Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Budak Mahallesi 10026. Sokak No:3A, ŞehitkamilUzmanlar
f.....
Diş eğriligi tedaviyle gitmiştim Ali Fuat hocaya ve o kadar memnun kaldım ki tedavi 2,5 yıla yakın sürdü dişlerim şuan mükemmel. İşini titizlikle yapan ve çok profesyonel bir Ortodonti doktoru. Tekrardan teşekkürler, Ali Fuat hocam...
es....
Yirmilik dişimin sinire komşu olması sebebiyle kendi doktorum tarafından Tamer Bey’e yönlendirildim. 4 tane gömülü yirmilik dişimi ameliyat etti. Eğer hissizlik riskinden korkuyorsanız ya da benzer probleminiz varsa Tamer Bey’e gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Kendisi çok ilgili bir doktor
el...c
sl insan kendini güvende hissediyur buda kendi başarisindan kaynaklaniyur .mükemmel bir doktur ve samimi olmasi çok başarili ben çok doktura gittim ama tamer beyin yanina gittiğimde kendimi güvende hissediyorum çok dürüst bir insan nadir bulunan insanlardan allah günlüne güre versin bende diş çekme kanal tedavi kis vardi çok şükür şuan çok iyiyim halada tedavim devam ediyur iplant yapacam iyleşme sürecindeyim yani doğru yerde olduğuma eminim kendimi güvende hissediyorum tş elvan tunç
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortodontist, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 14 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Tam Diş Protezi, İmplant, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Budak Mahallesi 10026. Sokak No:3A Şehitkamil şeklindedir.
Şehitkamil bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri