Diğer kurumları göster

• Halk Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Turgay Yıldız Tüp Mide Ameliyatı

Bu sene eylül ayında Randevu ile başlayan süreçte ilgili doktor görmek sevindirici. Rahatsızlıklarım için Tüp Mide ameliyatını önerdi. Her sorumu dikkatli dinleyip bilgi verdi. Endişe ve kaygıya düşmeden tercih ettim.

Ameliyat sonrası 2 gece yatış önerildi ve günde 3 kez ziyaret edip durumumu gözlemledi. Taburculuk sonrası görüşme sıklığımızı ve neler yapmam gerektiğinden bahsetti.

halen takipli hastası olarak aynı ilgi alaka ile karşılaşıyorum. Moral motivasyon olarak güzel işler yapan harika insan.

Soru işaretlerimiz Allah a şükür iyi sonuçları önümüze getiriyor..

Op. Dr. Turgay Yıldız Laparoskopik Apendektomi

Merhabalar.
    Ekim ayinin 5inde Avrasya Hastanesi'ne ağrı ile geldim tedavimle ilgilenen Dr Turgay Yıldız bütün ilgi ve alakasiyla en iyi şekilde ilgilendi ve tetkiklerimin sonucundanagrimin sebebinin apandisit olduğunu anladı. Ameliyatımı yaptı sorunsuz bir şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası hiç bir sıkıntım olmadi. Gerçekten doktorumuz Turgay bey ve o gece katta bulunan iki hemşire ve kat personeli okadar ilgili ve güler yüzlü ki hastaneden çıkışıma kadar sorunsuz bir şekilde taburcu oldum. İyi ki Dr Turgay Yıldız ile tanıştık çok ilgili ve dikkatli birisi kendisine ve çalışma arkadaşlarına saygilar arz ederim

T
    Uzm. Dr. Serdar Fırat Diğer

Dr Serdar Fırata oğlumun bronşilit olması sebebiyle gittik.Şimdi de tüm rutin kontrollerimize gidiyoruz .Yaptığı açıklamalarla , hastalığa yaptığı tanılarla size güven veren gözünüz kapalı güvenebilceğiniz bir hekimdi.Önce benim çocukluk doktorumdu şimdi çocuğumun

Op. Dr. Turgay Yıldız Genel Cerrahi Randevusu

Doktoruma ilk gittiğimde samimiyetli,güler yüzlü ve sıcaktı.Her koşulda ulaşabildiğim içinde gayet memnunum
    Kasık fıtığı ameliyatımı çok başarılı gerçekleştirdi.Ameliyat sonrası düzenli durumumu takip etmesi ilgisi çok iyiydi

T
    Op. Dr. Turgay Yıldız Genel Cerrahi Randevusu

Turgay hocama tavsıye uzerine gttm iyikide gtmişim çok mütevazi ve işinde çok başarılı bir doktor.iki taraflı kasık fıtığı ve göbek fıtığı için ameliyatımı oldm ve çok memnunum

Op. Dr. Turgay Yıldız Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi

Turgay beyle tesadüfen taniştık iyiki dıyorum bır yıldır safra kesemde taş vardı çok agrım vardı amelıyat olmak için sıra beklıyordum çok başarili bır operasyon geçirdım safra kesemdekı taşlari gorünce şok oldum bizzat kendısı ve hemşireleri çok ılgılı

I
    Op. Dr. Turgay Yıldız Laparoskopik Fıtık Tedavisi

İki taraflı Kasık Fıtığı nedeniyle Kapalı yöntemle yani Laparoskopik ameliyat oldum Turgay bey bu işin ehli hastaya verdiği kıymet ve önem herşeyin üzerinde ameliyatımı mükemmel bir şekilde yapıp sonrasında tüm kontrollerimde benimle çok iyi bir şekilde ilgilendi çok mütevazi beyfendi bir insan Allah hocamızdan razı olsun yolu açık olsun inşallah

Ş
    Op. Dr. Turgay Yıldız Genel Cerrahi Randevusu

1 ay önce Turgay hocamda tüp mide ameliyatı oldum ameliyatım ve daha sonra ki süreç çok güzel geçti kendisi her zaman oldukça ilgiliydi bir ayda 13 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum eksik olmasın.ayrıca güler yüzü ve samimiyeti için ne desem az kalır

Op. Dr. Turgay Yıldız Tüp Mide Ameliyatı

Fazla kilolarımdan dolayı ameliyat olmak istiyordum ama ameliyattan çok korkuyordum. Taki Turgay hocamla görüşene kadar . Bütün korkular bitti. Sonsuz bi güvenle ameliyat oldum . Turgay hocam iyi var ameliyat öncesi sonrası ilgisi,alaka,samimiyeti süper bı insan. Korkusu olan biri Turgay hocamla görüşmesini kesinlikle tavsiye ederim çünkü o korku yok

Op. Dr. Turgay Yıldız Genel Cerrahi Randevusu

Turgay hoca ile dört ay önce tanıştım tüp mide ameliyatı ilgisinden hasta takibinden çok memnun kaldım her zaman ulaşabileceğim hissini güvenini verdi çok güzel bir süreç geçirdik ilk tanısmada herşeyin güzel geçeceği özgüvenli konuşmasıyla hissettirdi iyiki yolumuz kesişmiş Turgay Hoca'yla