Hakkımızda

DOĞAPARK Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ,Bahçeşehir’in doğa parkı caddesinde açılmıştır.. Kliniğimiz hekim kadrosu ile hizmet vermektedir.
Çocuk hastalarımızın muayene ve tedavi olacağı Doğapark Kids’i bünyesinde bulundurmaktadır. Pedodonti (Çocuk diş hekimliği) uzmanı hekimimiz çocuk diş tedavilerini gerçekleştirdiği bu alanda oyun alanı ve sanal akvaryum bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Doğapark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi No:13-15FI, Başakşehir 34488
  • Diğer (İade)

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Diş Hekimi Randevusu

Anıl hanım ile yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız ve çok mutluyuz açıkçası. Geçmişte kötü deneyimler yaşayıp diş doktorundan korkan kızım rahatlıkla dolgu yaptırdı. O da Anıl hanımın güzel yaklaşımı sayesinde oldu. Artık doktorumuz belli. Kesinlikle tavsiye ederim hele ki diş doktorundan korkan bir çocuğa sahipseniz gözü kapalı götürebilirsiniz.

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Diş Dolgusu

Oğlumun dişleri yapıldı. İşlemden önce ben anne olarak çok korkuyordum ama Anıl hanım bizi rahatlattı. Oğlumun tüm dişleri mükemmel oldu.

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Oğlumuzun 8 tane çürüğü vardı. Anıl hoca ilk muayene aşamasından ameliyat bitimine kadar gerçekten çok ilgiliydi hatta ameliyat sonrası da öyle. Biz çok güvenerek gitmiştik ve gerçekten de çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Kızım çok küçük olduğu için ve alerjik bronşit olduğu için anestezili bir işlem bizi çok korkutuyordu. Bu yüzden çok araştırma yaptım ve bana en çok güven ver kişi Anıl hocamız oldu. İyi ki Anıl hocamız oldu çok ilgiliydi. Kızımın hiç ağrısı bile olmadı hocamız dediği için ilk gün Her şeyi yiyebildi en çokta tertemiz dişleri sayesinde özgüveni yerine geldi. 14 çürüğü vardı ve 2 buçuk yaşında kızım. Ama şimdi Anıl hocamız sayesinde çok güzel gülücekler saçıyor kızım. Kesinlikle hiç düşünmeden güvenmelisiniz işinin hakkını sonuna kadar veren harika bir hekim

Y
    Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Kanal Tedavisi

anıl hanim dan çok memnun kaldık..kızımın ilk başta doktor korkusu olmasina rağmen şuan korkusuz dolgularimizi yaptirabiliyoruz.kendisi çok ilgili bir doktor. güvenle çocuğumu emanet edebiliyorum. başarılarının devamını diliyorum..

Ö
    Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Biz Almanya’dan geldik oğlum ( 9 Yasinda) Diş doktorlarından çok korktuğu için Yurtdisinda bize uygun Doktor bulamadık ve Türkiyede tedavi olmasına karar verdik.Diş Doktoru araştırırken Anil hanıma denk geldim. 3 haftalık tatilimizde birinci hafta oğlum üşütügü için son hafta Dogaparki ariyarak durumu anlatarak acil olduğu için ertesi güne randevu aldık ve 5 gün sonrasına anestesili tedavisini fazla işlem olduğu için yaptirdik.Oğlum ve biz Anıl hanımı cok sevdik sabırlı olması oğlumun korkusunu alabilmesi ve onun güvenini kazanması bizi çok sevindirdi kendisi çok tatlı çocuklarla çok iyi iletişim kuran ve çok sıcakkanlı septik. Narkozdan sonrasında akşamında hiç bisey olmamış gibi çok enerjik bir oğlumuz vardı sanki hiç bir şey yaşamamış gibi.Burdan Anil hanıma ve tüm Dogapark Dental Clinics Ekibine hersey için çok teskkür ederiz bütün süreçte baştan sona kadar gösterdikleri ilgi ve alaka bizi çok memnun etti. Bundan sonra oğlumuzun rutin kontrollerini burda devam etmek istiyoruz

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Anıl hanımla oğluma genel anestezi tedavisi için başvurduk kanal tedavisi kaplama ve çekimlerini başarılı bir şekilde 2 saat içerisinde gerçekleştirdi sakın ve profesyonel gerçekten cok iyi bir doktor .

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Anıl hanımın çocuklarla arası çok iyi ilk diş muayenesi olmasına rağmen hiç korkmadı 5 yaşında kızım 3 tane dolgu yaptırdık çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

3 yaşındaki çocuğum için Anıl hanıma geldik. Biberondan dolayı çürüyen dişlerine zirkonyum kaplama yaptık. Genel anestezi ameliyatında bize çok destek oldu. Artık daimi hastasıyız :)

Uzm. Dt. Anıl Açıklar Kavas Diğer

Travma sonrası ön dişi kırılan kızım için Anıl hanım’a ulaştık. Acil olarak bize yardımcı oldu. Sallanan dişlerine travma teli taktı. Süreci ilgiliyle takip ediyor. İşinde çok profesyonel. Güler yüzü için kendisine ayrıca teşekkür ederiz.