bebeği henüz göremedik fakat asla motivasyon olarak insanı yükselten bir doktor değil. Kasık ağrısını bile sorduğumda şu an bunun için bişey söyleyemem diyip geçiştiren bir doktor. Asla ama asla tavsiye etmiyorum. Hamileliğinizin heyecanını yaşayacağınız bir doktorla karşılaşın sevgili anne adayları.
ce....
Sevgili hocam tenisci dirseği olarak adlandırılan operasyonumu başarı ile yerine getirmiş ve ameliyat sonrasındaki ilgi ve yönlendirmesi ile iyileşmemi sağlamış harika bir insan ve bilgili bir hekimdir. Kendisine güvenim sonsuz. Ortopedik operasyonlarda kendisi ile ilerlemekten çekinmeyin.
nr...u
Hamilelik sürecinde bütün samimiyetle yanımızda olan çok kolay ve sakin bı şekilde bebeğimi kucağıma almama yardımcı olan harika kadın iyi ki sizi tanımışım açık olmak gerekirse başta çok endişeliydim çünkü 3 kez doktor değiştirmiş ve 4. Olarak Ceren hanıma gelmiştim aynı şeyleri yasiycam buda olmiycak diye hep bı tedirginlik haliyle gidip geldim ama sonra iyi ki dedim ve hala iyi ki diyorum
tu...k
Bir tanidigimizin referansı ile gittim Tarık hocama benim böbrekte taş vardı tek seansta hepsini kırdı. Daha önceki gittiğim hastanede bunların delinerek alınması gerektiğini soylemislerdi. Tarık hocam işini çok iyi yapan bir doktor tekrardan teşekkürlerlerimi iletiyorum.
f....
Biz tavsiye üzerine Kemal Beye muayeneye gittik. Ben takibimi yapan doktordan memnundum ama kurumdan memnun değildim Kemal beyi tanımak istedim ama tereddütlüydüm. İlk muayenede kendisine hayran kaldım. Odadan neşeyle, gülücükler saçarak çıktık eşimle. Detaylı bir şekilde muayene etti. Diğer doktorlar anlamadığımızı düşünerek "Sağlıklı" kelimesini yeterli buluyorlardı. Ama biz çok daha fazlasını merak ediyorduk eşimle. Bebeğimin gelişimsel tüm aşamalarını saydı ve hepsinin yerinde olduğunu duyduk. Bunları duymak inanılmaz rahatlatıcıydı. Çok babacan, esprili, sıcak kanlı birisi. O kadar rahat ve o kadar tanıdık hissettiriyorki ben çok sevdim. Bilgilerinden, tecrübelerinden, insaniyetinden hiçbir şüphem yok kendisi ile devam edeceğiz. Tanıdığımız için eşimde ben de çok memnun kaldık. Şimdi tanıdığım herkese ben tavsiye ediyorum. İyi ki var. Kemal bey gibi doktorun sayıları artsın
Özel Ata Sağlık Hastanesi, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ata Sağlık Hastanesi, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Nörolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Akupuntur Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Özel Ata Sağlık Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ata Sağlık Hastanesi, toplam 254 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
Özel Ata Sağlık Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ata Sağlık Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ata Sağlık Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ata Sağlık Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Ata Sağlık Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Ata Sağlık Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Ata Sağlık Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Ata Sağlık Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ata Sağlık Hastanesi nerede?Özel Ata Sağlık Hastanesi adresi Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı) İzmir şeklindedir.
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İzmir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri