Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Üniversite Mahallesi E-5 Yan Yolu Türksan Durağı No:112, Avcılar 34320
Sinire yakın olan yarı gömülü yirmilik dişimi çektirdim. Çok korkarak gittim ancak işlem esnasında hiçbir şey hissetmedim. Yarım saat sonra hastaneden ayrıldım. Doktorun eli çok hafif, ilk günün akşamında olmama rağmen ağrım bile yok. İyi bir doktor arayışındaysanız gidip görüşmenizi öneririm.
zi...n
Dün gömülü 20'lik diş çekimimi gerçekleştirdi Özgün Hocam. Kendinden emin tavrı ve işlem boyunca benimle konuşup rahatlatması, adım adım ne yaptığını anlatması çok korkarak ve gergin başladığım operasyonun ortalarına doğru rahatlamama çok yardımcı oldu. Kesinlikle güven veren bir hekim, tavsiye ederim.
fu....
Dişlerimin genel kontrolü amacıyla arkadaşımın tavsiyesi üzerine Avrupa Diş Hastanesine bugün gittim. Sinem hanım son derece ilgili, profesyonel bir şekilde dişlerimde oluşan plakları temizledi, çok memnun kaldığım için dolgu yapılması gereken dişlerim içinde kendisinden randevu aldım.
se...l
Bana yaptığı implantlardan çok memnunum. Hiç problem çıkmadı. İki sene önce yaptırdım. Kendi dişim gibi yemek yiyebiliyorum.
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Avcılar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Avcılar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortodontist.
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Özel Avrupa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Üniversite Mahallesi E-5 Yan Yolu Türksan Durağı No:112 Avcılar şeklindedir.
Avcılar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Avcılar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri